Villa aan de Costa Brava: vakantie voor elk wat wils

Promenade Blanes - Villa Costa Brava
Een wandeling op de promenade van Blanes tijdens je vakantie in een villa aan de Costa Brava
Een villa aan de Costa Brava, de mooiste kuststreek van Spanje

Je hebt beslist om je vakantie door te brengen in een villa aan de Costa Brava, maar je weet niet precies welke bestemming je zou kiezen voor je vakantie aan de Costa Brava. Heel begrijpelijk want de Costa Brava is over heel haar lengte een prachtige kuststreek. Het mooie aan de Costa Brava is haar grote diversiteit en ieder dorp en elke badplaats heeft zo zijn eigen charme. De woeste kust, de steile rotsen, de romantische baaien, de mooie stranden, de leuke vissersdorpjes, de kristalheldere wateren, de unieke onderzeese landschappen en natuurlijk ook de 300 dagen zon per jaar zijn de belangrijkste ingrediënten voor een vakantie in een villa aan de Costa Brava. De Costa Brava is ook bekend om haar uitbundige uitgangsleven, maar wat velen niet weten is dat je aan de Costa Brava ook vele dorpen vindt met kunsthistorische monumenten, archeologische sites en prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Er is dan ook voor elk wat wils aan de Costa Brava. Maar je hoeft je geen zorgen te maken, want Club Villamar biedt ongeveer 400 villa’s te huur, verspreid over de hele Costa Brava. We helpen je graag met je zoektocht naar een leuke villa aan de Costa Brava.

Een villa aan de Costa Brava voor de levensgenieters

De vele toeristencentra van de Costa Brava zijn bezaaid met honderden restaurants en tapasbars. Je hoeft dan ook helemaal niet te kokerellen in je villa aan de Costa Brava, want de grote variëteit nodig uit om elke dag aan democratische prijzen te genieten van zowel inlandse als buitenlandse gerechten. Lloret de Mar is zo’n typisch voorbeeld van een badplaats aan de Costa Brava, waar je ook terecht kunt in een Italiaanse, Chinese of zelfs fastfood restaurant. Toch raden we je aan om ook te proeven van de culinaire specialiteiten van de Costa Brava. Barcelona is dan weer een culinair paradijs, waar voor ieders smaak het juiste restaurant te vinden is. Wie op zoek is naar het Spaanse uitgangsleven kan vooral in Lloret de Mar en Barcelona terecht. Tijdens de zomermaanden lokken vertegenwoordigers van discotheken de jongeren aan met bonnen voor gratis drankjes. Populaire discotheken zijn onder andere Mobys, Tropics, St. Trop, Moef Ga-Ga, Colossos en Hollywood. 

Een villa aan de Costa Brava voor de waterratten

De 200 kilometer lange kustlijn van de Costa Brava biedt talrijke watersporten en interessante faciliteiten aan. Waar je ook een villa aan de Costa Brava huurt, watersporten kan je hier zowat overal: Playa de Aro, L’Escala, Roses, Palamos, Sant Antoni de Calonge, Tamariu, Pals enz. Ben je meer gebeten door watersporten op een stuwmeer of in binnenwateren, dan huur je best een villa meer landinwaarts zoals aan het meer van Banyoles. Als liefhebber van het diepzeeduiken is een villa in l’Estartit zeker aan te raden. De eilanden tegenover deze badplaats beschikken over veel duikcentra, ook voor wie nog geen duikbrevet heeft. De onderwaterwereld is hier gewoonweg onbeschrijfelijk mooi.

Villa Costa Brava met alle comfort
Een villa aan de Costa Brava met alle comfort voor een zorgeloze en aangename vakantie
Een villa aan de Costa Brava voor families met kinderen

Vakantiegangers met kinderen die meer de rust van de Costa Brava opzoeken, vinden een villa in gezellige badplaatsen zoals Begur, Blanes, Tossa de Mar en Palamos. De Costa Brava is trouwens een perfecte vakantiebestemming voor families met kinderen. Bijna elke villa aan de Costa Brava beschikt over een privé zwembad. Ook aan de het strand vind je talrijke faciliteiten voor kinderen zoals springkastelen, animatie en speciale kinderbadjes. Vanuit je villa aan de Costa Brava kan je ook gezellige kinderuitstapjes plannen. Bezoek onder andere het Avonturenpark Port Aventura, ‘De wereld in één dag’ met het exotische Mexico, het mysterieuze China en het spannende Wilde Westen. De Costa Brava beschikt ook over enkele grote Waterparken, beslist een bezoekje waard met de kinderen.

Heb je je bestemming aan de Costa Brava zo goed als gevonden? Bekijk het aanbod van villa’s bij Club Villamar en verfijn uw zoekopdracht op de online reservatie website. Elke villa staat uitvoerig beschreven en is voorzien van verschillende foto’s om je een indruk te geven van je vakantieverblijf.

Gevonden? Reserveer nu je villa aan de Costa Brava bij Club Villamar en geniet van de vakantie van je dromen!