Hotspot – Place to be in Lloret de Mar

Hotspot is dé loungeclub van Lloret de Mar. Laat je verleiden door de kwaliteit van de cocktails en de stijlvolle inrichting.

In deze trendy bar kun je, vergezeld door vrienden, een heerlijke avond doorbrengen!

Hotspot, de trendy club in Lloret de Mar

Deze loungeclub ligt in het stadscentrum van Lloret de Mar, op steenworp afstand van de beroemde straat waar alle nachtclubs gevestigd zijn. De inrichting is modern en stijlvol en er hangt een relaxte en gezellige sfeer. De lichtshow draagt groots bij aan de charme van deze bar in Lloret. In de grote ruimte binnen staan comfortabele fauteuils en tafels op zo’n manier opgesteld, dat ze kleine groepen vrienden welkom kunnen heten.

Tijdens het hoogseizoen puilt het hier uit van jonge vakantiegangers, zelfs buiten de bar. Dit is een goed teken betreffende de sfeer en de kwaliteit van de cocktails!

Met andere woorden: het is ‘the place to be’ in Lloret de Mar.

Ben je op zoek naar een perfect plan voor de zomervakantie? Denk er eens aan om nu jouw droomaccommodatie in Lloret de Mar te huren!

Bekijk de villa’s die je in Lloret kunt huren.

Een gegarandeerde sfeer voor een geweldige avond!

Deze club in Lloret serveert veel cocktails en je kunt hier nippen aan een van de beste mojito’s van de stad. Of het nu aardbei, munt, perzik of meloensmaak is, bij Hotspot is de mojito koning! Dit zonder de margarita, tequila sunrise en natuurlijk de zeer Spaanse sangria uit te sluiten. Je vindt hier ook uitmuntende frisdranken, zoals verse fruit smoothies.

Je kunt er zeker van zijn dat je het in deze bar gezellig zult hebben. Geniet als koppel of met vrienden van de lounge en elektromuziek. Regelmatig zijn er gast-dj’s te vinden en kun je de dansvloer op in een gezellige sfeer. Gedurende het hele jaar worden er thema-avonden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld mojito, gin en tonic of vintage-avonden.

Met andere woorden, als je op zoek bent naar een geweldige plek om je avond te beginnen voordat je naar een nachtclub gaat, is Hotspot een van de beste clubs in Lloret de Mar! Met de foto’s die je in de club maakt, heb je een mooie souvenir voor thuis.

Handige informatie

Adres: Santa Cristina, 18, Lloret de Mar
Tel. :+34.972.36.56.70
Facebookpagina