Goedkope Activiteiten In Lloret de Mar Voor Jou

Het is niet altijd even gemakkelijk om activiteiten op vakantie te vinden voor veel mensen en een klein budget!

Hier volgen een paar tips voor een onvergetelijk verblijf in Lloret terwijl je zo min mogelijk uitgeeft. Dit is zeker handig voor degenen met een kleiner budget!

3 tips om Lloret de Mar te bezoeken met een beperkt budget

1. Ga met het openbaar vervoer of te voet

Voorkom dat je extra betaalt door te wandelen of de stads- en de intercitybus in Lloret te nemen. Het is een uitgebreid netwerk waarmee je de stad en de omgeving kunt ontdekken. Bovendien is het goed voor het milieu!

Door de auto op de parking te laten, bespaar je tijd doordat je niet op zoek hoeft naar een parkeerplaats in Lloret en boetes kunt vermijden voor het illegaal of te lang parkeren.

Het is ook de gelegenheid om te profiteren van de aangename sfeer van Lloret de Mar. Loop langs de kust en ontdek landschappen die adembenemend zijn.

Je hoeft alleen de auto te parkeren op de parkeerplaats van de villa.

Huur nu een vakantiehuis tegen een lage prijs in Lloret de Mar

2. Bereid je reis voor

Rondleidingen, toegang tot de monumenten… Zelfs als het meestal niet te duur is in Spanje, gaan de kosten snel omhoog voor een groot gezin of een grote groep vrienden. Hoe kun je met een beperkt budget Lloret bezoeken?

Lees de toegangsvoorwaarden. Begin met het lezen van onze artikelen over dingen om te doen in Lloret. Je vindt informatie over prijzen en adressen van de plaatsen om te bezoeken.

In plaats van te betalen om plaatsen te bezoeken, kun je er ook voor kiezen om door de stad te lopen. De stad heeft zoveel interessante plaatsen die je, zelfs van buitenaf, een inzicht geven over de geschiedenis. Bijvoorbeeld de modernistische begraafplaats of de modernistische gebouwen in de oude stad stellen je in staat om meer te leren over de beroemde “Americanos”. De “Americanos” waren inwoners van Lloret die vertrokken om hun fortuin te verdienen in de Verenigde Staten en die bij hun terugkeer de stad verrijkten met het bouwen van prachtige gebouwen.

Om Lloret de Mar zelf te bezoeken en zonder teveel te betalen, bekijk onze artikelen over de monumenten die je zelf kunt bezoeken of pak een van de gratis folders van het Lloret Open Museum.

3. Zoek informatie op over kortingen

Het wordt niet altijd verteld bij de entree van de Monumenten in Lloret, maar de meesten bieden verlaagde prijzen op basis van leeftijd, werksituatie, aantal bezoekers, enz. Aarzel niet om bij de ingang de aangeboden kortingen te vragen. Je zult een bewijs moeten tonen, bijvoorbeeld jouw Nederlandse identiteitskaart.

Voor groepskortingen, in het geval jullie niet met voldoende personen zijn, kunnen jullie je misschien aansluiten bij andere groepen bezoekers in de stad. Houd er rekening mee dat kinderen onder een bepaalde leeftijd gratis toegang hebben.

Welke activiteiten zijn goedkoop in Lloret?

Het geheim om te besparen op activiteiten? Kies om zelf activiteiten te organiseren i.p.v. georganiseerde excursies op het platteland. Wandelen of fietsen langs de kust… er zijn veel manieren om plezier te beleven in Lloret de Mar.

Dankzij de natuurlijke omgeving en het aangename klimaat, kun je tal van sportieve activiteiten in de buitenlucht ondernemen zonder daarvoor op een georganiseerde excursie te hoeven gaan. Het is ook een gelegenheid om aan de drukte te ontsnappen en te genieten van de natuur. Je zult prachtige landschappen ontdekken, evenals enkele mooie locaties in Catalonië.

Tot slot garanderen dagen aan het strand onvergetelijke momenten tegen een lage prijs. Je hebt alleen een handdoek, zonnebrandcrème en zwemkleding nodig. Geniet van een van de 5 hemelse stranden in de stad. Er zijn tal van gratis faciliteiten op de stranden van Lloret de Mar beschikbaar voor toeristen.

Ga zwemmen, strandtennissen, beachvolleyballen of snorkelen en bewonder de zeebodems van Lloret.