Top 5 van de mooiste stranden van Blanes

Geniet optimaal van jouw vakantie en kies voor een droombestemming: Blanes!

Je vindt hier de mooiste stranden van de Costa Brava! Zwemmen onder de zon in de azuurblauwe zee: het perfecte recept voor een geslaagd verblijf in Spanje. Dit zijn ook de grootste voordelen van Blanes, één van de beste badplaatsen aan de Catalaanse kust.

Beleef een onvergetelijke vakantie en ontdek onze selectie van de 5 mooiste stranden van Blanes!

Blanes en de Middellandse zee: een winnende combo voor jouw volgende vakantie!

Het kleine stadje Blanes heeft ongeveer vier kilometer aan kust. Verschillende baaitjes en stranden liggen hier naast elkaar, voor groot plezier voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zon en zee. De kwaliteit van stranden van Blanes is erkend en sommige van de stranden dragen het Blauwe Vlag keurmerk. Je vindt er verschillende diensten en kunt er watersporten beoefenen.

De badplaats leeft met de Middellandse zee en heeft een sterke band met de kust. Geniet van deze uitzonderlijke maritieme omgeving! Of het nu is om te zwemmen, naar de zee te kijken of ’s ochtends vroeg of ’s avonds te wandelen of plezier te maken in het water: hier is de zee het hoofdingrediënt voor een vakantie aan de Costa Brava!

Kies voor de familiebadplaats Blanes voor een droomvakantie aan de Costa Brava.

Bekijk vakantiehuizen in Blanes.

De mooiste stranden van Blanes ontdekken

Maak van je vakantie in Blanes gebruik om de rotsstranden en baaien te ontdekken. Want hier is er voor ieder wat wils! Grote stranden met fijn zand, intieme baaitjes tussen rotsten, familiestranden of naturistenstranden, de kust van Blanes heeft enorm veel te bieden aan vakantiegangers.

Vind het strand dat aan jouw wensen voldoet om te ontspannen, je met vrienden te vermaken, te zwemmen met familie of te zonnen.

Als je met familie naar Blanes komt, zijn er verschillende stranden speciaal voor kinderen. De stad heeft overigens sinds 2007 het certificaat “Bestemming voor familietoerisme”! Je lievelingen zullen er dus verschillende manieren vinden om zich te vermaken, terwijl je zelf lekker in de zon kunt ontspannen.

Volg onze gids en ontdek onze selectie van de 5 mooiste stranden van Blanes aan de Costa Brava!