Sould Park en Magic Park: twee attractieparken in het hart van Lloret

Je hoeft niet ver te reizen om veel plezier te hebben. Alles wat je nodig hebt om de kleintjes te vermaken is te vinden in Lloret de Mar.

Sould Park en Magic Park, gelegen in het centrum van de stad, zullen het hele gezin behagen!

In Sould Park bewoont het Wilde Westen de Costa Brava

Lloret de Mar werd erkend met de familie toeristische bestemming onderscheiding, omdat het veel diensten en faciliteiten voor families op vakantie heeft. Sould Park maakt hier onderdeel van uit. Dit kleine attractiepark, gelegen in het midden van de stad, biedt veel attracties.

Het belangrijkste is dat er een springkussen, een ballenbad, een piratenschip en botsautootjes zijn. Voor de oudere kinderen is er de mogelijkheid geweerschieten of rodeo te beoefen. Om maar te zwijgen van de mooie carrousel en de arcade games en ook de pooltafels. Een heel leuk tijdverdrijf voor het hele gezin!

Terwijl de kinderen zich vermaken kun je gebruik maken van het heerlijke terras van de Tyly’s bar, net ernaast gelegen.

Het is ook mogelijk het park te reserveren om de verjaardag van je kind te vieren. Een originele verrassing die de kleintjes zal plezieren.

Magic Park, het grootse indoor attractiepark aan de Costa Brava

Iets heel anders dan Sould Park is Magic Park, het andere attractiepark in het centrum van Lloret de Mar. Met een 2500m² indoor speeltuin biedt het verschillende activiteiten, geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden, en zal vooral tieners aanspreken. Dit park is inderdaad niet alleen gereserveerd voor kinderfeestjes of voor studenten die op springbreak zijn in Lloret!

Op de begane grond zijn arcade games alsook pooltafels, tafelvoetbal en videogames. Er zijn ook op afstand bestuurbare auto tracks en een bowlingbaan voor groepsplezier. Mis de botsauto’s met 26 auto’s niet! Vriendengroepen kunnen later genieten van de Prive de Magic nachtclub.

Naast deze twee attractieparken in Lloret, zijn er verschillende attractieparken aan de Costa Brava. Waarom maak je niet een uitstapje naar Port Aventura voor een onvergetelijke familiedag? Dit enorme park, gelegen ten zuiden van Barcelona, is geschikt voor alle doelgroepen en biedt sensaties voor alle leeftijden.

Om meer te weten te komen, check ons artikel “1 dag vol sensatie in Port Aventura”.

Ben je van plan op vakantie te gaan in Lloret de Mar? Heb je overwogen je vakantiewoning te boeken?

Huur een voordelige villa in Lloret!

Handige informatie

– Sould Park
Adres: C/ Vicenç Bou, 14 – 18, Lloret de Mar
Website

– Magic Park Lloret
Adres: Av. Just Marlés Vilarrodona, 43, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.57.81
Website