Veteranen en Actief Dienenden Korting Bij Club Villamar

´De boog kan niet altijd gespannen staan!´

´De boog kan niet altijd gespannen staan´ is een veel gehoorde opmerking binnen Defensie!  Zo ook ´Humor et Labor´, oftewel, ´Hard werken en hard ontspannen´

Vind je het tijd om te ontspannen en een mooie vakantie te hebben met je vrienden of familie? Lijkt het je wat om naar Spanje of Frankrijk te komen? In een luxe villa met prive zwembad te verblijven? En daar lekker de batterijen op te laden? Kinderen spelen in het zwembad? Barbecue met je vrienden?

KLIK HIER voor onze vakantievilla’s in Spanje

Wie zijn wij?

Wij zijn Robin Coenen en Mark van Riele. We zijn eigenaar van en werken voor Club Villamar.

Wij weten als geen ander dat het werken bij defensie een druk neerlegt bij zowel jezelf als bij je gezin.

Wij zijn beide veteraan en hebben gediend bij het Korps Commando Troepen. Begonnen als opleidingsgenoten en uiteindelijk buddies op meerdere uitzendingen.

Na het KCT is Mark nog operationeel geweest bij DKDB, BSB en nog wat eenheden met afkortingen 🙂

Robin was toen al verhuisd naar Spanje om aan de slag te gaan met Club Villamar. Sinds meer dan 3 jaar woont Mark met zijn gezin ook in het zonnige Spanje.

Waarom vinden we een band met Veteranen en Actief Dienenden belangrijk?

Met een aantal van onze maten hebben we altijd al goed contact gehouden. Samen op vakanties, de kinderen met elkaar op vakanties en natuurlijk gewoon met elkaar afspreken. Dat zijn toch de mensen waarmee je dingen beleefd hebt die je niet goed kan delen met anderen. En is al een bepaalde band. Iets wat je niet snel weer vindt in de burgermaatschappij. Je weet wat ik bedoel.

Daarom zijn we ook recentelijk een Community gestart, de Arminius Tribe

Hierdoor ontmoeten we veel vaker, veel meer oude buddies en leren we nieuwe goeie lui kennen. Good times! Maar goed…..Genoeg over ons!!!

Korting, omdat je dat verdiend hebt….

We willen alle Veteranen en Actief Dienenden bedanken voor hun inzet voor Vrede en Veiligheid. Daarom bieden we 10% korting aan op een boeking bij Club Villamar. Dat kan al gauw honderden Euro´s korting opleveren. Deze promotie geldt uiteraard ook voor onze Belgische (ex-) collega´s!

Wat moet je ervoor doen?

Niks eigenlijk. Je doet al genoeg of hebt al genoeg gedaan. Vul hieronder je gegevens in, ontvang je kortingscode per email en boek je Droom villa op www.clubvillamar.nl!


En…..wie weet…..komen we elkaar nog in Spanje tegen!

Veel plezier op je vakantie gewenst! Nunc aut Nunquam! Nu of Nooit!

Robin en Mark