Hardlopen en wandelingen in Blanes

Sinds 2009 is Blanes als sportieve bestemming gecertificeerd door het Catalaanse toeristische bureau en sinds 2013 als hardloopstad. Dus de meest sportieve vakantiegangers kunnen hier gebruik maken van aangepaste faciliteiten voor hardlopen en wandelen.

Geniet ook van de buitengewone omgeving aan de Costa Brava om te wandelen. Ontdek op je eigen tempo mooie landschappen en blijf in vorm!

Neem de benen!

Sportliefhebbers hoeven hier geen pauze te nemen! Ze zullen blij zijn dat ze hun favoriete activiteiten tijdens de vakantie aan de Costa Brava kunnen blijven uitoefenen. Hier kun je in vorm blijven in een paradijselijke omgeving. Langs een van de stranden van de stad of op één van de hieronder aanbevolen routes, kun je hardlopen in Blanes!

De stad biedt verschillende diensten, vooral voor hardlopers en wandelaars. Bijvoorbeeld het sportcentrum van Blanes met douches en lockers zodat je rustig en vrij kunt rennen.

Kies voor Blanes als je op zoek bent naar een dynamische vakantie aan de Costa Brava.

Bekijk vakantiehuizen in Blanes.

Wandel- en hardlooproutes in Blanes en omstreken

Er worden 6 routes aangeboden door het VVV-kantoor van Blanes. Deze routes kunnen zowel wandelend als hardlopend gedaan worden. Sommigen zijn ook geschikt voor mountainbikers en fietsers. Afhankelijk van jouw sportieve niveau en vorm van de dag kun je kiezen tussen routes tussen de 7 en 20 km. Dit is meteen een goede gelegenheid om de mooie landschappen en verborgen monumenten van het achterland te ontdekken, evenals de hermitages.

In Blanes zie je een tijdloos Catalonië, zoals je het nog nooit hebt gezien…of belopen.