Bezoek de minder bekende attracties en ontdek een nieuw Barcelona

Wanneer je van plan bent om Barcelona te bezoeken, denk je aan La Rambla, Parc Guell en voetbal. Maar, naast al het plezier, zijn er zoveel dingen te doen en plekken om te bezoeken in Barcelona die het ontdekken waard zijn en die de toeristen niet kennen. De minder bekende attracties van Barcelona geven je een nieuwe ervaring. U kunt ontsnappen aan de drukte en de minder bekende sites bezoeken om uw vakantie plezierig te maken. Laten we praten over enkele plekken in Barcelona die buiten de gebaande paden zijn en een nieuwe ervaring mogelijk maken.

Parch Del Laberint D’Horta

Dit park is niet bekend bij de toeristen. Het is een perfecte plek om te genieten van een lunch met je vrienden of familie en wat ontspanning. Een populaire scène uit de film ‘Perfume-The Story of a Murderer’ werd daar vastgelegd. Het park heeft ook een prachtig veertiende-eeuws huis, een waterval en vele steegjes om rond te slenteren. U kunt uw kinderen meenemen naar het park om een ​​dag en quality time door te brengen met uw gezin.

Placa Sant Felip Neri

Dit is een mooi, afgelegen en minder bekend plein. Het is gebruikt in films als “Vicky Christina Barcelona”, “The Parfume” en zelfs in de videoclip van Evanescence “My Immortal”. Het plein heeft een donkere geschiedenis. De executiespelers van Franco voerden schoolkinderen op deze site uit. Je kunt nog steeds bomsporen zien die dateren uit de burgeroorlog. Maar de plaats heeft een prachtige sfeer. Er is een klein café waar u kunt ontspannen en de gotische architectuur van de plaats kunt bewonderen.

Sant Pau-jugendstil-site

Als je de architectuur van Gaudi echt wilt zien en geen Casa Batllo en de Sagrada Familia wilt bezoeken omdat het te druk is, dan moet je deze plaats bezoeken. Het is een ziekenhuis maar echt een prachtige plek om te bezoeken. Het is een van Europa’s belangrijkste art-nouveau-sites. U zult genieten van de koepels, gevels, prachtige sculpturen en glas-in-loodramen. Je kunt via een van de paviljoens binnengaan en het interieur precies zo bewonderen als het werd ontworpen aan het begin van de twintigste eeuw, door de tunnels gaan en op dat moment kennis hebben van enkele medische praktijken in Barcelona.

Bunkers Del Carmen Uitkijk

Het is een lokaal juweeltje en is ver van de drukte. Het wordt steeds populairder bij toeristen. Bunkers bieden een spectaculair 360 uitzicht op Barcelona, ​​vooral bij zonsondergang. Bunkers werden oorspronkelijk gebouwd als anti-ambachtelijke vestingwerken tijdens de Spaanse burgeroorlog. De locatie was accuraat vanwege het strategische uitzicht over de hele stad. De panoramische uitzichten over de hele stad zijn de moeite waard om te beklimmen. Neem je camera en verblijf voor de zonsondergang om een ​​onvergetelijk uitzicht te krijgen.

Boven op het Parc Guell

Parc Guell is een populaire plek in Barcelona om te bezoeken, maar je kunt toch de drukte vermijden. Je kunt prachtige vergezichten bekijken door perching zelf het panorama te stoppen. Misschien moet je de berg beklimmen, maar na het bereiken van de top, kun je een prachtig uitzicht hebben over heel Barcelona, ​​te midden van totale rust.