Sportieve activiteiten in Blanes

Met de zonnige kust en het uitzonderlijke maritieme landschap is de Costa brava een ideale plek om je favoriete sport te beoefenen…en om nieuwe sporten te ontdekken!

De stad Blanes is, als gecertifieerde sportbestemming, de ideale bestemming en een fijne omgeving om zowel binnen als buiten te sporten. Bekijk onze selectie sportieve en speelse activiteiten voor een actieve vakantie in Blanes.

Blanes, een lange traditie van sportief toerisme

De badplaats aan de Costa Brava heeft een lange traditie van het organiseren van sportieve evenementen. Het mediterrane klimaat leent zich zeer goed voor dit type activiteiten. Met het hele jaar door zacht en zonnig weer, kunnen sportliefhebbers hier naar hartenlust genieten.

Je vindt in Blanes verschillende sportieve faciliteiten op alle niveaus. De burgemeester heeft zelfs de ambitie om de sportieve faciliteiten van de stad te ontwikkelen, vermeerderen en te moderniseren, om nog meer toernooien en kampioenschappen aan te trekken. Het is ook een goede manier om sporten te stimuleren, zelfs tijdens de vakantie!

Kies voor een actieve vakantie voor een verblijf in Blanes aan de Costa Brava

Reserveer nu jouw vakantiehuis.

Welke sporten kun je doen in Blanes en waar?

Blanes heeft een groot sportcentrum, één van de grootste in Spanje, uitgerust met verschillende faciliteiten en diensten op het gebied van sport. De privéclubs stellen hun faciliteiten ook ter beschikking aan vakantiegangers.

Een waarom niet van de gelegenheid gebruikmaken om in de natuur rondom Blanes in vorm te blijven en zo de Costa Brava en haar achterland te ontdekken. Te voet, op de fiets, hardlopend of wandelend, vertrek over de paden van Catalonië en bewonder de adembenemende landschappen. Respect voor het milieu, gevoel van vrijheid en inspanning: het winnende trio van sporten in de natuur.

Liefhebbers van adrenaline kiezen voor snelheidssporten zoals karten of één van de watersporten van Blanes.

Hieronder onze top 5 sportieve activiteiten in de stad en omstreken, voor een dynamisch verblijf aan de Costa Brava.

Karten

Tennis en squash

Fietstochten

Hardlopen en wandelen

Zwemmen in het zwembad en in zee