Wat kost een biertje in Lloret de Mar?


biertje-in-lloret-de-mar-4
Geniet van een biertje in Lloret de Mar met je vrienden!

Lloret de Mar staat al jaren bekend als de meest ultieme partybestemming van Europa. Jaarlijks doen dan ook honderdduizenden toeristen deze prachtige badplaats aan de Spaanse Costa Brava aan. Naast een bruisend uitgaansleven heeft Lloret de Mar simpelweg alles wat een vakantieganger zich maar kan wensen: prachtige stranden, een adembenemende natuur, 1001 activiteiten, vele monumenten en bezienswaardigheden, een heerlijk klimaat en voor iedere smaak en wens een geschikte accommodatie. Het mooie van Lloret de Mar is dat Lloret, ondanks het feit dat zij een perfecte zonbestemming is, ook nog eens goedkoop is. Zo komen we meteen op een van de belangrijkste punten…want wat kost nou eigenlijk een biertje in Lloret de Mar?!

Lees hieronder snel verder en ontdek wat de kosten zijn voor een biertje in Lloret de Mar, én waar je deze het beste en goedkoopste kunt kopen!

Wat kost een biertje in het uitgaansleven van Lloret

Zoals gezegd is Lloret de Mar al sinds jaren een ultieme bestemming voor een zonovergoten feestvakantie! En bij een echte feestvakantie hoort natuurlijk ook een biertje! Het zal je dan ook niet verbazen dat je zo goed als overal in Lloret de Mar wel een biertje kunt kopen, én helemaal in het bruisende centrum! De prijzen kunnen echter wel heel erg verschillen voor hetzelfde biertje, maar ook of je gaat voor een Spaans of geïmporteerd biertje!

In een gezellige pub, strandtent of restaurant betaal je voor een binnenlands biertje á 0,5l tussen de €2,- en €3,-. Voor een geïmporteerd biertje á 0,33l liggen de kosten op ongeveer €2,5 a €3,-. Als je dit vergelijkt met andere populaire badplaatsen in de wereld dan kom je al snel tot de conclusie dat dit wel heel goedkoop is! In de meeste kroegen in Lloret hebben ze echter ook vaak leuke bieraanbiedingen waarbij je een biertje koopt voor een €1,- of het fenomeen Happy Hour, waarin je 2 biertjes haalt voor de prijs van 1! Als je een eigen kroegentocht door Lloret houdt, en je houdt hierbij de aanbiedingen en happy hours goed in de gaten, dan kun je zonder twijfel een avondje goedkoop bier drinken!

Het duurste biertje in Lloret de Mar drink je in de grote clubs of discotheken. Hierbij moet je er rekening mee houden dan je al snel €4,- betaalt voor een biertje. Net als in de bars en kroegen geldt echter ook hier dat er vaak leuke aanbiedingen zijn. Zo heb je vaak aanbiedingen dat een of meerdere drankjes zijn inbegrepen bij de entreeprijs, kent men ook hier happy hour en ga je naar discotheek Millennium dan zijn de drankjes zelfs all-inclusief, reserveer echter wel op tijd je tickets om binnen te komen!!

Waar vind je het goedkoopste biertje in Lloret de Mar?!

In het bruisende uitgaansleven van Lloret de Mar kun je dus, als je een beetje op let, voor een klein bedrag een biertje drinken. Maar zelfs als je niet op let zijn de prijzen voor een bruisende badplaats als Lloret de Mar niet onoverkomelijk! Maar waar vind je nou het goedkoopste biertje in Lloret de Mar? Juist, de supermarkt! Uiteraard is dit niet zo gezellig als wanneer je een biertje in Lloret de Mar nuttigt in een gezellig café, restaurant, strandtent of discotheek, maar het is wel beter voor je portemonnee. Verblijf je bovendien met een groep vrienden of familie in een appartement of luxe vakantiehuis, met BBQ en privé zwembad, dan valt het nog te bezien wat gezelliger is!   

Maar goed, wat betaal je nou eigenlijk voor een biertje in de supermarkt? Hiervoor moeten we namelijk ook een duidelijk onderscheid maken of je gaat voor een lokaal biertje of een geïmporteerd biertje. Zo kost een binnenlands biertje van 0,33 liter in de supermarkt gemiddeld 0,70 cent, waar een geïmporteerd biertje al snel € 1,40 kost. Uiteraard hebben ze ook hier vaak bier in de reclame! Een binnenlands biertje is daarnaast zeker zo lekker als een geïmporteerde biertje als o.a. Heineken, Bavaria, Amstel of Grolsch! Je moet echter net even weten welk binnenlandsbiertje je het beste kunt kiezen! Hierover lees je hieronder meer!

Wil je meer weten over de beste villa’s in Lloret de Mar met privé zwembad? Ontdek dan nu de Top 10 Villa’s in Lloret de Mar met Privé Zwembad

Lekkerste Spaanse bieren!

Ga je voor een heerlijk, goedkoop, Spaans biertje dan is het uiteraard belangrijk om te weten voor welk Spaanse biertje in Lloret de Mar je het beste kunt gaan. Zo zal je tijdens je vakantie in Lloret de Mar zeker niet om het bier van Estrella Damm heen kunnen! Estrella Damm is een van de grootste bierbrouwerijen van Spanje en haar roots liggen in Barcelona. Estrella Damm wordt vaak ‘het Heineken van Spanje’ genoemd, alhoewel de echte Heineken liefhebbers dit betwisten.

Ben je echt een bierliefhebber dan is het tijdens je bezoek aan Spanje zeker een must om het biermerk Amber te proberen. Jaren aan een gesloten is het bier van Amber, tijdens de World Beer Challenge, uitgeroepen tot dus het beste bier van Spanje. Andere Spaanse bieren die zeker de moeite waard zijn, is het door deskundigen zeer hoog gewaardeerde Estrella Galicia bier en natuurlijk San Miquel, het meest geëxporteerd Spaanse bier! Proef dus ook zeker een typische Spaans biertje in Lloret de Mar tijdens je vakantie!

****************************

Wil je naast de vraag “Wat kost een biertje in Lloret de Mar’ nog meer informatie over de prijzen in Lloret de Mar? Lees dan ook zeker mij blogs: Is Lloret de Mar duur? Welnee! goedkoop!!! of Wat kost een vakantie in Lloret de Mar

Tot slot is het ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij “Top Vakantie in Lloret de Mar 2020/2021- 21 Tips!”. Hier ontdek je hoe jouw vakantie in Lloret echt een onvergetelijke ervaring kan worden!

Recent Posts