Hoe haalt u het meeste uit uw zomervakantie in Calpe?

Bent u op zoek naar de perfecte bestemming voor uw zomervakantie? Zoek dan niet verder dan Calpe! Deze prachtige stad, gelegen aan de Costa Blanca in Spanje, heeft voor elk wat wils. Of u nu een strandliefhebber bent, een avonturier of gewoon op zoek naar ontspanning, Calpe is de plek voor u. Lees verder voor onze toptips over hoe u het meeste uit uw vakantie in Calpe kunt halen.

Prachtig uitzicht vanuit een vakantievilla in Calpe, Costa Blanca

Kies uw accommodatie verstandig – er zijn genoeg opties voor alle budgetten

Een van de beste beslissingen die u kunt nemen tijdens uw vakantie in Calpe is het zorgvuldig kiezen van uw accommodatie. U vindt vakantievilla’s, appartementen en hostels in dit juweeltje aan de Costa Blanca, met tal van opties voor alle budgetten. Het vinden van de juiste vakantievilla is een must – met volledige privacy en vrijheid biedt het u de perfecte basis. Of het nu gaat om ontspannen bij uw privézwembad, wandelen naar lokale attracties of genieten van het prachtige landschap, u zult zeker een onvergetelijke vakantie hebben in Calpe.

Profiteer van het zonnige weer en ga naar een van de vele stranden van Calpe

Breng uw zonvakantie door in Calpe en ontdek het kristalblauwe water en de witte zandstranden! Met meer dan 6 km prachtige kustlijn en een verhoogd strand is er voor elk wat wils. Ga naar Playa de la Fossa, het populairste strand van Calpe, en neem een duik in de koele Middellandse Zee of ga zonnebaden op de aanwezige ligstoelen. Vul vitamine D in terwijl u geniet van de zon en alle bezienswaardigheden van Calpe verkent.

Profiteer van de ligging van de stad om dagtochten te maken naar nabijgelegen bezienswaardigheden

Als u in Calpe verblijft, profiteer dan van de unieke ligging van de stad aan de Costa Blanca om dagtochten te maken naar nabijgelegen bezienswaardigheden. De Peñón de Ifach, een ‘natuurlijk monument’ in Calpe met een prachtig uitzicht op de kustlijn, is zeker een bezoek waard. Voor een pauze van het strand kunt u een wandeling maken door de oude stad en de haven voordat u naar Las Salinas gaat om vogels te kijken, vooral flamingo’s! Vergeet niet deze activiteiten in uw vakantie op te nemen, want ze tillen uw Spaanse vakantie naar een hoger niveau.

Adembenemend uitzicht op Calpe, Costa Blanca, Spanje

Vermaak jezelf ’s avonds met de aangeboden bars en restaurants

Als een dag van zon en plezier in Calpe u uitgeput heeft achtergelaten, waarom verkent u dan niet het aanbod aan restaurants en bars om u ’s avonds te vermaken? Van traditionele tapasrestaurants tot chique eetgelegenheden en levendige bars, er is voor elk wat wils in Calpe. Geniet van verse visgerechten terwijl u de golven op de kust ziet slaan in een van de strandrestaurants, of breng een avond door met cocktails drinken in een levendige plaatselijke bar – waar u ook zin in hebt, u vindt het hier. Dwaal door de stad om uw favoriete plek te vinden en geniet elke avond van uw vakantie in Calpe!

Volg onze tips en je zult zeker een onvergetelijke vakantie hebben!

Als u op zoek bent naar een vakantie om nooit te vergeten, hoeft u niet verder te kijken dan de Costa Blanca en Calpe! Er is zoveel te doen en te zien in deze prachtige kustplaats, van Los Baños de la Reina met zijn kristalheldere water en gouden zandstranden, tot de kleine baaien van El Racó, waar u een duik kunt nemen in het turquoise water. Maak een wandeling door de haven, waar u traditionele Spaanse restaurants vindt die verse zeevruchten rechtstreeks van de vissers serveren. Met tal van activiteiten voor gezinnen is er echt voor elk wat wils. Volg ons advies op en u zult zeker een onvergetelijk verblijf hebben in Calpe!

Casa Japara in Calpe, Costa Blanca

Calpe is de ideale bestemming voor een zomervakantie – er is voor elk wat wils! Ons beste advies is om uw accommodatie verstandig te kiezen, te genieten van het zonnige weer en dagtochten te maken naar nabijgelegen bezienswaardigheden. s Avonds kunt u zich vermaken in de plaatselijke bars en restaurants. Volg ons advies op en u bent verzekerd van een onvergetelijke vakantie! Op zoek naar een vakantievilla met privé zwembad in Calpe? Bekijk onze selectie villa’s met privé zwembad en boek nu om u voor te bereiden op uw perfecte vakantie aan de Costa Blanca!