Waar een ijsje te eten in Lloret de Mar?

IJs klinkt als vakantie. In een hoorntje of een bekertje, met fruit of met crema Catalana, je hebt een overvloed aan keuze in Lloret!

Volg de gids om de beste plaatsen te vinden om een ijsje te eten in het vakantieoord.

Een enorme keuze aan ijsjes in Lloret de Mar

Zoals in alle goede, respectabele vakantieoorden, zal je veel ijssalons vinden in Lloret de Mar. Het is niet moeilijk om jezelf te trakteren met een ijsje in de namiddag of om je maaltijd mee af te sluiten.

Naast de ijsjes die worden aangeboden in de restaurants, zal je ook hoorntjes, sorbets of lolly’s vinden in de supermarkten en kleine strandrestaurants (chiringuitos). Perfect om af te koelen als de zon op z’n heetst is!

En vergeet zeker niet de ijssalons, die een enorme keuze aan zelfgemaakte ijs aanbieden. Met fruit, extra slagroom of amandelen, om maar een paar opties te noemen, creëer je je eigen dessert!

Een mogelijkheid die jong en oud zal verheugen als verwennerij in de namiddag of… op elk tijdstip van de dag!

Hoop je op een heerlijke vakantie? Kies voor de Costa Brava!

Organiseer een vakantie in Lloret de Mar.

Trakteer jezelf met een ijsje in Lloret de Mar!

De goede plaatsen om een ijsje te eten in Lloret de Mar

Heladeria – Horchateria la Jijonenca

Deze zaak bevindt zich op Paseo de Mar, vlakbij het kasteel van Lloret. Ze hebben een ruim aanbod aan “helados” (ijs in het Spaans) in een bekertje of een hoorntje, om mee te nemen of om op het zonnige terras op te eten.

De zaak heeft ook zelfgemaakte horchata en citroengranita. Ideaal als je een verfrissend, typisch Spaans drankje wilt proberen.

Adres: Passeig de Sa Caleta, 15, Lloret de Mar
Tel. :+34.972.37.21.28

Gelats Dino

Deze ijsmaker met Italiaanse accenten is sinds 1979 actief in Catalonië en de Balearen. Het moet gezegd worden dat de kwaliteit van het ijs diens reputatie heeft bevestigd. Je vindt er een ruime keuze aan ijsjes en sorbets met zowel traditionele als typisch Spaanse smaken.

Probeer zeker de ijssmaken turrón, de crema Catalana en de leche merengada. Een goede manier om Iberische specialiteiten te ontdekken in een ijsje!

Adres: Carrer Sant Pere, 3, Lloret de Mar

Raadpleeg de website van het Toeristenbureau van Lloret de Mar om alle ijsmakers te vinden.