Winkelevenementen in Lloret de Mar

Het hele jaar door geven veel evenementen ritme aan het leven in Lloret. Veel van deze evenementen hebben te maken met winkelen.

In een feestelijke en gezellige sfeer kun je een andere manier van winkelen ontdekken en profiteren van ongelooflijke deals!

Lloret Street Shopping

Sinds 1990 organiseert de Association of Traders in Lloret elk jaar de “Botiga Al Carrer”, in 2015 hernoemd naar “Lloret Street Shopping”.

Het concept is eenvoudig: tientallen winkels van de stad worden op straat opgezet om hun producten te verkopen. Kraampjes met kleding, accessoires, woondecoraties en handwerk bieden over het algemeen goede deals.

Het stadscentrum van Lloret de Mar wordt een groot winkelcentrum, tot grote vreugde van toeristen.

Tijdens “Lloret Street Shopping” worden springkastelen opgezet voor kinderen en veel stands bieden eten aan. Het is de kans om een dagje te winkelen met vrienden of familie in Lloret de Mar.

Voor meer info, raadpleeg de website van de handelsvereniging van de stad.

Bereid je verblijf in Lloret de Mar nu voor: huur een uitzonderlijke villa!

Boek een vakantiewoning in Lloret de Mar.

Fira Medieval in Lloret de Mar

Dit evenement vond oorspronkelijk voor het eerst plaats in 2000. De middeleeuwse beurs in Lloret de Mar vindt elk jaar rond half november plaats en brengt het vakantieoord terug naar zijn historische oorsprong.

Tijdens de beurs worden de straten van de stad en haar inwoners middeleeuws uitgedost en worden tal van shows en entertainment aangeboden. Tussen de stands die middeleeuws handwerk demonstreren, zoals kalligrafie, zullen velen hun producten ook te koop aanbieden. Posters, decoratieve objecten, medicinale kruiden of voedselproducten worden aangeboden. Tijdens de middeleeuwse beurs in Lloret de Mar ontdek je originele producten en een andere manier van winkelen.

Tussen je aankopen door kun je ook deelnemen aan de rondleidingen door de stad, evenals de goochelshows, valkerij en jongleren. Een evenement dat je niet mag missen als je in het laagseizoen naar Lloret komt.

Lloret Night Shopping

Meerdere keren per jaar organiseert Lloret de MarLloret Night Shopping”, een geweldige nachtelijke aangelegenheid gewijd aan winkelen. Je kunt tot ongeveer 12.30 uur ‘s avonds genieten van de winkels in de stad.

Naast de winkels die open zijn, vind je ook verschillende modegerelateerde evenementen in de straten van de stad, zoals modeshows, concerten en ander entertainment.

Trek je beste kleren aan en beleef een onvergetelijke winkelervaring in Lloret de Mar. Je kunt prachtige dingen kopen in een feestelijke en gezellige sfeer. De winkels profiteren ervan met aanbiedingen en je kunt zeker enkele koopjes vinden.

Om de data en de volgende gebeurtenissen te kennen: bekijk de agenda van de handelaarsorganisatie van Lloret de Mar.