Onvergetelijke gezinservaringen in Barcelona

Bent u op zoek naar een onvergetelijke gezinsvakantie waar uw kinderen dol op zullen zijn? Barcelona is een stad vol verrassingen – een spannende mix van cultuur, geschiedenis, kunst en avontuur! Of het nu gaat om het verkennen van de prachtige architectuur, het proeven van de lokale keuken of het genieten van attracties van wereldklasse, om elke hoek ligt iets unieks. Maak je klaar om alles te ervaren wat deze bruisende bestemming te bieden heeft: van verborgen pareltjes op zoek naar Segway tours tot Gaudi’s ongelooflijke La Sagrada Familia en Aquarium Barcelona – één ding is zeker – je gezin zal hun tijd in Spanje niet snel vergeten!

Parc de la Ciutadella, Barcelona

Ga naar de La Boqueria markt voor een voorproefje van de lokale keuken en cultuur

Op zoek naar een unieke culinaire ervaring? Kijk dan niet verder dan de La Boqueria-markt in Barcelona. Deze wereldberoemde markt is zowel een attractie vanwege de heerlijke lokale keuken als vanwege de levendige cultuur en sfeer. Als je langs de levendige kraampjes loopt, word je overweldigd door het enorme aanbod van exotisch fruit en groenten, vers gevangen zeevruchten, gezouten vlees, verrukkelijke chocolade en snoepgoed – de lijst gaat maar door! Proef heerlijke tapas in een van de vele eetgelegenheden rond de markt of neem wat lekkers mee voor uw lunch thuis. Met zoveel te bieden, zal La Boqueria Markt u een voorproefje geven van de lokale cultuur die al uw zintuigen prikkelt.

Wandel langs Las Ramblas en verken de kunstscene van de stad

Een wandeling langs Las Ramblas in Barcelona is een geweldige manier om te ontdekken wat de stad allemaal aan kunst te bieden heeft. De brede laan is bezaaid met beeldhouwers, straatartiesten en schilders die hun kunstwerken tot leven brengen. Bewonderaars kunnen unieke kunstwerken kopen bij de vele getalenteerde verkopers of gewoon de levendige sfeer van creativiteit en cultuur opsnuiven. Terwijl je langsloopt, moet je zeker opletten voor geluidskunstenaars die optreden op het podium in de architecturale en historische omgeving. Ga helemaal op in de veelzijdige culturele scene van Barcelona door een ontspannen wandeling te maken over Las Ramblas – je zult er geen spijt van krijgen!

Ga strandhoppen in Barceloneta en geniet van de mediterrane zon

Als je op zoek bent naar plezier in de zon, zoek dan niet verder dan Barceloneta! Deze ongelooflijke wijk is een ideale plek om te gaan strandhoppen en een verscheidenheid aan verschillende kusten te verkennen. Maak een wandeling langs de gouden zandstranden en geniet van de mediterrane bries terwijl je de zoute lucht inademt. Onderweg ontdekt u opvallende rotsformaties, open stukken zand waar u kunt genieten van de Spaanse zon, en tal van mogelijkheden om af te koelen met een duik in het kristalheldere water. Wat voor ervaring je ook zoekt, het strandhoppen in Barceloneta biedt het – dus pak je hoed, zonnebril en zwemkleding en maak je klaar voor plezier onder de zon!

Geniet van de geschiedenis bij La Sagrada Familia en andere iconische plekken

Als je de wortels van een stad wilt verkennen, is Barcelona de perfecte plek om te beginnen. Van de prachtige kerk La Sagrada Familia tot Gaudi’s betoverende gebouw La Pedrera en Park Güell, de architectuur zal je versteld doen staan. Verder kunnen bezoekers La Rambla bezoeken – een bruisende straat vol activiteiten die zelfs de meest doorgewinterde reiziger zal aanspreken. Met zijn indrukwekkende bezienswaardigheden en levendige sfeer is er geen betere manier voor toeristen om de geschiedenis van Barcelona in zich op te nemen dan door deze iconische plekken te bezoeken.

Sagrada Familia, Barcelona

Ontsnap aan de drukte door de verborgen juweeltjes van Barcelona te verkennen

Barcelona is een van de meest populaire steden voor toeristen, maar het verkennen van de verborgen juweeltjes weg van de drukte kan een geweldige manier zijn om de stad te ervaren. Er zijn tal van geheime plekjes om te verkennen, van bars op het dak en ondergrondse markten tot afgelegen stadsparken en over het hoofd geziene oude locaties. Of u nu de drukte van het centrum wilt ontvluchten of nieuwsgierig bent naar enkele lokale geheimen, er is voor elk wat wils in deze charmante en levendige stad. Of het nu gaat om een restaurant buiten de gebaande paden, een onontdekte kunstinstallatie in de open lucht of een verborgen straatfestival, de verborgen juweeltjes van Barcelona wachten erop om ontdekt te worden!

Geniet van tapas, sangria en het uitzicht op de zonsondergang op de Montjuïc berg

Als u op zoek bent naar enkele van Barcelona’s iconische bezienswaardigheden, probeer dan de Montjuïc berg te bezoeken. Montjuïc biedt de perfecte mix van cultuur, ontspanning en verwennerij. Voor tapas met uitzicht strijk je neer op een van de vele sfeervolle terrassen op de berg als de zon ondergaat. Spoel uw lekkernijen weg met een lokale sangria en geniet van het prachtige uitzicht dat zich kilometers ver uitstrekt. Met zijn unieke locatie is het geen verrassing dat Montjuïc snel een van de populairste bestemmingen van Barcelona wordt – vooral voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijk avondje uit!

Villa Eventail, Costa Brava

Een bezoek aan Barcelona is uw kans om een prachtige stad te verkennen die bol staat van alle elementen van een perfecte vakantie. Van de iconische monumenten en prachtige uitzichten tot de voortreffelijke keuken en levendige cultuur, er is voor elk wat wils in Barcelona! Of je nu op zoek bent naar spanning en sensatie of naar serene momenten in de zon, deze stad heeft het allemaal. Maak een rondleiding over de markt La Boqueria, verdwaal in de kunstscene van Las Ramblas, ga lekker strandhoppen in Barceloneta, ontdek de geschiedenis in La Sagrada Familia en andere historische locaties in de stad, of wandel de Montjuïc op voor een romantische zonsondergang onder het genot van tapas en sangria. Mis niet alle verborgen juweeltjes die Barcelona nog steeds te bieden heeft buiten je typische route! Voor een onvergetelijke reis die u gegarandeerd jaren bij zal blijven, boekt u nu uw vakantievilla in de buurt van Barcelona bij Club Villamar. Geniet van elk moment van uw verblijf in de meest bruisende hoofdstad van Spanje!