Een appartement met zeezicht aan de Costa Brava

Appartement met privé zwembad aan de Costa Brava
Een appartement met privé zwembad op de helling van een heuvel aan de Costa Brava
Huur een appartement aan de Costa Brava met zeezicht en/of met zwembad

Om te genieten van een prachtig zicht op de idyllische mediterrane kust van de Costa Brava, kun je opteren om je vakantie door te brengen in een appartement met zeezicht. Club Villamar biedt immers verschillende appartementen aan de Costa Brava met zeezicht. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten want een appartement met zeezicht is vaak goedkoper dan een verblijf op een camping en zeker minder duur dan een kamer op hotel. Aan de Costa Brava vind je een appartement met zeezicht voor 3 tot 8 personen, al dan niet met een zwembad. Vaak is het kiezen tussen een appartement met zeezicht vanop een balkon, waar je ook voldoende ruimte hebt om samen met je gezelschap te eten, of een appartement met een zwembad achter de kustlijn. En toch zijn er ook enkele appartementen beschikbaar die beantwoorden aan beide criteria. Wie zoekt die vindt ook een appartement gelegen op de rand van een heuvel met zwembad en een prachtig zeezicht.

Een appartement met zeezicht in de mooiste badsteden van de Costa Brava

Voor wie een appartement met zeezicht aan de Costa Brava wenst te huren, geven we graag een beetje toeristische informatie mee van enkele badplaatsen waar Club Villamar appartementen te huur aanbiedt:

  • Lloret de Mar, gelegen in het zuiden van de Costa Brava, is vooral in trek bij de jongeren omwille van de talrijke drukke straatjes, meer dan 400 kroegen, restaurants en discotheken. Ben je deze leeftijdsgroep echter ontgroeid, dan zal je hier in een appartement met zeezicht weinig hinder van ondervinden. Lloret de Mar beschikt over een prachtig zandstrand, waar je in slechts enkele stappen bent om te zonnebaden.
  • De kustweg van de Costa Brava brengt je langs een schitterende route naar Tossa de Mar. Deze badstad aan de Costa Brava dankt zijn charme aan de ommuurde oude stad, de Vila Vella en haar middeleeuwse burcht, die dateren uit de periode van de 12de tot de 14de eeuw en letterlijk in de zee duiken. In het Museo Municipal kun je vondsten uit oude Romeinse villa’s en schilderijen van kunstenaars bewonderen die in Tossa de Mar verbleven, waaronder Chagall. Een appartement in Tossa de Mar aan de Costa Brava biedt niet alleen zicht op zee maar ook op de schitterende oude stad, die ’s avonds feeëriek verlicht is.
  • Ook in Playa de Aro aan de Costa Brava vind je leuke appartementen met zeezicht en zicht op het uitgestrekte strand. Deze populaire badplaats heeft een brede boulevard, een grote winkelstraat met mooie winkels en boetiekjes een vele bars, restaurants en discotheken. Vanuit je appartement met zeezicht aan de Costa Brava kan je het hele strandleven aanschouwen.
  • Avontuurlijke piratenpad aan de Costa Brava
    Het avontuurlijke piratenpad aan de Costa Brava dat verschillende badsteden met elkaar verbindt
    Net onder Playa de Aro bevindt zich de kleinere en aangename badplaats Sant Antoni de Calonge. Beide badplaatsen van de Costa Brava zijn van elkaar gescheiden door kleine baaien en stranden, die bereikbaar zijn via het oude piratenpad of de Cami de Ronda. Dit pad biedt een prachtig zicht op de kreken en is goed begaanbaar. De kinderen zijn dol op deze avontuurlijke weg. Een appartement met zeezicht in Sant Antoni de Calonge aan de Costa Brava is gewoonweg zalig omwille van de idyllische vergezichten.
  • Naast deze badplaatsen van de Costa Brava vind je ook nog appartementen met zeezicht  in Roses, Blanes, Tamariu, Sant Cristina de Aro, Calella en Sant Pol de Mar.

Wens je een appartement te huren aan de Costa Brava met zeezicht en/of met een zwembad? Bekijk snel het aanbod van Club Villamar. Om nog meer aan je wensen te kunnen voldoen, kun je op de website je zoekacties nog verfijnen door het aantal personen, slaapkamers en badkamers en andere items in te stellen. Snel, eenvoudig en niet duur! Steeds de beste prijsgarantie en een 100% tevredenheidsgarantie.

Boek daarom nu bij Club Villamar je appartement met zeezicht aan de Costa Brava en geniet van het prachtige panorama van de Mediterrane kust van de Costa Brava.