Tennis en squash in Blanes

Fans van racketsporten kunnen naar hartenlust sporten in Blanes! Het is de ideale plek om te squashen of te tennissen aan de Costa Brava.

Met alle goede faciliteiten is de badplaats een erkende sportbestemming aan de Catalaanse kust en in de provincie Girona. Klaar voor de Grand Slam?

Leef je uit op de tennisbanen van Blanes!

In Blanes kun je gebruik maken van goede ruimtes voor racketsporten en in het bijzonder om te tennissen. Buiten de particuliere faciliteiten in hotels en campings van Blanes, kun je je ook uitleven op de banen van de clubs van de badplaats zoals de Tennisclub van Blanes. Op steenworp afstand van het S’Abanell strand zijn er 4 gravelbanen en een klassieke baan.

Er zijn ook 4 squashbanen, een zeer populaire racketsport in Spanje. En waarom zou je niet van jouw vakantie aan de Catalaanse kust gebruik maken om een nieuwe sport te ontdekken? Je kunt je kinderen zelfs inschrijven voor een zomercursus tennis en squash en hen zo een onvergetelijk verblijf in Blanes bezorgen vol leerrijke ervaringen en mooie ontmoetingen!

Bekijk de paragraaf hieronder om meer te weten te komen over squash.

Praktische informatie

Tennisclub Blanes
Adres: Travessia de la Vila de Madrid, 1, Blanes
Tel.: +34.972.33.04.32
Website

Huur een huis in Blanes voor een onvergetelijke vakantie aan de Costa Brava! Het is de ideale bestemming voor een zonnig en dynamisch verblijf.

Bekijk vakantiehuizen in Blanes.

Squashen aan de Costa Brava: kies voor Blanes!

Squash is van origine een Mexicaanse sport die erg bekend is in Spanje. Het is geïnspireerd op tennis en wordt per tweetal gespeeld op een kleiner terrein met specifieke rackets.

Als je Blanes uitgaat, vind je naast het sportcentrum van de stad, een club met verschillende faciliteiten speciaal voor deze racketsport. Er zijn 9 banen waarvan 5 binnen en 4 buiten en een groene buitenzone. En niet te vergeten andere faciliteiten zoals een kleedkamer en stoelen en tafels waarop je buiten kunt relaxen tussen twee wedstrijden door. Er is ook een winkeltje waar sportartikelen worden verkocht.

Als je squash wilt spelen of ontdekken tijdens jouw vakantie aan de Costa Brava, probeer dan de faciliteiten in Blanes eens.

Bij de Tennisclub van Blanes kun je ‘s ochtends gratis gebruikmaken van de squashbanen, m.u.v. feestdagen. Je vindt de gegevens van de club hierboven bij de praktische informatie over tennis.

Praktische informatie

Espai Padel Blanes
Adres: Ctra. Tordera, Blanes
Tel.: +34.972.35.44.40
Website