Strand S’Abanell – Nabij Blanes – Lekker naar het Strand

Welkom op het grootste strand van de Costa Brava! Geniet van de ruimte op het 2,5km lange strand S’Abanell van Blanes, ideaal voor het beoefenen van watersporten zoals kitesurfen!

Dit mooie strand met het Blauwe Vlag certificaat biedt verschillende diensten voor toeristen.

Het grootste strand aan de kust van de provincie Girona

Het strand van S’Abanell is afgezonderd van het hoofdstrand van Blanes door een grote rots, genaamd Sa Palomera. Deze begint in het centrum van de badplaats en strekt zich uit over 2 km richting het zuiden, tot aan de rivier Tordera.

De grootste voordelen? Hoewel het in het hoogseizoen erg druk is, is er altijd een plaatsje om te liggen. Het is ook goed bereikbaar vanuit het centrum van Blanes, zowel te voet als met de auto. Ideaal als je je niet wilt verplaatsen met de auto of als je een stranddag met kinderen in Blanes hebt gepland.

Geniet optimaal van het strand tijdens jouw vakantie aan de Costa Brava!

Bekijk de vakantiehuizen in Blanes.

Verschillende diensten en activiteiten voor alle leeftijden

Sinds 20 jaar heeft het stand S’Abanell van Blanes een Blauwe Vlag keurmerk. Een teken van goed waterkwaliteit, maar ook voor de diensten en faciliteiten speciaal voor toeristen. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om een mooie dag aan het strand van Costa Brava te beleven: openbare douches en toiletten, bewaakte zwemgebieden, toegang voor gehandicapten, huur van parasols, hangmatten en stoelen, etc.

Ben je een actieveling, geen probleem! Het strand biedt verschillende speelse activiteiten, voor alle leeftijden. Onder begeleiding kunnen de kleinsten zich vermaken bij de kinderclub!

Liefhebbers van watersport kunnen kiezen uit stand up paddling, kitesurfen en meer! Voor een bourgondische pauze of om een drankje te drinken bij het strand kun je gebruik maken van de bars en restaurants aan het strand van S’Abanell.

En ten slotte is er, aan het einde van het strand, een klein stukje voor naturisten.