Op maat gemaakte excursies en boten te huur in Lloret

Wat is er beter dan van de zee te genieten op een privéboot? Als je geen eigen boot hebt, zijn er verscheidene mogelijkheden om een boot te huren in Lloret de Mar.

Je zult een verscheidenheid aan boten vinden op basis van je rijbewijs, evenals op maat gemaakte privéboottochten met een kapitein.

Ontdek de Costa Brava zoals je het nog nooit eerder hebt gezien!

Kies voor een op maat gemaakte excursie!

Zou je graag met vrienden of familie op zee willen varen zonder de boot met andere toeristen te moeten delen? Het is mogelijk in Lloret de Mar, zelfs als je geen vaarbewijs hebt!

Het bedrijf Charter Lloret biedt een van hun boten aan met een kapitein en neemt jou mee langs de Costa Brava. De boten vertrekken, het hele jaar door, vanaf het strand Canyelles, in de jachthaven van Lloret de Mar.

Je kunt vooraf je route en de duur van je reis bepalen met de kapitein. Je kunt bijvoorbeeld binnen een halve dag Tossa de Mar via zee bereiken vanuit Lloret door langs de kleine afgelegen baaien te zeilen. Het is ook mogelijk om te stoppen op zee om te ontspannen, zwemmen of snorkelen.

Bij al het bootverhuur is een welkomstsnack inbegrepen. Het bedrijf heeft 2 boten met verschillende capaciteiten. Eén neemt maximaal 12 personen mee zonder de kapitein, de andere 46. De prijs voor een excursie van een halve dag begint vanaf € 400 in het laagseizoen en vanaf € 500 in het hoogseizoen. Het is ook mogelijk om een volledige dag te boeken vanaf ongeveer € 800.

Handige informatie

Charter Lloret

Tel. : +34.972.36.01.19 (9.00 tot 14.00 van maandag t/m vrijdag)
Tel. 2: +34.629.48.38.31 (15.00 tot 20.00 van maandag t/m vrijdag)
E-mailadres: mstnautica@charterlloret.com

Wil je de zee zien? Huur een villa aan de Costa Brava voor je zomervakantie!

Bekijk de huurvilla’s in Lloret de Mar.

Vaar in een adembenemende omgeving!

Vaar met je eigen boot!

Als je je eigen vaarbewijs hebt, waarom zou je dan niet je eigen boot huren en de Costa Brava in alle vrijheid ontdekken?

Of het nu een dag- of avonduitstap, een romantische avond of een feest met vrienden is, de mogelijkheden zijn talrijk. Met je eigen boot kun je op je eigen tempo varen en afgelegen en weinig bekende uithoeken van de kust bereiken. Een ideale optie als je wilt zwemmen in de open zee of wilt duiken om de zeebodem te ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld Lloret de Mar verlaten en tot Calanques de Palafrugell of Begur, verder naar het noorden, varen.

Bootverhuur is over het algemeen beschikbaar voor een dag, het weekend of voor een week. Er zijn verschillende plaatsen waar je een boot kunt huren in en rond Lloret de Mar.

Handige informatie:

BeBoats, vergelijking van botenverhuur
Tel. :+33.486.51.71.52
Website