Waar kan je karten in Blanes ?

Liefhebbers van spanning kunnen racen op één van de beste kartcircuits van de Costa Brava!

Dankzij de goede mogelijkheden en faciliteiten kun je bij de karting van Blanes een onvergetelijk moment beleven met vrienden of familie! Er is zelfs een kartbaan speciaal voor kinderen.

Kom je uitleven en krijg een flinke dosis adrenaline op de kartbanen van Blanes!

Karten, een dynamische en gezellige activiteit

Ben je competitief en hou je van snelheid? Dan is karten een sport die jou zal bevallen!

Een idee voor een originele activiteit met vrienden tijdens je vakantie in Blanes. Als je op zoek bent naar een top activiteit voor een vrijgezellenfeest aan de Costa Brava, dan is karten ook een goede optie. Vol adrenaline en plezier!

Families zijn ook welkom op het circuit van Blanes, dankzij de banen voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar.

Op minder dan 10 minuten van het centrum kun je op de kartbaan van Blanes een mooie dag beleven. Een goed alternatief voor de traditionele activiteiten en je zult er zeker een mooie herinnering aan overhouden.

Kom je voor jouw volgende vakantie met vrienden naar de Costa Brava? Kies dan voor een vakantie in een paradijselijke omgeving:

Huur een villa met zwembad in Blanes!

Kartbanen in Blanes

Laat de banden piepen op de kartbaan van Blanes! Op een circuit van 900 m lang en 10 meter breed kun je mooie wedstijden houden. De tweede baan is gereserveerd voor kinderen. Daar kunnen zij in alle veiligheid ook plezier beleven

Wat betreft de voertuigen heb je de keuze tussen 3 kartmodellen, afhankelijk van de gewilde kracht. Er is een speciaal model voor kinderen.

Voel je een echte F1 coureur dankzij dit circuit met de beste faciliteiten ! Er is ook een podium dat alleen de drie besten mogen beklimmen, net zoals bij de grote internationale wedstrijden.

Terwijl je op je beurt wacht of na je ronden kun je gebruikmaken van de cafetaria met klein terras en ontspannen met een verfrissing.

Praktische informatie:

Kartclub Blanes
Adres: carretera Nou Accés Costa Brava, Km. 3.4, Blanes
Tel.: +34.972.33.68.58
Website
Facebookpagina