Top 10 nachtclubs in Lloret de Mar

Haal alles uit je verblijf in Lloret de Mar door te feesten!

Studenten tijdens de voorjaarsvakantie, groepen vrienden die op vakantie zijn, toekomstige bruidsparen die hun vrijgezellenfeest vieren: dit is onze selectie van beste nachtclubs in de stad.

Welkom in de feeststad!

Feesten in Lloret de Mar

Op slechts 1 uur van Barcelona gelegen, trekt Lloret de Mar ieder jaar bezoekers vanuit de hele wereld, die komen om te ontspannen, plezier te maken en de Costa Brava te bezoeken.

De stad staat bekend om zijn stranden en het nachtleven, en is een favoriete plek voor studenten tijdens de voorjaarsvakantie, clubbers en vakantiegangers in het algemeen. Na een dagje op het strand met familie of vrienden kun je genieten van het beroemde Spaanse nachtleven. Met meer dan 20 nachtclubs is Lloret de Mar een van de beste plekken in Spanje om te feesten.

Privéfeesten, festivals, nachtclubs of bars, er is geen tekort aan plekken om plezier te beleven in Lloret! En verder zijn er heel veel goede tips over hoe je een perfecte nacht in Lloret door kunt brengen, zonder dat het je een rib uit je lijf kost. “Geweldige ideeën om op stap te gaan in Lloret” zal je zeer gewaardeerd advies geven over dit onderwerp.

KLIK HIER voor onze vakantievilla’s in Lloret de Mar

Of je nu van house, mainstream, hiphop of Latino muziek houdt, je zult vinden waarnaar je op zoek bent. Daarbij houdt Lloret de Mar ieder zomer een elektronisch muziekfestival, het Costa Music Festival. Terwijl je danst op de muziek in de beste tenten van de stad, kom je internationale en Spaanse artiesten tegen. Iedere avond in Lloret heeft iets anders te bieden. Je kunt op een avond zelfs meerdere nachtclubs aandoen, aangezien ze allemaal dicht bij elkaar liggen…


Naast de nachtclubs zijn er veel bars, pubs en privéfeesten in Lloret de Mar. Alle ingrediënten zijn aanwezig om met je vrienden te feesten en jouw nachten onvergetelijk te maken. Om meer te weten te komen, lees ons artikel “Met vrienden op stap gaan in Lloret de Mar”.

Maar de vraag blijft: welke nachtclub moet je kiezen?

Hier zijn de Top 10 clubs in Lloret de Mar:

Het Elektronische Muziekfestival van Lloret

1. Tropics

2. Colossos

3. St Trop’

4. Hollywood

5. Londoner

6. Prive de Magic

7. Moef Gaga

8. Revolution

9. Bumper’s

10. Aztek

Door je verblijf goed voor te bereiden is het mogelijk om goedkoper uit te zijn. Kies jouw villa met zwembad in Lloret de Mar tegen de beste prijs!

Zoek HIER jouw droomvilla in Lloret de Mar!