Tossa de Mar met kinderen

Op zoek naar de volgende bestemming voor jouw familievakantie? Kies voor Tossa de Mar! In het hartje van Costa Brava, met alle rust en charme is dit de ideale vakantieplek met kinderen.

Je vindt hier verschillende mogelijkheden, aangepast op zowel de kleintjes als de groteren. Ontdek de leukste bezoekjes, uitjes en activiteiten om met de familie in Tossa de Mar te ondernemen!

Tossa de Mar, familiebestemming aan de Costa Brava

Deze badplaats heeft een lange traditie van familietoerisme. Zowel lokale bewoners als buitenlanders lopen elke zomer door de straten van dit oude vissersdorpje, ideaal voor kinderen.

Het eerste voordeel: de omgeving. Je hebt de keuze tussen een dagje strand, sportieve activiteiten of watersport, berg- of kustexcursies.

Tweede voordeel: Tossa de Mar is een klein stadje met een historisch centrum dat alleen voor voetgangers toegankelijk is. Kinderen kunnen hier dus zonder gevaar van verkeer alles ontdekken en plezier maken. Er zijn verschillende gemeentelijke voorzieningen en privédiensten voor de allerkleinsten tot vreugde van hun ouders!

Kies voor jouw volgende familievakantie voor Tossa de Mar. Geef je kinderen een droomvakantie en reserveer een huis in deze badplaats.

Bekijk de vakantievilla’s in Tossa de Mar.

Activiteiten en diensten voor kinderen

Er zijn verschillende mogelijkheden om je met de hele familie te vermaken in Tossa de Mar. Buiten de speeltuinen op verschillende plekken in de stad en de paradijselijke stranden, zijn er nog veel meer opties voor je kleintjes.

Er zijn verschillende activiteiten speciaal voor kleintjes zowel als oudere kinderen zodat je helemaal kunt samenzijn met de familie en samen onvergetelijke momenten kunt beleven.

Of het nu mooi weer is of regent (wat zeldzaam is!), in de bergen of aan zee, in de stad of aan de wilde kust, dankzij onze selectie familieactiviteiten, zullen de dagen in Tossa de Mar elkaar in rap tempo opvolgen…Maar nooit op elkaar lijken!