Zwemmen in het zwembad en in zee – In Blanes kan het!

Liever baantjes trekken met de duikbril op dan liggen bakken aan het strand? Ontdek de beste plekken en faciliteiten om te zwemmen in Blanes.

Of je nu graag zwemt in de zee of liever in het zwembad, je zult zeker niet teleurgesteld zijn en je kunt je favoriete sport in een ideale omgeving uitoefenen aan de Costa Brava.

In de zee zwemmen in Blanes en omstreken

Tijdens je stranddag kun je zwemmen bij een van de mooiste stranden van Blanes dankzij de afgebakende zwemzones. Rondom de badplaats is de zee redelijk kalm en kun je in alle rust zwemmen. Maar let op de kleur van de strandvlaggen voordat je erin duikt!

In de buurt, om precies te zijn in Lloret de Mar, kunnen de echte sportievelingen zich uitleven op de “vies braves”. Dit zijn afgebakende routes om in zee te zwemmen. Langs de kust kun je enkele kilometers zwemmen in een uitzonderlijke omgeving.

Waar zwemmen in het zwembad in Blanes?

In je prachtige vakantiehuis! Club Villamar biedt verschillende vakantiehuizen aan de Costa Brava. In Blanes kun je kiezen voor een villa met zwembad voor een hoop plezier voor jouw familie.

Vakantiehuizen in Blanes bekijken.

Er zijn ook sportfaciliteiten speciaal voor zwemmers in Blanes, bijvoorbeeld in hotels. En op slechts enkele kilometers afstand kun je gebruik maken van het gemeentezwembad van Lloret de Mar. Op ongeveer vijftien minuutjes rijden van Blanes, heeft de beroemde badplaats van de Costa Brava verschillende particuliere en openbare zwemfaciliteiten.

Bekijk voor meer informatie het artikel ”Waar zwemmen in Lloret de Mar?”