Strand van Blanes – Urenlang relaxen en zonnebaden

Het hoofdstrand is één van de beste stranden van Blanes en is de top van de top! Het is toegankelijk, groot en heeft fijn zand, dus een ideale plek om een dagje aan het strand door te brengen met familie of een romantische wandeling te maken.

Ontdek de diensten en praktische informatie over het strand van Blanes!

Een mooi strand in het hartje van de stad Blanes

Het hoofdstrand van Blanes is een groot strand bedekt met goudkleurig zand. Buiten het seizoen kun je er een heerlijke romantische avondwandeling maken of ’s ochtends rustig wakker worden. Tijdens het hoogseizoen is het hier erg druk met families die op vakantie zijn in de badplaats.

De reden voor het succes? Het hoofdstrand van Blanes is goed gelegen, naast de haven en rechts van Sa Palomera, een grote rots die het geografisch begin van de Costa Brava markeert. Aan de andere kant van de rots vind je het S’Abanell strand, het langste strand van de provincie Girona.

Hier zijn ook verschillende diensten en faciliteiten voor families op vakantie aan de Costa Brava.

Een familiestrand met goede voorzieningen en internationale certificaten

Om zich aan te passen aan de grote hoeveelheid toeristen die de zomer doorbrengen aan de Costa Brava, biedt het strand van Blanes verschillende diensten aan. Je vindt hier een parkeerplaats, douches, verhuur van watersportmateriaal, zonnebedden en parasols.

De kwaliteit van het water en de faciliteiten hebben ervoor gezorgd dat het Blauwe Vlag keurmerk in 1995 is verkregen en sindsdien is behouden, wat betekent dat het onder de beste stranden van Europa valt.

Kinderen kunnen zich vooral goed vermaken aan het strand van Blanes. Er zijn verschillende speelplaatsen langs de boulevard en een Club Infantil (kidsclub) waar verschillende activiteiten gedaan kunnen worden en waar ze kinderen van hun leeftijd kunnen ontmoeten. Met de speciale begeleiders zijn ze verzekerd van een onvergetelijke zomer aan de Costa Brava!

Geef jouw familie een droomvakantie: kies voor een verblijf in Blanes, een geweldige badplaats aan de Costa Brava!

Vakantiehuizen in Blanes bekijken.