5 leuke en onvergetelijke zomeractiviteiten in Spanje voor gezinnen

Bent u klaar om met uw gezin onvergetelijke zomerherinneringen te maken? Dan is Spanje de perfecte bestemming voor u! Met zijn rijke cultuur, prachtige landschappen en klimaat dat het hele jaar door zon belooft, is het geen verrassing dat elk jaar miljoenen toeristen dit prachtige land bezoeken. Om ervoor te zorgen dat uw vakantie vlekkeloos verloopt, hebben we de ultieme lijst samengesteld van vijf leuke en onvergetelijke activiteiten waar uw hele gezin tijdens de zomermaanden in Spanje van kan genieten. Van het verkennen van stranden tot nationale parken in combinatie met lekkere vakantietraktaties, bereid je voor op een avontuur als geen ander!

Haven van Moraira, Costa Blanca

Ontdek de prachtige straten en levendige cultuur van Sevilla

Sevilla is een traktatie voor reizigers die iets unieks willen ontdekken en beleven. De levendige cultuur is gevormd door de historische Moorse wortels van de stad, de nabijheid van de Middellandse Zee en het duizelingwekkende aanbod aan bezienswaardigheden en geluiden. De straten zijn bezaaid met kleurrijke bloemrijke patio’s en grote monumenten, terwijl elders bezoekers kunnen verdwalen in de kronkelende steegjes van Barrio Santa Cruz of levendige pleinen kunnen verkennen waar openluchtconcerten, terrasjes, straatmarkten en nog veel meer plaatsvinden. Of u nu door de weelderige parken wandelt of op zoek gaat naar tapasbars in rustige hoekjes, er is geen tekort aan dingen om te doen in deze tijdloze Spaanse stad. Bezoekers zullen genieten van de culturele geneugten van de prachtige straten van Sevilla terwijl ze om elke hoek op verborgen juweeltjes stuiten.

Maak een boottocht langs de prachtige Costa del Sol

Als u op zoek bent naar een echt schilderachtige vakantiebestemming, kijk dan niet verder dan de Costa del Sol langs de kust van Spanje. Geniet van de prachtige landschappen tijdens een boottocht die u bezienswaardigheden laat zien die u nooit voor mogelijk had gehouden. Van schilderachtige vissersdorpjes tot prachtige gouden stranden, elke bocht is adembenemend. Nog beter, geniet van wat tapas en sangria aan boord voordat u een duik neemt in het kristalheldere water om te zwemmen. Mis deze geweldige kans niet om alle schoonheid en cultuur van dit opmerkelijke mediterrane paradijs in u op te nemen.

Wandel door de majestueuze Sierra Nevada bergen

Niets is vergelijkbaar met het staan op de top van een bergtop in de Sierra Nevada Mountains, de bries die zachtjes door je haar ruist terwijl je uitkijkt over een adembenemend landschap. Het is moeilijk te bevatten hoe deze natuurlijke schoonheid is gevormd door miljoenen jaren van seismische krachten. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen wandeling te midden van prachtige weiden en rivieren, of naar een avontuur vol adrenaline over kronkelende paden, een wandeling in de majestueuze Sierra Nevada Mountains zal zelfs de meest ervaren wandelaars tevreden stellen. Met ongerepte uitzichten op met sneeuw bedekte bergen, glinsterende meren en weelderige bossen vol wilde dieren, is het verkennen van deze berggebieden zeker een herinnering voor het leven.

Probeer enkele lokale watersporten

Costa Brava is de perfecte bestemming voor allerlei soorten watersporten. Of u nu een beginner bent die het wil proberen, een gevorderde die zich zeker voelt om meer uitdagende doelen aan te gaan, of zelfs een expert die zijn vaardigheden wil testen in ideale omstandigheden, Costa Brava biedt voor elk wat wils. Van windsurfen tot kajakken en duiken, er zijn tal van unieke mogelijkheden die u in het open water laten genieten van het prachtige landschap dat Costa Brava te bieden heeft. Dus pak je board, zeil, of wat dan ook en ga het water op!

Breng een avond door in Barcelona met live muziek en een traditioneel tapas diner

De nachten in Barcelona komen tot leven met muziek, tapas en een levendige sfeer. Breng een avond door in Barcelona en ervaar de lokale cultuur door te genieten van verleidelijke tapas en live muziek. Barcelona’s levendige bar scene vertakt zich over alle hoeken van de stad, zodat je je favoriete Spaanse ritmes kunt verkennen en vinden. Na het genieten van traditionele tapas zoals patatas bravas, of ansjovis met tomaten-knoflooksaus, laat je je meeslepen door de energieke beat van Barcelona’s muziek. Hier is elke nacht een fiesta gevuld met meeslepende melodieën en aanstekelijke energie – Barcelona houdt je gegarandeerd wakker tot de ochtend!

Onze prachtige vakantievilla’s in Spanje

Sevilla, Costa del Sol en de majestueuze Sierra Nevada zijn met hun prachtige architectuur, levendige cultuur en vele activiteiten de perfecte vakantiebestemming. Van het verkennen van de straten tot het maken van een boottocht langs de gouden kustlijn en het leren kennen van lokale watersporten of het meemaken van klassiek Flamenco-entertainment, Spanje zal met zijn vele wonderen zeker de verwachtingen overtreffen. Om uw Spaanse vakantie compleet en onvergetelijk te maken, boekt u nu uw vakantievilla in Spanje bij Club Villamar. Bereid u voor op een ongeëvenaard avontuur dat nieuwe ervaringen oplevert en magische herinneringen creëert!