Ontdek het nachtleven in Barcelona – Top Cocktail Bars die je niet mag missen

Ben je klaar om het bruisende nachtleven van Barcelona te ervaren? Deze stad is de thuisbasis van een aantal spectaculaire bars die heerlijke cocktails en diners serveren, dus als je op zoek bent naar een leuk en gedenkwaardig avondje uit – dan laat deze gids je precies zien waar je de beste cocktailbars in Barcelona kunt vinden. Van verborgen juweeltjes verstopt rond de architectuur van Gaudi met geheime tuinen die perfect zijn voor zomeravonden, tot levendige plekken met geweldige muziek en dansvloeren waar de lokale bevolking komt – we hebben onze top picks verzameld zodat je reis gevuld is met nachten vol met ongelooflijke drankjes en onvergetelijke momenten!

Barcelona’s legendarische cocktail scene

Barcelona is de thuisbasis van een ongelooflijke en echt legendarische cocktail scene! Het is de perfecte plek voor een avondje uit, ongeacht je voorkeur. Van kleine speakeasies verstopt in smalle steegjes tot grote rooftop lounges met levendige muziek, er is voor ieder wat wils. Ongeacht de locatie worden ambachtelijke cocktails gemaakt met ingrediënten van topkwaliteit van lokale distilleerderijen en producten van de boerderij. Of u nu op zoek bent naar klassieke interpretaties of vooruitstrevende innovaties van unieke brouwsels, het zal moeilijk zijn om niet iets te vinden dat uw smaakpapillen prikkelt in Barcelona!

Furia Beach Barcelona

Furia Beach Barcelona is een geweldige plek om van een avondje Spanje te genieten. Deze bar biedt heerlijke tropische cocktails en lekkere hapjes, perfect om te loungen in de zomerhitte. Furia Beach Barcelona heeft voor elk wat wils, van koele strand vibes tot een levendige sfeer in de cocktailbar. Bezoekers vertrekken altijd tevreden en willen meer na het ervaren van alles wat Furia Beach te bieden heeft!

Icebar Barcelona

Icebar Barcelona is een ongelooflijke ervaring die je niet wilt missen! Icebar Barcelona, gelegen in het levendige Vila Olimpica, biedt bezoekers de mogelijkheid om ondergedompeld te worden in een wereld van ijs. Met een indrukwekkend menu van koele cocktails en likeuren geserveerd in glazen gemaakt van ijs, Icebar Barcelona is de ideale bestemming voor vrienden en familie op zoek naar een leuke maar ongewone avond uit. Met temperaturen binnenin de ijsbar van rond de -8 graden Celsius, garandeert Icebar een nacht van ongeëvenaard plezier en opwinding! Wacht niet langer – kom vandaag nog chillen bij Icebar Barcelona!

Touche Beach Garden Barcelona

Touche Beach Garden Barcelona is een geweldige plek gelegen in de iconische Port Olimpic in Barcelona. De prachtige terrassen en waterruimte bieden de perfecte omgeving om een elegant sociaal of zakelijk evenement te organiseren. Of u nu gaat voor een ontspannen dag aan zee met vrienden of iets exclusievers en chiquers, Touche Beach Garden Barcelona heeft de perfecte elementen die elke gelegenheid echt speciaal maken. In de zomeravonden zorgen live muziek en cocktails voor een bruisende sfeer vlak bij de haven – een must-visit voor iedereen die een van de meest gerenommeerde steden van Europa wil verkennen!

Club Soda Barcelona

Als je op zoek bent naar een unieke uitgaanservaring, dan is Club Soda Barcelona de plek waar je moet zijn. Deze populaire locatie in Barceloneta biedt zowel binnen- als buitenruimtes, compleet met spannende DJ’s en muziek die je de hele nacht aan het dansen krijgt. Met een eigentijdse inrichting en tafels met heerlijke cocktails zorgt deze club voor een onvergetelijke avond met vrienden. Of je nu een lokale bewoner bent of een toerist in de stad, zorg ervoor dat je Club Soda Barcelona bezoekt voor een geweldige avond uit!

Gaia Tuset Barcelona

Gaia Tuset Barcelona is een geweldig restaurant en cocktailbar gelegen in het hart van de wijk Eixemple. Of je nu op zoek bent naar uitstekende cocktails of een exquise mediterrane keuken, dit restaurant heeft het allemaal! Het restaurant biedt een moderne kijk op traditionele gerechten en is trots op de verse ingrediënten die elk gerecht zijn unieke smaak geven. Afgezien van de heerlijke keuken en de geweldige drankjes, is wat dit restaurant nog specialer maakt de prachtige omgeving die oude charme perfect combineert met hedendaagse accenten. Of u nu op zoek bent naar een intiem diner voor twee of een avondje uit met vrienden, Gaia Tuset Barcelona is de perfecte plek.

Barcelona heeft alles en nog veel meer te bieden als het gaat om genieten van een drankje. We hebben de meest iconische plekken van de gevierde cocktailscene verkend en nu kun jij er ook een worden. Houd in gedachten dat alle Spaanse bars geweldige tapas hebben, die net zo goed passen bij de exquise cocktails die ze hebben. Stel je voor dat je aan je favoriete bubbels nipt terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de stranden of de majestueuze Montjuic. Of het nu Furia Beach, Icebar, Touche Beach Garden, Club Soda of Gaia Tuset is; alle vijf brengen unieke vibes en onvergetelijke herinneringen aan het nachtleven voor verschillende groepen, leeftijden en voorkeuren. Wacht dus niet langer en boek uw vakantievilla in de buurt van Barcelona bij Club Villamar. Maak je klaar voor een geweldig avontuur vol nieuwe smaken en bruisende energie met vrienden aan je zijde!