Beleef een dag vol waterplezier in Marineland nabij Lloret (Costa Brava)

Welkom in het 2-in-1 waterpark aan de Costa Brava! Kom naar Marineland, geniet van verschillende waterattracties én zie de zeedieren trucjes doen.

Kom dicht bij de dolfijnen, zeeleeuwen en papegaaien en zie hun geweldige prestaties!

Een geweldig dagje uit voor de hele familie

Het waterpark Marineland Costa Brava ligt op slechts 15 minuten ten zuiden van Lloret de Mar via Blanes. Dit waterpark heeft een dierenpark en een pretpark met diverse zwembaden en glijbanen. Ervaar sensationele ritten in het donker of in de buitenlucht. Houd je vast en neem de steilste hellingen als je durft!

Er zijn verschillende wateractiviteiten en spelletjes voor kinderen. Ontspan aan het water in een van de ontspanningszones en geniet van alles rondom jou.

Neem een pauze en eet een hapje. Je hoeft niet ver te gaan. Er is volop keuze uit hotdogs, pizza of een buffet.

Houd er rekening mee dat het park drukbezocht is tijdens het hoogseizoen, want de Costa Brava is populair bij toeristen. Je zal geduldig moeten zijn om alle attracties te bezoeken.

Geniet van jouw eigen privézwembad!

Huur een villa met zwembad in Lloret de Mar.

Dolfijnen zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien!

Als je van dieren houdt, is Marineland Cataluña de ideale plek om te bezoeken. Kijk hoe de dieren hun verbazingwekkende vaardigheden tonen en observeer Californische zeehonden, zeeleeuwen en dolfijnen in hun eigen zwembaden. Je kunt ook kennismaken met een wijd aanbod aan vogels (roze flamingo’s, papegaaien, pinguïns, ooievaars enz.) die zowel majestueus als intelligent zijn.

Je kunt ook een foto laten maken met een dolfijn of papegaai aan uw zijde als een leuke herinnering aan uw verblijf (let op: de foto is tegen betaling). Bezoek de souvenirwinkel en koop een dierenstandbeeld of een ander leuk souvenir van het park.

Goed om te weten:

Toegangsprijs: € 10 voor kinderen jonger dan 5 jaar; € 17 van 5 tot 10 jaar en ouder dan 65 jaar; € 27 van 10 tot 65 jaar.
Adres: Carretera Malgrat, Palafolls
Telefoon: +34.937.65.48.02
Website

Hoe bereik je Marineland vanuit Lloret?

– Met de auto: neem de GI682 richting Papalus en Blanes ten zuiden van Lloret de Mar. Ga verder langs Blanes en sla linksaf bij Palafolls, volg de borden naar Marineland Cataluña. De parkeerkosten voor de auto bedragen € 4.

– Er zijn georganiseerde uitstapjes naar Marineland. Voor meer informatie kan je terecht bij de Dienst voor Toerisme van Lloret de Mar.