Feesten op zee – Alleen in Lloret (Costa Brava)

Lloret de Mar, zowel een vakantieoord als feeststad, biedt originele activiteiten om van de omgeving te genieten en plezier te maken.

Zon, zee en feest: het winnende trio voor een onvergetelijke zomer in Lloret de Mar.

Een unieke manier om te feesten in Lloret

Onder vrienden, ongeacht de grootte van je groep, kun je afspreken met jongeren die zijn gekomen om te feesten in Lloret de Mar. In het hoogseizoen en vooral tijdens de summer en de springbreak, worden er een aantal privé-evenementen georganiseerd op de boten. Prijzen kunnen variëren, maar interessante deals worden regelmatig aangeboden. Het concept? Ontmoet andere jongeren, geniet van de muziek en een paar uur van de Middellandse Zee.

Dit is een geweldige manier om het meeste uit jouw verblijf in Lloret de Mar te halen en plezier te hebben in een hemelse omgeving. Muziek, een open bar, accessoires om in het water te spelen: alles is samengebracht om je reis geweldig te maken.

Dit type reis is ook een goed idee voor vrijgezellenfeesten in Lloret de Mar.

Beleef een onvergetelijke vakantie met vrienden in Lloret de Mar: huur een privévilla met zwembad!

Zie de villa’s in Lloret de Mar vanaf € 319 per week!

Partybootexcursies aangeboden in Lloret de Mar

Verschillende excursies worden aangeboden door de evenementenbureaus in Lloret. Voor meer informatie kun je rechtstreeks naar het bureau gaan of op websites zoals Playa y Fiesta kijken. Om je te helpen, hebben we deze 3 excursies geselecteerd om te feesten op de zee in Lloret de Mar.

Pacha Boat Party

De Pacha Boat Party is een van de meest bekende in de stad! Georganiseerd door MPT Entertainment (nu Summer Rockz) in samenwerking met de nachtclub Pacha La Pineda, verwelkomt het honderden jongeren gedurende de zomer om een onvergetelijk moment op zee te ervaren.

Luister naar de muziek van een DJ, geniet van een open bar en barbecue in een uitzonderlijke maritieme omgeving. Gedurende ongeveer 2u30 vaar je op een Pacha’s catamaran. Je kunt zelfs in de zee zwemmen terwijl de boot halverwege de excursie voor anker ligt. Het feest kan worden voortgezet na terugkeer in Lloret de Mar.

Een uitstekende manier om andere jongeren te ontmoeten en op een originele manier te feesten!

Handige informatie :

Tel. :+34.608.70.74.76
Tel. 2 : +34.680.61.53.74
E-mailadres: antoine@mpt-entertainment.com
E-mailadres 2: valentin@mpt-entertainment.com
Website

Avonden op reservering en gastenlijst.

Catamaran excursies en schattenjacht

Vertrek op een catamaran om de Costa Brava te ontdekken! Deze excursie op zee wordt georganiseerd vanuit Tossa de Mar, dat slechts 20 minuten ten noorden van Lloret de Mar ligt. Gedurende ongeveer 3u30 volg je de baaien van de Costa Brava en kun je halverwege zwemmen in de open zee. Een glijbaan en een drijvende trampoline staan tot je beschikking! Drankjes en een maaltijd zijn bij de excursie inbegrepen.

Doordat het een tocht is die wordt gedeeld met andere groepen, ontmoet je jongeren uit heel Europa die komen feesten aan de Costa Brava.

Boottocht op catamaran en cruise bij zonsondergang

Ontdek de ruige kustlijn met muziek aan boord van de catamaran Lady Joana. De excursie vaart in de namiddag of ’s avonds en combineert perfect een toeristische reis en feest! Met meer dan 150 mensen is dit feest op zee een bekend evenement geworden bij de jonge vakantiegangers in Lloret de Mar.

Dankzij een gast-dj kun je een compleet nieuwe manier van clubben op zee ervaren! Als je kiest voor de Sunset Party Cruise, kun je zelfs de zonsondergang op zee zien.

Het vertrek en de boekingen zijn van het strand van Fenals in Lloret de Mar.

Handige informatie:

Charter Costa Brava SL.
Tel. :+34.629.32.64.27
E-mailadres: info@catamarancruise.com
Website
Facebookpagina