5 hemelse stranden in Lloret de Mar

Lloret de Mar is de perfecte plek om van de zon en de zee te genieten! Het beschikt niet alleen over lange zandstranden, maar je kunt er ook een aantal fantastische kleine rotsachtige baaien vinden.

Volg de gids om 5 hemelse stranden in Lloret de Mar te ontdekken!

Welk strand moet je kiezen in Lloret de Mar?

De zon die weerspiegelt op het heldere water, de turquoise reflecties van de zee… Lloret de Mar is niet alleen de beste plek om te feesten aan de Costa Brava, het is ook een van de beste plekken om te zwemmen in Spanje! Je kunt ook gaan snorkelen of simpelweg van de zon genieten.

Dit is waarom Lloret de Mar een eerste keus bestemming in Europa is. Deze stad trekt ieder jaar duizenden toeristen aan die samenkomen in het centrum, de nachtclubs en op de stranden. Als je op zoek bent naar activiteiten om te doen als je in Lloret de Mar bent, dan is naar het strand gaan de voor de hand liggende keuze.

Prachtige intieme baaitjes of grote familiestranden, kleine kiezels of fijn zand, er is voor elk wat wils.

Veel sport- en wateractiviteiten

Zelfs als je niet van zonnen houdt is er nog genoeg te doen om je bezig te houden. In dat kader worden er veel water- en sportactiviteiten aangeboden. Je kunt er ook voor kiezen om een boottocht te maken vanuit Lloret de Mar, en zo de kustlijn vanuit de zee te bekijken. Lloret de Mar is de perfecte plek voor een dagje op het strand met familie of vrienden!

Hier zijn 5 stranden van de Costa Brava die je niet mag missen:

Cala Banys

Cala Boadella

Het strand van Fenals

Het strand van Santa Cristina en Cala Treumal

Het strand van Canyelles

De dag is voorbij, maar zou je nog even een duik willen maken? Huur dan een vakantievilla met een zwembad.

Boek vandaag jouw villa in Lloret de Mar!