Wat kun je doen met kinderen in Lloret de Mar?

Heb je Lloret de Mar gekozen als bestemming voor je volgende familievakantie? We bieden een selectie van activiteiten en gezinsuitstapjes om het meeste te maken van je verblijf.

Je kinderen zullen zich niet alleen nooit vervelen, ze zullen bovendien nooit hun vakantie in Spanje vergeten!

KLIK HIER voor de mooiste luxe villa´s in Lloret de Mar

Lloret, toeristische familiebestemming

Deze stad aan de Costa Brava zal alle familieleden verleiden vanwege het klimaat en natuurlijke omgeving. Het grootse voordeel van Lloret de Mar is de geografische locatie aan de Middellandse Zeekust.

De stad, gelegen tussen land en zee, heeft een prachtig binnenland en hemelse stranden. Bovendien is het dichtbij Gerona en Barcelona en het is heel makkelijk te bereiken met verschillende vervoersmiddelen: vliegtuig, trein, en auto. Een goede keus, zeker als je met kinderen reist.

Onlangs werd de stad bekroond met het label van Catalaanse Familie Toerisme Bestemming (DTF). Een echte garantie voor families! Het is daarom zeker dat families kunnen profiteren van geschikte diensten en faciliteiten. Er zijn ook veel speeltuinen in de stad waar kinderen op een veilige manier plezier kunnen hebben.

Ten slotte is er een groot aantal restaurants dat vaste menu’s en speciale menu’s voor de kleintjes aanbiedt.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor gezinsaccommodatie in Lloret de Mar. Tot grote vreugde van je kinderen kun je zelfs een vakantiewoning aan de zee kiezen!

Bekijk de villa’s te huur in Lloret de Mar.

Familieactiviteiten in Lloret de Mar

“Wat gaan we vandaag doen?” Dit is de vraag die zich elke zomer voordoet, toch? In Lloret de Mar zul je geen moeite hebben activiteiten voor kinderen te vinden. Naast watersporten zijn er verschillende manieren om je energie kwijt te raken, plezier te hebben en nieuwe dingen te ontdekken.

Hier zijn een aantal ideeën voor dingen die je kunt doen met je kinderen in Lloret de Mar:

Een stranddag
Water World, het waterpark van Lloret de Mar
Gnomo park, a park voor kinderen, omringd door de natuur
Sould Park en Magic Park, twee attractieparken in het hart van de stad
Minigolf
Karting
Top 5 zee excursies in Lloret de Mar.

Overweeg ook de wandelingen en culturele bezoeken die gedaan kunnen worden in en rond de stad.

Je zult met name genieten van de kalmte en uitzichten van de Middellandse Zee vanaf de tuinen van Santa Clotilde.

Naast deze activiteiten worden er het hele jaar door evenementen georganiseerd voor kinderen. Check onze Familie evenementenkalender om meer te weten te komen.

Zoek HIER jouw droomvilla in Lloret de Mar!