Een dagje winkelen in La Roca Village

La Roca Village ligt tussen Lloret de Mar en Barcelona en is een openlucht winkelcentrum. Je vindt er diverse producten van grote merken tegen verlaagde prijzen.

Hier volgen 3 goede redenen om een dagje te gaan winkelen in La Roca Village.

1. Een gezellig dorp

La Roca Village is een van de chique Europese winkelcentra. Er zijn 130 boetiekjes te vinden langs de schaduwrijke voetgangerspaden. Je vindt er banken om op te rusten, terrassen en beeldhouwwerken.

Hier komt de sfeer van winkelen en esthetiek samen om de klanten van La Roca Village een aangename omgeving te bieden.

Profiteer van je vakantie in Lloret de Mar: boek een villa!

Bekijk de huurvilla’s in Lloret de Mar.

La Roca Village, een aangenaam outlet winkelcentrum aan de rand van Barcelona

Talrijke merkenboetieks tegen lage prijzen

Langs de kleine voetgangersstraatjes heb je keuze uit vele Spaanse en internationale merkboetiekjes. Elk jaar worden er meer en meer boetieks naar deze plek aangetrokken! Sport, luxe, huisinrichting, kleren voor vrouwen, mannen en kinderen: er is voor ieder wat wils! Hier volgen enkele merken die je kunt vinden:

Bekende Spaanse merken

Het schoenenmerk Castañer, de kledingmerken Adolfo Dominguez, Carolina Herrera, Bimba y Lola, Desigual. FCBotiga, de officiële boetiek van FC Barcelona, is er ook te vinden en je vindt er sportkleding en gadgets in de kleuren van de bekendste voetbalclub tegen een verlaagde prijs.

Internationale merken

Waaronder Levis, Oasis, Comptoir de cotonniers, Maje, Lacoste, Pepe Jeans, Nike, New Balance, Petit Bateau, QuickSilver, Swatch, Sandro.

Luxemerken

Burberry, Armani, Furla, Gucci, Jimmy Choo, Liu Jo, Loewe, Michael Kors, Mont Blanc, Versace enz.

Voor meer informatie over alle winkels in La Roca Village, raadpleeg hun website.

Er is ook een “solden” periode (sale) met extra kortingen op geselecteerde artikelen.

Talrijke internationale merken en VIP-service

3. Voorzieningen en diensten

La Roca Village beschikt over een grote gratis parkeerplaats met meer dan 2000 plaatsen voor klanten. Het winkelcentrum is ontworpen als een dorp met alle winkels op de begane grond. Het winkelcentrum is daarom ook zeer toegankelijk voor mindervaliden.

Je hebt veel mogelijkheden om er een snack te eten, een kopje koffie te drinken of iets te eten en te drinken. Als je van Spaanse charcuterie houdt, mag je Andreu niet missen, een cafetaria die bekend staat om zijn ham. Tijdens lunchtijd, meestal tussen 14.00 en 15.00 uur in Spanje, wordt het letterlijk overspoeld door de klanten van La Roca. Andere verkooppunten bieden een verscheidenheid aan maaltijden zoals tapas of sushi.

Merk ook op dat er een aantal “VIP”-diensten worden aangeboden, zoals opvang voor je huisdier of “handenvrij” winkelen waarbij iemand je tassen draagt.

Nuttige informatie:

Dagelijks geopend van 10u tot 19u. Gesloten op 25 en 26 december; 1 januari en 6 januari; 1 mei en 11 september.
La Roca Village, s/n, 08430 Santa Agnès de Malanyanes, Barcelona
Tel. +34.938.42.39.39
Website

Hoe te bereiken:

Met de trein: vanuit Barcelona duurt het ongeveer 30 minuten. Stap uit aan het station Granollers Centre. In Granollers, brengen taxi’s of directe bussen je naar La Roca Village.

Met de bus: Van maandag tot en met zondag is er vanaf Barcelona een vaste lijn die vertrekt vanuit de rue Casp, 34. Raadpleeg voor meer informatie de website van het bedrijf Sagales. Een snelle bus brengt je ook van Passeig de Gracia in Barcelona naar La Roca Village. Het retourticket is € 20 voor volwassenen en € 10 voor kinderen. Raadpleeg voor meer informatie de website van La Roca Village.

Met de auto: Vanaf Lloret de Mar duurt het ongeveer 40 minuten. Neem de C-63 naar Vidreres en dan de snelweg AP-7 richting Barcelona. Neem de afslag 12A richting “Roca Village” en “Poligon Can Massaguer Sud”.