Cala Treumal aan de Costa Brava (Blanes)

Tussen Lloret de Mar en Blanes ligt deze kleine baai, een klein stukje paradijs aan de Costa Brava. Tussen de dennen, de rotsen en het heldere water kun je een onvergetelijke dag aan de zee van Blanes beleven!

Kom één van de mooiste baaitjes van de Costa Brava ontdekken!

Een idyllische baai aan de Costa Brava

Cala Treumal is met zijn honderdtal meters lengte een van de kleinste stranden van Blanes. Het is ook het meest noordelijke strand, naast de bekende badplaats Lloret de Mar en het strand van Santa Cristina.

Je zwemt in een ongerepte omgeving, in het hart van het Nationale Natuurpark. Hoewel iedereen het belang van toerisme in Spanje kent, waardeert men het zwemmen op een meer intieme authentieke plek. Hier kun je genieten tussen de dennen, azuurblauw water, uit de wind.

Aan de voet van de tuinen van Pinya de Rosa kun je genieten van het wilde en pittoreske landschap van Cala Treumal.

Op zoek naar stilte en rust voor jouw volgende vakantie? Huur een privé vakantiehuis aan de Costa Brava en geniet met volle teugen van je verblijf in de zon en aan het strand.

Bekijk de vakantiehuizen in Blanes.

De ideale plaats in Blanes om met familie te zwemmen

Iets weg van de toeristische drukte van de grote stranden aan de kust, is Cala Treumal gemakkelijk te bereiken. Het ligt iets meer dan 3 km van het centrum van Blanes en er is een parkeerplaats beschikbaar voor toeristen. Na een klein wandelingetje van 300 meter over een goed aangelegd pad, ontdek je de charme en schoonheid van dit baaitje in Blanes.

Dit is een ideale plek om met familie te gaan zwemmen aan de Costa Brava. De zee is kalm en ondiep en het strand ligt uit de wind. Er zijn ook speciale faciliteiten voor vakantiegangers zoals douches, hangmatten en parasols te huur en een kleine strandtent.

En? Ben je klaar om naar het paradijs te vertrekken?