Laat een bericht achter +31 30 808 0014
De beoordelingen van onze gasten over Club Villamargeschreven door Aline Roche - Noury
De beoordelingen van onze gasten over Club Villamar Menorca Costa del Sol Costa Dorada Costa Brava Costa Maresme Mallorca Ibiza Costa Blanca Gran Canaria Tenerife Lanzarote Fuerteventura

De beoordelingen van onze gasten over Club Villamar

"Wij hebben een heerlijke vakantie gehad! Bedankt Club Villamar!!"

Club Villamar biedt jou: Het echte werk! Ben je op zoek naar een vakantie, maar ben je bang voor een teleurstelling? Je kent ze wel, de horror verhalen over bedrijven die uiteindelijk niet blijken te bestaan en je oplichten. Foto´s die veel mooier zijn gemaakt dan de werkelijkheid of de informatie die op de website staat klopt totaal niet.

villa, vakantiehuis, reviews
Lees de ervaringen van onze gasten.
Waar jij behoefte aan hebt, is het lezen van ervaringen van onze voormalige gasten. Goed nieuws! Wij hebben dit voor jou! Jij, als onze (toekomstige) gast, bent zeer belangrijk voor ons. Om open kaart te spelen delen we graag met jou de mening van onze gasten.

“Top service.. Dikke 10!! Ga zo door!”

Omdat Club Villamar groeiende is, dankzij onze gasten, is het mogelijk dat we meer en meer met je kunnen delen. Wat vinden onze gasten van de service van Club Villamar? Wat is de mening van onze gasten over de villa waarin ze verbleven tijdens hun vakantie? Verwachten onze gasten nogmaals bij Club Villamar te boeken?

Dankzij onze gasten, die de vragenlijst in hebben gevuld, is het mogelijk dat we hun ervaringen met jou delen! Kom in je vakantiestemming en lees alle prachtige en kritische meningen in het Nederlands. Lees alles over onze villas. Er is een kans dat er een beoordeling is over de villa die jij graag wilt huren! En natuurlijk lees je meer over onze service. Het is allemaal gecategoriseert per jaar, met de meest recente bovenaan.

Reviews 2014

"De ligging van de villa en het uitzicht waren fantastisch. Evenals het zwembad, de diverse zitjes buiten en de mooie tuin. De keuken was goed uitgerust met voldoende servies."
Francine Karhof, Villa Geppetto, 26/07/2014 - 02/08/2014

"Toplocatie, rustig strand, geweldig uitzicht vanaf balkon op de zee. Zeer goed ingericht appartement."
Annette Oudejans, Apt Nurlea, 19/07/2014 - 02/08/2014

"We werden ter plaatse erg goed onthaald. Wat een lieve mensen zijn ze...met een goed hart en vol medeleven!! Prachtig villa!"
Liliane Vangu, Villa Isidora, 26/07/2014 - 02/08/2014

"Zeer keurige en nette service. Een fantastische villa, precies wat we in gedachten hadden. Er was weliswaar wat achterstallig onderhoud aan het huis, maar dat vormde geen belemmering. Het zwembad was super schoon en samen met de tuin goed onderhouden. De ligging was rustig en het uitzicht fantastisch. Alles was schoon en netjes."
Marit Kockskämper, Villa Romantica, 13/09/2014 - 20/09/2014

"Zelfs toiletpapier en fles wijn aanwezig bij aankomst."
Hannie Seerden, Villa Amistat, 27/09/2014 - 11/10/2014

"Omdat ons vliegtuig pas om 23:30uur aan was gekomen in Spanje, was iemand van homeservice Calonge ons aan het opwachten op het vliegveld met de sleutel! Perfecte service!!"
Wouter Paalvast, Villa Zaro, 06/09/2014 - 20/09/2014

"Perfecte service online en ter plaatse. Chique villa!"
Jan Gabriels, Villa Somni, 13/09/2014 - 20/09/2014

"Casa Celia is een huisje gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de baai, de oude stad en in de verte de zee. Het huisje is gebouwd in Spaanse sfeer wat het erg aantrekkelijk maakt. Een flinke trap naar beneden en je staat op de boulevard. Een echte aanrader voor een heerlijke privacy vakantie met heerlijk sfeervol zwembad."
Anja Folmer, Casa Celia, 16/08/2014 - 23/08/2014

"Er waren in de week van ons verblijf wat technische mankementen, maar die werden dezelfde dag nog opgelost. Er was ruimte voor iedereen in de brede zin des woords, de tuin, de buitenruimte bij de keuken, het zwembad, het balkon. Voor elk wat wils de hele dag door! Verbeterpunten: De villa was mooier dan op de foto's. Bedankt, we hebben een heerlijk vakantie gehad."
Yvonne Verweij, Villa Blossom, 02/08/2014 - 09/08/2014

"Contact met Villamar is uitstekend, je krijgt meer dan voldoende informatie en ze staan steeds klaar om je te helpen daar waar nodig. Bruc is zeker een mooie villa maar begint hier en daar al wel wat kleinere gebreken te vertonen. Wij waren daar met twee koppels, vier volwassenen en vier jonge kinderen."
Luc Robberechts, Villa Bruc, 16/08/2014 - 30/08/2014

"Het was een geweldige vakantie, villa was zoals verwacht alleen jammer dat er maar 1 badkamer en wc is, en jammer dat er geen Wifi is in het huisje. Voor de rest zeker een aanrader. Voor gezin met kinderen is het goed te doen."
Anita Kalpoe, Villa Trudy, 09/08/2014 - 23/08/2014

"Geen opmerkingen te melden. Het huis is zeer goed uitgerust. Alles wat je in een vakantiewoning nodig hebt, is er. De locatie vonden wij fantastisch, maar je kunt deze woning enkel bereiken met een auto. Het is er heel stil. Men is zeer vriendelijk aan de telefoon en geen enkele vraag werd mij niet of onvolledig beantwoord."
Leen De Luyck, Villa Robanne, 09/08/014 - 23/08/2014

"Perfecte omgeving in een zeer gezellig huisje. Zeker een aanrader!"
Bart Pauwels, Villa Karmele, 16/08/2014 - 30/08/2014

"Met respect en goede service behandeld. WiFi was alleen verkrijgbaar voor op de laptop. Zeer goed zwembad en genoeg plaatsen om buiten te zitten."
Jasper van de Loo, Villa Tatatoa, 02/08/2014 - 09/08/2014

"Keurig geholpen door Villamar. We waren te vroeg in Spanje maar konden eerder terecht in de villa. Bedden gedekt, handdoekpakketten lagen netjes klaar. Vriendelijk en correct te woord gestaan door Hostes. De villa was uitermate geschikt voor deze groepssamenstelling."
Theo Van Iersel, Villa Vilnius, 09/08/2014 - 16/08/2014

"Super accommodatie. Pal aan het strand, boulevard, supermarkt en restaurants!!"
Tine Stokhorst, Appartement Munne, 02/08/2014 - 09/08/2014

"Accommodatie perfect. Wij waren met eigen vervoer, zodat we alle dagen naar andere plaatsen konden gaan. Appartement ruim en netjes. Mooie tuin en zwembad."
Tine Stokhorst, Appartement Guixols Mar, 09/08/2014 - 16/08/2014

"Prima website om te boeken met een goede communicatie. Goed ontvangen in Spanje. Hadden problemen met de airco. Deze werden snel en vakkundig opgelost."
Joop Heezen, Villa Carol A8, 02/08/2014 - 16/08/2014

"Tuin is veel mooier dan op de foto's. Huis is groot, heeft veel privacy. Airco of ventilatoren op de slaapkamers was fijn geweest. Locatie is geweldig, vlakbij Palamos en het strand."
Els van Lamoen, Villa Roca Fosca, 02/08/2014 - 09/08/2014

"Ik ben zeer tevreden!! Ik en mijn vrouw en kinderen zouden zeker terug willen komen, want het was erg leuk! Alles was perfect! Alles was gewoon perfect!"
Mohammed Ait Ahmed, Villa Los Olivos, 02/08/2014 - 09/08/2014

"Vriendengroep van 10 personen, echt perfect verblijf gehad! Alles was chill aan deze villa, de apparatuur (koelkasten, koffiezetapparaat, ovens, kookpitten, buitenkeuken, douches, buitendouche, wc's) was allemaal in orde, zeker aan te bevelen!"
Bart Smeets, Villa Bugambilia, 02/08/2014 - 09/08/2014

"Het was een topvakantie waar we met veel plezier aan terugdenken. Kan geen verbeterpunten bedenken. Airco functioneerde niet goed maar daar werd meteen werk van gemaakt."
Patty Seegers, Villa Bagueny, 26/07/2014 - 09/08/2014

"Prima locatie, op loopafstand van het strand. Mooie tuin met verlichting en terras. Villa is van alle gemakken voorzien, zelfs een wasmachine. Jammer genoeg geen vaatwasser. Voor kleine kinderen is zwembad minder geschikt, namelijk al snel erg diep."
Mike Korenvaar, Villa Jamira, 26/07/2014 - 09/08/2014

"Heerlijk huis, in een rustige omgeving en toch binnen 10 min bij winkels en restaurants. Huis is mooi afgewerkt en heerlijk comfortabel. Zwembad is precies goed, onze kinderen van 12 en 16 hebben zich er uitstekend in vermaakt. Contact met beheerders hebben wij als zeer prettig ervaren."
Nils Smit, Villa Robanne, 05/07/2014 - 19/07/2014

"Ga vooral zo door!"
Miranda Nouwens, Villa Danube, 26/07/2014 - 09/08/2014

"Fenomenale ligging en uitzicht! Auto is wel noodzakelijk!"
Martin Langhout, Villa Vista Alegre, 26/07/2014 - 09/08/2014

“Bedankt, we hebben een heerlijk vakantie gehad. De villa was mooier dan op de foto's.”
Yvonne Verweij, Villa Blossom, 02/08/2014 - 09/08/2014

“Heerlijk huis. Ruim van opzet. Prima uitvalsbasis voor Barcelona, Girona en strand.”
Maurits Teeuwen, Villa Mimera, 16/08/2014 - 23/08/2014

“Prima website om te boeken met een goede communicatie. Goed ontvangen in Spanje. Hadden problemen met de airco. Deze werden snel en vakkundig opgelost.”
Joop Heezen, Villa Carol A8, 02/08/2014 - 16/08/2014

“Super accommodatie. Pal aan het strand, boulevard, supermarkt en restaurants!!”
Tine Stokhorst, Apt Munne, 02/08/2014 - 09/08/2014

“Met respect en goede service behandeld. Zeer goed, zwembad en genoeg plaatsen om buiten te zitten.”
Jasper van de Loo, Villa Tatatoa, 02/08/2014 - 09/08/2014

“Het huis voldeed aan alle verwachtingen. De ontvangst door de eigenaresse was heel gastvrij.”
Asceline Groot, Villa Medeta, 26/07/2014 - 09/08/2014

“Wij hebben een schitterende vakantie beleefd!”
Dirk Appeltans, Apt Las Vegas 4, 02/08/2014 - 09/08/2014

“Prachtige villa, mooi uitzicht en van alle gemakken voorzien! Vriendengroep van 10 personen, echt perfect verblijf gehad! Alles was chill aan deze villa, de apparatuur (koelkasten, koffiezetapparaat, ovens, kookpitten, buitenkeuken, douche's, buitendouche, wc's) was allemaal in orde, zeker aan te bevelen!”
Bart Smeets, Villa Bugambilia, 02/08/2014 - 09/08/2014

“Ik ben zeer tevreden!! Ik en mijn vrouw en mijn kinderen zouden zeker terug willen komen, want het was erg leuk. Alles was gewoon perfect!”
Mohammed Ait Ahmed, Villa Los Olivos, 02/08/2014 - 09/08/2014

“Tuin is veel mooier dan op de foto's. Huis is groot, heeft veel privacy. Locatie is geweldig. Huis ligt in rustige straat vlakbij Palamos en vlakbij strand.”
Els van Lamoen, Villa Roca Fosca, 02/08/2014 - 09/08/2014

“Een fantastische villa, precies wat we in gedachten hadden. Het zwembad was super schoon en samen met de tuin goed onderhouden. De ligging was rustig en het uitzicht fantastisch.”
Marit Kockskämper, Villa Romantica, 13/09/2014 - 20/09/2014

“Het was een topvakantie, waar we met veel plezier aan terugdenken. Kan geen verbeterpunten bedenken. Airco functioneerde niet goed maar daar werd meteen werk van gemaakt.”
Patty Seegers, Villa Bagueny, 26/07/2014 - 09/08/2014

“Omdat ons vliegtuig pas om 23:30uur aan was gekomen in Spanje, was iemand van homeservice Calonge ons aan het opwachten op het vliegveld met de sleutel! Perfecte service!!”
Wouter Paalvast, Villa Zaro, 06/09/2014 - 20/09/2014

“Heerlijk huis, in een rustige omgeving en toch binnen 10 minuten bij winkels en restaurants. Huis is mooi afgewerkt en heerlijk comfortabel. Contact met beheerders hebben wij als zeer prettig ervaren.”
Nils Smit, Villa Robanne, 05/07/2014 - 19/07/2014

“Perfecte omgeving in een zeer gezellig huisje. Zeker een aanrader!”
Bart Pauwels, Villa Karmele, 16/08/2014 - 30/08/2014

“Geen opmerkingen te melden. Het huis is zeer goed uitgerust. Alles wat je in een vakantiewoning nodig hebt, is er. De locatie vonden wij fantastisch, maar je kan deze woning enkel bereiken met een auto.”
Leen de Luyck, Villa Robanne, 09/08/2014 - 23/08/2014

“Het was een geweldige vakantie, villa was zoals verwacht. Jammer dat er maar 1 badkamer en wc is. Voor een gezin met kinderen is het zeker een aanrader.”
Anita Kalpoe, Villa Trudy, 09/08/2014 - 23/08/2014

“Contact met Villamar is uitstekend, je krijgt meer dan voldoende informatie en ze staan steeds klaar om je te helpen daar waar nodig.”
Luc Robberechts, Villa Bruc, 16/08/2014 - 30/08/2014

“Perfecte villa die volledig aan alle verwachtingen voldeed. Een villa die zeer veel woongenot bood, goede bedden bevat, zeer ruim was ingericht met allerhande keukengerij, een heerlijke veranda en een fantastisch zwembad met goede ligbedden en daarmee een geweldig vakantiegevoel gaf. Wij hebben genoten en kijken nu al weer uit naar een verblijf volgend jaar in dezelfde villa.”
Theo Spijkerman, Villa Casa Verano 3, 05/07/2014 - 19/07/2014

“Alles is erg vlot verlopen. Reisdocumenten waren tijdig aanwezig, ontvangst op vakantie prima geregeld. Qua uitzicht vanuit de villa kon het niet beter.”
Paul Buytaert, Villa Queen Victoria, 05/07/2014 - 12/07/2014

“Incheck procedure was zeer snel, kantoorpersoneel spreekt vlot Frans en Engels, prima uitleg over de reisweg en streek.”
Peter op de Beeck, Villa Martamar, 05/07/2014 - 19/07/2014

“Perfecte villa voor zowel jongeren als families! Echt een aanrader. Ik zou zeker nogmaals een Club Villamar villa boeken.”
Shanon Roelofs, Villa Dalton, 12/07/2014 - 19/07/2014

“Als ik via mail informatie vroeg, kreeg ik enorm vlug reactie erop. Ik zou zeker nog boeken met Club Villamar.”
Petra Verhaeghe, Villa Kalesi, 12/07/2014 - 26/07/2014

“De service per mail en ter plaatse waren duidelijk en concreet, zeer volledig. Aan de telefoon en ter plaatse heel hartelijk. Het huis was keurig schoon. De villa is zeer geschikt voor een gezin met grote kinderen. Voor kleine kinderen wel veel trappen.”
Jet Hoogendijk, Villa Mozart, 12/07/2014 - 26/07/2014

“We hebben een heerlijke vakantie gehad in een heerlijk huis met zwembad. Alles zag er netjes en verzorgd uit en de inrichting van het huis is prachtig. Vooral het uitzicht vanuit de veranda in schitterend.”
Marco Zwetsloot, Villa Dante, 19/07/2014 - 26/07/2014

“Complimenten voor de snelle reacties, nog nooit meegemaakt dat er zo snel op vragen en of opmerkingen werd gereageerd.”
Sas Spijkers, Villa Firenze, 19/07/2014 - 02/08/2014

“Fenomenale ligging en uitzicht! Auto is wel noodzakelijk!”
Martin Langhout, Villa Vista Alegre, 26/07/2014 - 09/08/2014

“De service van Club Villamar was perfect, zeker de opvolging, een telefoontje voor het vertrek is een pluspunt. Voor herhaling vatbaar. Zeer mooie villa met uitzicht op de stad Denia en Middellandse Zee. Wij zouden Club Villamar zeker aanbevelen aan anderen.”
Hendrik Claessens, Villa Les Angles, 07/06/2014 - 28/06/2014

“Afgelopen 2 jaar tot volle tevredenheid bij Club Villamar geboekt en vooralsnog van plan ook voor naseizoen/volgend jaar te gaan doen. Website duidelijk en 'what you see is what you get.”
Peter Boltje, Villa Nautica, 31/05/2014 - 14/06/2014

“Het is voor de tweede keer dat we via Club Villamar een vakantievilla gehuurd hebben. Ook nu weer hebben we de service als zeer goed ervaren. Xarbi is een erg mooie villa met rondom een prachtig mooie tuin en een heerlijk zwembad, zitjes, een barbecue en een heuse jeu de boules baan.”
Arco Schumacher, Villa Xarbi, 07/06/2014 - 21/06/2014

“Uitstekend aanbod vakantiewoningen, ik zou het zeker aanbevelen aan anderen en we gaan weer bij Club Villamar boeken, uitsluitend positieve ervaringen gehad. Compliment voor de zeer vriendelijke en uitstekende service bij kleine ongemakken.”
Ben van der Graft, Villa Dulcinea, 14/06/2014 – 28/06/2014

“Zou zeker weer boeken en heb Club Villamar al aanbevolen bij anderen. Ook onze hond had het reuze naar de zin, de tuin is goed en veilig omheind. Prachtig uitzicht! Wij hebben een fijne vakantie gehad!”
Annie den Boer, Villa Nala, 07/06/2014 - 28/06/2014

"Contact met Club Villamar was super. Een fantastisch, mooie, grote villa. Rondleiding en uitleg werden perfect gedaan. De tuin en het zwembad werden goed onderhouden. Wel wat afgelegen van het strand. Een auto is noodzakelijk. Mooi uitzicht met in de verte de zee vanaf de bovenverdieping."
Michelle Zimmerman, Villa Mas Mel 2, 14/06/2014 - 26/07/2014

“Alles is perfect geregeld, communicatie en afspraken zoals het hoort. Airco op de kamers zou fijn geweest zijn.”
Joris Wouters, Villa Conrad, 28/06/2014 - 05/07/2014

“Foto's op de website mogen iets groter. Contact en snelheid uitstekend. Iets uitgebreidere uitleg bij het huis , voor de rest is alles keurig geregeld. Uitermate tevreden met de snelheid waarmee wifi geregeld is.”
Dirk Jan Visser, Villa Danilo, 28/06/2014 - 12/07/2014

“Wij waren super tevreden over alles. Wij gaan zeker nog terugkomen!!! Onze dank aan al uw personeel om mee te zorgen voor deze mooie vakantie!”
Liliane van Peteghem, Villa Malorie, 28/06/2014 - 12/07/2014

“Geen aanmerkingen, alles was uitstekend. De mensen die ons ter plaatse hebben ontvangen waren super vriendelijk. Het huis was heel goed onderhouden, ook de tuin was een juweeltje qua onderhoud. Het huis lag iets te ver van alles, maar dit alles hebben we opgelost door veel uitstapjes te doen. Kortom, het was een prima vakantie.”
Filiep Vereecke, Villa Fernandez, 28/06/2014 - 12/07/2014

“Club Villamar is zeker aan te bevelen, super goede service. Accommodatie is erg schoon en van alle gemakken voorzien. Ruime villa, op loopafstand van het centrum. Genoeg ruimte voor 9 personen!”
Judith Janssen, Villa Giorgio, 03/05/2014 - 10/05/2014

“Wij hebben voor het eerst geboekt bij Club Villamar en dat zullen wij in de toekomst ZEKER weer doen. De villa was net zoals hij er op de foto's uitzag en precies zoals omschreven op de website. Wij hebben in deze villa met volle teugen genoten en hebben een geweldige vakantie gehad. Club Villamar, BEDANKT!”
Arie Bakker, Villa Isla, 31/05/2014 - 07/06/2014

“De service is super! Een week voordat we weggingen nog telefonisch contact gehad vanuit Club Villamar, keurig. Super leuke villa, je voelt je er gelijk thuis!”
Chiel Pijpstra, Villa Zodamar, 19/04/2014 - 26/04/2014

“Het was een schitterend huis, we hebben erg genoten van de luxe en de villa is ook zeker een aanrader voor families, vrienden en collega's. Het is zeker voor herhaling vatbaar.”
Wim van Engelen, Villa La Aldaba, 26/04/2014 - 03/05/2014

“Het huis staat op een mooie locatie en heeft een geweldig uitzicht over Lloret de Mar en op zee, super!”
Daniel Schinkel, Villa Whitney, 26/04/2014 - 03/05/2014

Reviews 2013

“Een uitstekende accommodatie. Aan vrijwel alles was gedacht. De inrichting en de voorzieningen waren heel goed verzorgd, compleet en van goede kwaliteit. Alles deed uiterst vriendelijk aan, je voelde je er meteen op je gemak.”
mevr. C.V. van der Hoek, Villa Gallardo, 19-10-2013 tot 26-10-2013

"Prima en snelle, vriendelijke communicatie. Wij waren met 3 gezinnen (met kinderen) en deze prachtige villa is daar zeer geschikt voor. Er zijn diverse slaap- en badkamers, (buiten) keuken, heerlijk zwembad, mooie tuin en terrassen."
Linda Geurts, Villa Cumbra, 12-10-2013 tot 19-10-2013

“Het huis was geweldig en zeer geschikt voor onze familie. We hebben genoten!”

Tamara van der Zande, Villa Casa Cora, 31-08-2013 tot 21-09-2013

“Villamar heeft ons altijd uiterst kwalitatief behandeld. Zeer vriendelijke ontvangst en kenden ons nog goed.”
Francis Regemeutter, Villa Patricia, 31-08-2013 tot 14-09-2013

“Graag wat handige informatie m.b.t. het huis en de omgeving (b.v. leuke uitjes, restaurants, supermarkten, etc.) Goede ontvangst. Voor ons geen bezwaar, maar goed om te weten dat de omgeving stijl is en er meerdere treden in de tuin zijn. Een mooi huis gezien de prijs. Niet te ver van alles, maar ver genoeg om er geen last te hebben.”
Cornelis Spaans, Apartment Coral, 31-08-2013 tot 07-09-2013

villa vakantiehuis spanje
villa Bel Ami in Denia, Costa Blanca, "nog mooier dan op de foto's"
"Wij zijn zeeeeeeer tevreden. Vorig jaar was onze eerste keeren waren we ook al erg tevreden. De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en telefonisch goed bereikbaar. Het huis was brandschoon, het zwembad werd wel 3x in 2 weken schoongemaakt en de tuin 2x verzorgd. De bedden waren vernieuwd na opmerkingen van andere gasten. Er wordt dus wel degelijk iets met de gasten hun opmerkingen gedaan."
Cees % Elly Smit en Bijou, Villa Blonda, 24-08-2013 tot 07-09-2013

“Voor aankomst goed geholpen met alle vragen. Het uitgaansleven is wat ver om te lopen, maar erg makkelijk te bereiken met een
taxi.”
Octave Hustinx, Villa Mariluz 10, 24-08-2013 tot 31-08-2013

“Zeer goede service. Toen we een probleem hadden met de electra kwam er direct een elektriciën die het probleem verhielp. Super mooie villa, geheel gerenoveerd. Nog mooier dan op de foto's, wat niet vaak zo is.”

Roy Boendermaker, Villa Bel Ami, 17-08-2013 tot 31-08-2013

“Altijd spannend om iets via een website te boeken, maar wij zijn erg tevreden over Club Villamar! Betrouwbare indruk achtergelaten. We werden vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Wij hebben een heerlijke week gehad! Zeer rustig gelegen, gezellig huis met een prachtig groot zwembad. mooi uitzicht op de baai, meerdere terrassen. Wij zijn dik tevreden!”
Anne-Marieke van den Berg, Villa Patufa, 24-08-2013 tot 31-08-2013

“Ik ben voor vertrek naar de villa 2 keer gebeld of de documenten goed waren ontvangenen, en of er nog vragen waren. Ook toen ik problemen had met mijn e-mailaccount, is er snel meegewerkt om de documenten toch snel in mijn bezit te krijgen, super! Het huis ligt in een prettige omgeving, rustig maar op korte afstand alles in de buurt.”
Martine van Ruijven, Villa Regulus 214, 17-08-2013 tot 31-08-2013

“Prachtige locatie met "stunning views", absolute aanrader voor mensen die rust, ruimte en comfort zoeken op hun vakantie. Dit in combinatie met de prettige service maakt dat wij zeer tevreden terugkijken op deze zomervakantie.”
Rob Bielschowsky, Villa Thais 2, 03-08-2013 tot 17-08-2013

"Flexibele organisatie en telefonisch goed bereikbaar. Het zwembadonderhoud is zeer goed. De villa ligt in een rustige omgeving en heeft een fantaschtisch uitzicht. Het is een perfect vertrekpunt voor een (berg)sporter. De sleutel tekortkoming werd snel hersteld. We kijken terug op een hele fijne vakantie in een huis conform verwachting.”
Luc Zonnenberg, Villa Moody, 27-07-2013 tot 10-08-2013
villa vakantiehuis spanje
Op vakantie in Spanje, aan de Costa Brava, in Villa Haiwai

“De service was echt uitstekend. Bij een probleem werden we snel geholpen. De villa was prachtig en is zeker voor herhaling vatbaar. Een handleiding voor het gebruik van de luiken zou misschien handig zijn.”

Renate Nobel, Villa Raimunda, 10-08-2013 tot 17-08-2013

“Ik zou Club Villamar en de villa heel graag aan andere mensen aanbevelen. Op de site kan je heel veel mooie/geschikte villa's vinden. Het was een leuke week. Je hebt heel veel binnen en buiten de villa, zoals een jacuzzi/sauna/stoombad/zwembad en veel meer. Bedankt voor het aanbevelen van de villa!”
M. Ait Boubker, Villa Hawai, 10-08-2013 tot 17-08-2013

“De villa en de omgeving zijn volledig in overeenstemming met de getoonde foto's.”
Freddy de Becker, Villa Orion, 03-08-2013 tot 10-08-2013

“Nadere uitleg over apparaten zou prettig zijn geweest. De man was wel heel vriendelijk, zeer bereikbaar en hulpvaardig. Het is een super villa voor 3 gezinnen zoals wij - elk z'n eigen apartment met voorzieningen en buiten was het ideaal om met z'n allen te eten en te vertoeven. Het zwembad was een kopzorg, omdat wij kleine kinderen bij ons hadden die niet zo goed konden zwemmen. Wij hebben dit opgelost met een grote octopus, waar zij zich aan vasthielden. Nadien bleek de diepte een voordeel te zijn, want op 2 weken tijd zijn het echte zwemkampioenen geworden!”
Ingrid Cools, Villa La Roche, 27-07-2013 tot 10-08-2013

“Fijne ruime villa, van alle gemakken voorzien. Het zou handig zijn als de aankomstdagen verspreid zouden zijn over vrijdag – zaterdag – zondag.”
Mirella Deenen, Villa Anais, 20-07-2013 tot 03-08-2013

“Zeer overzichtelijke website en prima mailcontact. Het mailcontact kort tevoren was zeer persoonlijk en snel. In het huis zichtbaar op tafel een map met folders van bezienswaardigheden en uitstapjes zou leuk/handig zijn.
Monica Korpelshoek, Villa Suspiro, 27-07-2013 tot 03-08-2013

“Prima service! Een aantal probleempjes met de stroom gehad in de woning, maar daar is alert en zeer snel op gereageerd en opgelost! Heerlijke woning met prima tuin ook voor kinderen met allerlei verschillende plekjes.”
Jan Saathof, Villa Vici, 20-07-2013 tot 03-08-2013

“Geen op- of aanmerkingen. Dit komt ook door de nederlands sprekende medewerkers op het kantoor in Calonge. dat scheelt enorm als er wat is ter plaatse. Super huis in een mooie rustige woonwijk. In deze prijsklasse mag er wel standaard arco aanwezig zijn.”
Nathalie Pater, Villa Patricia, 20-07-2013 tot 03-08-2013

villa vakantiehuis spanje
Villa Paradiso, waar onze gasten aan de Costa Brava een schitterende vakantie hebben beleefd
“Vooral Allan, diegene die ons ontving, was geniaal. Ongekend goede service en bedankt voor het taxi-en.”
Maarten Elskamp, Villa Splash, 27-07-2013 tot 03-08-2013

“Op 2 kleine minpuntjes na hebben wij een schitterende vakantie doorgebracht in Villa Paradiso. Omdat dit de eerste keer was dat wij via internet een vakantiewoning boekten, waren we er niet 100% gerust in: wat zouden we vinden bij aankomst in Lloret? Maar onze angst bleek volledig onterecht ! Zowel de woning als jullie service zijn zeker aanraders en voor herhaling vatbaar ! Tot ziens!”
Gunther van Schandevijl, Villa Paradiso, 20-07-2013 tot 03-08-2013

“Prima geregeld en goed schoon, luxe huis.”
Joost F. Weijer, Villa Cefeon 135, 20-07-2013 tot 03-08-2013

“Zeer mooie, ruime en rustig gelegen villa met zwembad met alle nodige comfort, zoals vermeld op de website. Jammer dat er niemand van de Home Service meegaat. Het internet was niet snel en het limiet was snel bereikt. Daarentegen een ideaal huis voor onze 5 gezinsleden, met 3 badkamers/douches. En je kon perfect een ganse dag beneden zijn waar alles voor handen was. Dankzij de rolluiken kan je de zon overdag buiten houden.”
Marc Sanders, Villa Damasco, 20-07-2013 tot 03-08-2013

“De privacy was iets minder dan verwacht, doordat de coniferen van de buurvilla nog niet groot genoeg zijn. Verder een prachtige villa, topservice! We willen zo weer terug! :-)”
Yusuf Efe, Villa Draco 101, 13-07-2013 tot 03-08-2013

“Contact voor aankomst was uitstekend; mijn vragen werden snel beantwoord. Ter plaatse waren wij ook heel tevreden met de service. Er was altijd iemand bereikbaar (en heel vriendelijk). Misschien wat ongemakkelijk voor families en oudere personen (hoog in het dorp, scherpe straten of trappen), maar wel prachtig. “
Xavier Nday, Villa Nelly, 13-07-2013 tot 27-07-2013

“Met betrekking tot de schoonmaak vonden wij dat het huisje ontzettend netjes werd opgeleverd en vonden we het heel prettig dat het zwembad zelfs gedurende ons verblijf nog 2 keer werd schoongemaakt. Prachtige villa!!”
Simone Zwartenkot, Villa Benicuco 18, 13-07-2013 tot 20-07-2013
villa vakantiehuis spanje
Villa Finca el Encanto is in 2-en gedeeld, wat het zeer geschikt maakt voor als je op vakantie gaat met meerdere families of groepen

“De tussenpersoon heb ik één keer gebeld op een zondag. Deze wilde direct langskomen om e.e.a. te regelen. Daarna heeft hij mij weer gebeld om te vragen of alles naar wens was. Zeer goede service.”
Peter Prins, Villa Tacuma, 20-07-2013 tot 27-07-2013

“Mooie villa. Juiste omschrijving van de villa en omgeving.”
Walther Dingemans, Apartment Calvari, 13-07-2013 tot 27-07-2013

“Van boeken tot terug naar huis, alles tot in de puntjes geregeld. Zeer vriendelijk en correct ontvangen ter plaatse. De villa was in 2-en verdeeld, waardoor de volwassenen op 1 terras konden zitten en de jongeren op een ander terras. Dat was een grote meevaller. Handig zou zijn als badkamers en slaapkamers op slot zouden kunnen. In het algemeen: zeer tevreden over de accommodatie, de service hier en ter plaatse.”
Dirk Gysels, Villa Finca el Encanto, 13-07-2013 tot 27-07-2013

“Prima service. Ook toen wij om 5 uur 's ochtends wilden uit-checken was dit geen probleeem. Het is een droomhuis. Dit prachtige statige herenhuis, waar alles goed “voelt”, is veel mooier dan op de foto's. Een tip om betere foto's te maken en naar details te kijken. Het hekje om het zwembad past niet bij de allure van dit huis. In de omgeving van Cabrils is niets te doen. Dat moet je even weten.”
Guus Schram, Villa Sabrina, 20-07-2013 tot 27-07-2013

“Service was perfect! Goed contact, goed geregeld. We hadden wat problemen met de stroomvoorziening en waterafvoer. Meteen kwamen er 3 monteurs en de dag erna 2 om te zorgen dat de rest perfect verliep. Echt onze complimenten!!!!! Airco zou een fijne bijkomstigheid zijn. We hebben wel een heerlijke vakantie gehad!!!!!! Bedankt.“
Henrikes Hennen, Villa Placido, 13-07-2013 tot 27-07-2013

“Alles was zeer duidelijk. Als je een vraag had, werd die snel beantwoord. We werden goed ontvangen, al was het wel even zoeken. Jammer dat je niet naar de villa wordt gebracht. Het was ong. 5 minuten stappen tot de dichtstbijzijnde supermarkt. Tot het strand was het ongeveer 15 minuten stappen. Zeer goed! Het is makkelijk als je een auto ter beschikking hebt.”
Magali Pauwels, Villa Armonia, 13-07-2013 tot 20-07-2013

villa vakantiehuis spanje
Villa Cova Blanca "mooier als verwacht..."
“Goed contact en flexibele medewerking! De villa was mooier als verwacht, mooie locatie en mooi uitzicht! De service was goed en de hygiëne van de villa ook. Dit alles zorgde voor een prachtige vakantiebeleving!”
Timo van der Woud, Villa Cova Blanca, 13-07-2013 tot 20-07-2013

“Goede keuze en indruk kunnen krijgen via website. Een zeer goede lokale begeleiding en een uitstekend appartement, kompleet met vaatwasser, wasmachine, LED kleuren TV, zwembad bij het appartement, privé/afgesloten parking, ong. 100m van het strand en op 5 min rijden van het centrum Estartit.”
P.I. Lammers, Apartment Blau, 13-07-2013 tot 20-07-2013

“Goede communicatie. Prima accomodatie. Voor de familie een mooie plek. Vakantie meer dan geslaagd.”
Gertha Tielemans, Villa Archiles, 13-07-2013 tot 20-07-2013
“Super!! Alles is goed geregeld!!"
Rouzbeh Zoubin, Villa Gracia 2, 06-07-2013 tot 20-07-2013

“Super service. Onze oudste zoon had oorpijn. Toevallig kwam die ochtend de eigenaar langs om het zwembad schoon te maken. Op onze vraag waar we een apotheek konden vinden, belde hij zijn vrouw, die binnen 30 min. voor de deur stond met oordruppels en een zakje watjes. Villa Owen is een prachtig huis. De locatie is niet geweldig, maar het huis en de tuin met het heerlijke zwembad zijn het waard.”
Peter Mendelts, Villa Owen, 06-07-2013 tot 20-07-2013

“We zijn voor de 3e keer in een huis van Villamar geweest in Calonge. Prima service en ondersteuning. Top geregeld allemaal. (…) Vriendelijke mensen en een correcte afhandeling van de borg nadien! Perfect!In de rustige omgeving is het van 's morgens tot 's avonds genieten aan het grote zwembad. Jammer dat de keuken niet in de directe omgeving van het zwembad is. (…) Maar dit zijn details. Voor de rest was alles prima.”
Eric Spijkerman, Villa Rosell, 06-07-2013 tot 20-07-2013

"Globaal gezien is deze villa een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen. Toch zou een centrale airco een goede investering zijn voor deze villa. Wij hebben een deugddoende vakantie achter de rug. Bedankt aan alle mensen en de organisatie van Villamar!”
Toon Baeyens, Villa Gerunda, 06-07-2013 tot 20-07-2013

villa vakantiehuis spanje
Cala Llevado 40 in Tossa de Mar aan de Costa Brava
“De sleuteloverdracht bij het huis een grote verbetering vergeleken bij voorgaande jaren. Niet meer wachten in de hitte. Geweldig! Contactpersoon van Villamar ook goed bereikbaar.”
Rob van den Bos, Villa Cala Llevado 40, 06-07-2013 tot 20-07-2013

“Zowel de service van Villamar als ter plaatse is prima; Vriendelijk en behulpzaam! Wij hadden op een zondag geen water meer. Meteen na ons telefoontje kwam er een technieker langs om het op te lossen. We hebben niets aan te merken op de accommodatie. Alleen vonden we het jammer dat je enkel beschikt over het bovenste gedeelte van de woning + terras + zwembad + buitenkeuken. Wij hebben alleszins genoten van onze vakantie. Dat is natuurlijk hét belangrijkste. Muchas gracias por todo! Hasta la proxima vez!”
Vera Verbeeck, Villa Odisea 2, 29-06-2013 tot 13-07-2013

“Zeer goede organisatie. Alles perfect geregeld, het kan niet beter. Prima huis.”
Peter van Coillie, Villa Yoby, 29-06-2013 tot 06-07-2013

“Wij hebben een fijn verblijf gehad in villa Pablo. Het was een hele propere villa.. Bedankt aan de staff voor een goed ontvangst en service. Ik zou het zeker aanbevelen aan vrienden en families. Nog eens bedankt, wij hebben fijne vakantie gehad!!”
Cecile Vanhoudt, Villa Pablo, 29-06-2013 tot 06-07-2013

“Zijn tevreden hoe alles verlopen is. Het voelde als thuiskomen. We zijn zeer tevreden over de villa, daarom kiezen we ook al een aantal jaren voor deze locatie en zullen de volgende jaren blijven boeken. Dank aan club villamar. Aangezien we de villa kenden was deze zeer geschikt om vrienden uit te nodigen tijdens de vakantie.”
Anndre Haesendonckx, Villa Murillo, 29-06-2013 tot 06-2013

“De villa was perfect, zoals beschreven op de website. Spijtig dat er geen poetsmateriaal aanwezig is. Zeer vlot contact voor onze vakantie. We kregen echt alle nodige info toegestuurd. We hebben een pracht van een vakantie gehad. Het uitzicht over de vallei was prachtig. Het was zeer aangenaam dat we op 10 minuten van het drukke lloret de mar zaten en dat we daarna ons konden terugtrekken naar de villa waar alle rust en comfort was. De kinderen vonden het geweldig dat ze tot in de late uren in het zwembad konden spelen.”
Michel Vermoens, Villa Cipres, 29-06-2013 tot 13-07-2013

“Alles was piccobello in orde vanaf de boeking. We kregen genoeg info i.v.m. ons verblijf, de reisweg enz... Ook op enkele bijkomende vragen van ons werd zeer snel geantwoord. Prima service!!! We genoten van elk moment tijdens ons verblijf, mede dankzij de supergoede zorgen van Homeservice. Zeer vriendelijke ontvangst en snelle hulp bij kleine probleempjes.”
Liliane van Goethem, Villa Malorie, 22-06-2013 tot 06-07-2013

villa vakantiehuis spanje
De eerste ervaring was super - grandioos... in Villa Cobos
“Het was onze allereerste ervaring met Club Villamar en deze ervaring was super – grandioos. Enkele kleine mini mankementen meegedeeld aan het plaatselijke kantoor en er ging voor gezorgd worden om deze in orde te brengen. De nederlandse dame van het plaatselijke kantoor is de vriendelijkheid zelve en is zo gedienstig en behulpzaam met alles. Zij verdient een dikke pluim.”
Michelle Walraedt, Villa Cobos, 22-06-2013 tot 13-07-2013

“Bij het huren voor een periode van 2 weken zou het beter zijn indien er na 1 week al eens wordt schoongemaakt zonder bijkomende kosten De villa voldeed aan de verwachtingen.”
Bob Buelens, Villa Paradiso, 29-06-2013 tot 13-07-2013

“Alles is zeer duidelijk en meteen antwoord op je vragen. Fijn dat de sleuteloverdracht bij het huis op de afgesproken tijd was. Villa was mooi schoon. Zwembad en tuin werden regelmatig gereinigd. De villa heeft duidelijk een opknap beurt gehad. Voor sommige mensen handig om te weten, dat de villa best wel aan een steile weg omhoog ligt. Het is lopend te doen, maar met kleine kinderen kan het lastig zijn. Wel goed voor de calorieën. Deze villa moet je gewoon boeken. Het allergrootste probleem is, je wilt echt niet terug naar huis.”
Carin Sruitenburg, Villa Zodamar, 15-06-2013 tot 29-06-2013

“Mooie villa. Geweldige vakantie gehad!”
Wesley Ockeloen, Villa Jolyne, 15-06-2013 tot 29-06-2013

“Uitstekend geholpen. Zeer vriendelijke mensen en geen vraag is te veel of te gek. Mede door onze goede ervaringen in 2012 met Homeservice Calonge, zijn wij weer terug gegaan naar dezelfde regio, omdat wij op hun kunnen rekenen. Een prachtige villa, welke zeer goed onderhouden is. Heerlijke bedden, prima badkamer, zeer fijne keuken en ruime living.”
G. van Kints, Villa Les Margarites, 08-06-2013 tot 22-06-2013

“Uitstekende hulp bij het uitkiezen van een geschikte villa voor ons gezin.”
Nik Stassens, Villa Enebro, 08-06-2013 tot 22-06-2013

“Goede bereikbaarheid bij vragen en/of problemen. Was een mooi en volledig huis op een zeer gunstige en rustige ligging.”
Kim Jansen, Villa Alejandria, 08-06-2013 tot 22-06-2013

“Gewoon weer super geweest, net als in 2012.”
villa vakantiehuis spanje
Villa Sort in Calonge aan de Costa Brava
Arie Dirk de Ruiter, Villa Sort, 01-06-2013 tot 22-06-2013

“Prima service, heerlijk in eigen taal. Heerlijk schoon en ruim ingericht huis. Minuscuul nadeel was dat er slechts één voordeur sleutel was. Wij waren samen en hebben erg genoten van de privacy en het zwembad.”
Peter Q. Boltje, Villa Qatar, 01-06-2013 tot 08-06-2013

“Wij vonden het een prachtige villa, qua ruimte en indeling. Hebben het prima naar onze zin gehad. Service was zeer goed. Warmwater en wasmachine werden dezelfde dag nog gemaakt.”
Hans Vrielink, Villa Ladera del Aguila, 25-05-2013 tot 01-06-2013

“Prachtige ruime villa! Op loopafstand van het dorpje en toch helemaal vrij. Keurig onderhouden, we hebben niets gemist, super!”
Arjan Verhoeff, Villa Tallador, 04-05-2013 tot 11-05-2013

“De eigenaren zijn heel aardig en vriendelijk, want ze zijn zelfs nog een keer extra gekomen om het zwembadlicht op discostand te zetten voor de kinderen. Nogmaals onze dank hiervoor, want de kinderen vonden het echt heel erg leuk en byzonder om disco te zwemmen in de buitenlucht.”
Edward Heinekamp, Villa Enebro, 27-04-2013 tot 11-05-2013

“Mooi en compleet huis! Heerlijk huis voor een gezin met kinderen, lekker veel ruimte en veel douche/badgelegenheid.”
Annemieke Aikema, Villa Vidrier, 27-04-2013 tot 04-05-2013


Villa Silvestre Lloret de Mar Costa Brava SpanjeApartment Serena Lloret de Mar Costa Brava SpanjeVilla California Lloret de Mar Costa Brava SpanjeVilla Alumine Lloret de Mar Costa Brava SpanjeVilla Pecas Lloret de Mar Costa Brava Spanje

Reviews 2012

"Een heerlijk huis met buit zeer veel ruimte. De overdekte ruimte hebben we zeer veel gebruikt :-) Ik moest zeggen dat ik na het boeken skeptisch was, gezien de negatieve publicaties die ik na de boeking onder ogen kreeg....Echter ik snap daar niets van. Alles van boeking tot einde perfect geregeld! Wij hebben een heerlijke vakantie gehad! Bedankt Club Villamar!!"
Anita Hulsthoff, Villa Beverly, 11/08/2012 tot 25/08/2012

"Het contact met clubvillamar was zeer professioneel. Zeer zeer goed was het overdekt terras en de nabijheid van het zwembad. Zeker in zo'n heet klimaat."
Kris denolf, Villa Alordes, 11/08/2012 tot 25/08/2012

"Mooie villa met tuin en zwembad, maar mag wel wat opgeknapt worden. Het was veel te ver van het stadscentrum gelegen om te lopen."
Frits Boogaart, Villa Nuis, 11/08/2012 tot 25/08/2012

"Check in erg goed en vriendelijk. Ligging super op 500 meter lopen van niet druk en mooi strand, je kon ver lopen de zee in, super. Comfort ook erg goed, Prijs kwaliteit is erg goed."
Brian Teunissen, Apartment Blau, 04/08/2012 tot 11/08/2012

"Prachtig en goed onderhouden huis, zwembad en terrein. En ook geweldig dat een moestuin was met vele verse groenten en fruit soorten. Wel redelijk lawaaiig tussen alle snelwegen."
Erik Smeels, Villa El Majuelo, 04/08/2012 tot 11/08/2012
"Accomodatie heel mooi, verwarmd zwembad dat 2x per week schoongemaakt word heerlijk. Ligging minder wanneer je al naar het dorpje Begur wilt zul je al met de auto of Taxi (die lastig te krijgen zijn) moeten gaan. Omgeving ontzettend mooi met heerlijke stranden of strandjes. Goed en lekker eten in veel restaurants."
Pieter de Slegte, Villa Laguna, 04/08/2012 tot 11/08/2012 "Zeer goede service, vlot bereikbaar via telefoon en mail, vlotte service naar de villa. schoonmaak kan beter, niet echt proper gepoetst. grote villa, en goed gelegen vlakbij het centrum en de kust."
Bart van Houteghem, Villa Pacifico, 04/08/2012 tot 11/08/2012 "Geweldige villa, wat een uitzicht, puur genieten! Heerlijk huis en lekker en mooi zwembad."
Anneke Nooitgedagt, Villa Opium, 04/08/2012 tot 11/08/2012 "Club Villamar is een goed geregelde organisatie. Hebben de zaakjes goed voor elkaar en reageren snel op vragen van de klanten. was een 6 persoons huis wat we hebben gehuurd. Voldoende ruimte dus, volop! Alleen het bestek en potten en pannen was aan de minimale kant."
Jef Oostvogels, Villa Tomasetti, 04/08/2012 tot 11/08/2012 "Allemaal prima! De eigenaren van het huis kwamen om de drie dagen het zwembad schoonmaken. Één puntje (klein). Bij aankomst moesten we ons bij een kantoor melden waar het uitzonderlijk druk was. Misschien kan dat wat meer op afspraak?"
Rob Bloemkolk, Villa Hersilia, 28/07/2012 tot 11/08/2012 "Geen verbeterpunten. Was goed geregeld. Duidelijke routebeschrijving naar ophaalpunt sleutel. Konden deze ook eerder ophalen, hetgeen erg goed uit kwam."
Richard Dinkelman, Villa Jordan, 28/07/2012 tot 11/08/2012 "Goed georganiseerde organisatie. Voordat we op reis gingen werden we netjes gebeld of alles duidelijk was. Onwijs leuk ontvangst in Spanje met water en ijsjes voor de Kids. En wat een verrassing dat de Kids ook nog emmertjes en schepjes kregen. Vol lof!"
Miranda Prins, Villa Nina. 28/07/2012 tot 11/08/2012
villa izar 197, vakantiehuizen, reviews
Villa Izar 197: " Een prachtig huis.. met een heerlijk zeembad!"
"Het is een prachtig huis op een schitterende locatie, met een heerlijk zwembad! We hebben het fantastisch gehad!"
Sabine Eijsenck, Villa Izar 197, 28/07/2012 tot 11/08/2012 "Vriendelijk personeel en erg behulpzaam.Perfecte service van homeservice!! Even bellen en ze stonden op de stoep! Ook het inchecken ging erg voorspoedig. Het huis lag op een heerlijke plek met alles erop en eraan."
Mirjam Peters, Villa Bergerac, 28/07/2012 tot 11/08/2012 "Vriendelijk personeel en erg behulpzaam.Perfecte service van homeservice!! Even bellen en ze stonden op de stoep! Ook het inchecken ging erg voorspoedig."
Niek Weber, Villa Narnia, 28/07/2012 tot 11/08/2012 "Mooie villa, met ruime kamers en voldoende ligbedden bij het zwembad. Het meubilair was iets verouderd, maar het ontbrak ons aan niets. Super vakantie gehad!"
Marlies Appel, Villa Arethusa, 28/07/2012 tot 11/08/2012 "Wij zijn zeer tevreden en denken er zeker aan weer dezelfde richting in te gaan en zullen zeker proberen via villamar te boeken omdat wij vinden dat u het perfect voor ons hebt geregeld. alles was perfect geregeld zoals sleutelservice, usb, beddengoed."
Paul Droogers, Villa Denise, 28/07/2012 tot 11/08/2012 "In het huis lag geen informatiemap waarin aangegeven stond hoe de verschillende apparaten werkten. service van overbuurman/zwembadschoonmaker was perfect, jammer dat de airco niet gebruikt kon worden. wij zullen zeker nog een keer boeken bij club villamar"
Ad Roelands, Villa Damasco, 28/07/2012 tot 11/08/2012 "Service prima, mooie villa in rustige omgeving. Helaas zeer slechte bedden waardoor de vakantie toch minder was dan verwacht.!"
Perla Marang, Villa Blonda, 28/07/2012 tot 11/08/2012 "Prima service, goed meedenken en actiegericht! Compliment"
Jolanda Knaapen, Villa Lucy, 28/07/2012 tot 04/08/2012 "Zeer goede service zowel via internet , email als lokaal."
Nico Sterckx, Villa Nunu, 28/07/2012 tot 04/08/2012 "Makkelijk te boeken, Nederlandse medewerkers dus overleggen is geen probleem! Prima Villa, voorkant (tuin) kan beter afgewerkt worden. Achtertuin prima, lekker zwembad, goede speelruimte (vooral pooltafel en muziek) en prima slaapkamers."
Ruud Custers, Villa Gretel, 28/07/2012 tot 04/08/2012 "Goede ontvangst en aangenaam verblijf. Misschien in het park zelf wat speeltuigen zetten.Of dichtbij een restaurant-bar zodat de mensen niet ver moeten en 's avonds gezellig ambiance kunnen maken.Wij hebben een leuke vakantie gehad."
Daisy Depelseneer, Villa Benicuco 4, 28/07/2012 tot 04/08/2012 "Wij hebben gekozen voor de optie waarbij we rechtstreeks door konden rijden naar ons appartement. Dit was ideaal, we hoefden niet eerst te zoeken naar een kantoor om in te checken, geen wachttijden om de sleutel op te halen."
Karen Smits, Villa Luyma, 21/07/2012 tot 04/08/2012 "We verwachten dat we wellicht nog vaker gebruik maken van villamar. We hebben een super fijne vakantie gehad en service was zeer goed. We hadden alleen wat meer afwerking verwacht van de woning de tuin was wat rommelig."
Bjorn van de Brug, Villa A wonderland Avenue, 21/07/2012 tot 04/08/2012
villa alfi, vakantiehuis, reviews
Villa Alfi: "Mooie rustige locatie met prachtige tuin"
"Overzichtelijke site met goede selectie mogelijkheden. Uitmuntende service van Esther met het verhelpen van een technisch probleem. Mooie rustige locatie met prachtige tuin, vlakbij playa de Castell."
Rob Roffelsen, Villa Alfi, 21/07/2012 tot 04/08/2012 "Vriendelijk en professionele ontvangt bij de homeservice. Ook niet lang hoeven wachten. Fijn dat er tijd werd genomen om wat vragen te beantwoorden! De villa pas prima in orde bij aankomst. Dat we er al eerder inkonden was echt een kadotje. De kinderen waren heel blij met de plons in het zwembad na de lange rit! We hebben genoten."
Sandra Baggen, Villa Nepal, 21/07/2012 tot 04/08/2012 "Super gezellig ontvangst! Alles was netjes schoon bij de villa. Iedere 2 dagen kwam iemand van de homeservice of alles goed was en hoe het stappen was.(niet te formeel) Wat betreft de borg, ik vind het raar dat je 1000 euro cash moet betalen. Maar verder is het geen probleem geweest."
Rob Derks, Apartment Serena, 21/07/2012 tot 28/07/2012 "Prima als er wat was werd er gelijk actie ondernomen Het huis is al iets ouder , er zou meer gelucht mogen worden , zeker de kamer beneden ruikt erg muf."
Jan Allerliesten, Villa Nala, 21/07/2012 tot 28/07/2012 "Alles super! Fijne vakantie gehad .Verblijf in Can Bernad was super.Voor herhaling vatbaar! Enige minpuntje was dat op vrijdagnamiddag de tuinman heel wat klusjes rond villa te doen had waardoor onze tijd en onze privacy aan zwembad wat ingekort werd."
Dirk van de Casteele, Villa Can Bernad, 21/07/2012 tot 28/07/2012 "We zullen zeker overwegen het nog eens te huren wanneer we weer besluiten naar Lloret te gaan en de organisatie en de service zijn zeer goed, alles wordt direct aangepakt en opgelost, het was boven verwachting"
Loes van Melick, Apartment Ilyana 2, 21/07/2012 tot 28/07/2012 "Beter check van het huis of alles werkt, in dit geval het warme water wat de eigenaar had uitgezet. Uw technische dienst hersteld dit echter snel. Handig dat je van tevoren kunt inchecken. Het huis is prachtig, mooie ligging, zeer ruime tuin en heel rustig gelegen."
Luc Geelen, Villa Soveria, 21/07/2012 tot 28/07/2012 "Eigenlijk geen minpunten, alleen zou er bij het zwembad iets luxere ligbedden geplaatst mogen worden... Of ligkussens op de bedden die er nu staan. Maar overall een top vakantie gehad, volgend jaar zeker weer!!!"
Claudia Janssen, Villa Alejandria, 21/07/2012 tot 28/07/2012 "Alles perfect verlopen, Een fantastisch huis waarin alles, maar dan ook alles, aanwezig is."
Daniel van den Broek, Villa Plasencia, 21/07/2012 tot 28/07/2012 "Door familieomstandigheden moesten we abrupt de vakantie afbreken. Villamar heeft ons fantastisch behandeld en gesteund. Ze hebben ons tevens zeer goed geholpen naar het zoeken naar een nieuwe vakantie die nog gaat komen. Super!"
Erik Spijkerman, Villa Dulcinea, 14/07/2012 tot 21/07/2012 "Opvallend bereidwillige medewerkers op sleutel adres. Erg prettig te ervaren bij aankomst en gedurende verblijf steeds adequaat en vriendelijk. Petje af !! De informatie op site aan de hand van foto's kan completer..., ook voor wat betreft inrichting."
Hans Huijsmans, Villa Violetta, 14/07/2012 tot 28/07/2012 "De service gedurende het verblijf was goed (schoonmaak zwembad) echter dit gebeurde 3x per week tussen 17.00 en 20.00. Dit zou wat ons betreft beter in de ochtend of middag geplanned kunnen worden."
Richard van der Sluis, Villa Birla, 14/07/2012 tot 28/07/2012 "De service was heel goed. De villa was super op een top locatie! Het enige min puntje was dat het toilet op de badkamer is, als je met 6 personen in de villa zit is dit wel heel lastig."
Rosita van Vugt, Villa La Talaia, 14/07/2012 tot 28/07/2012
villa Gerunda, vakantiehuis, reviews
villa Gerunda: "Ligging voor uitstappen te maken is super goed!"
"Voor zij die niet te dcht bij de drukte van de stranden willen zitten is dit een super villa! Ligging voor uitstappen te maken is super goed!"
Yvonne de Zwart, Villa Gerunda, 14/07/2012 tot 28/07/2012 "Wij zouden wel clubvillamar weer boeken als je bijv een villa 10 dagen zou kunnen boeken. Het zou schelen als je niet op zaterdag je huisje om 10 u uit moet."
Diem nguyen, Villa Cirana, 14/07/2012 tot 21/07/2012 "De ontvangst bij homecetruim Calonge was super vriendelijk. De schoonmaak liet op sommige vertrekken echt te wensen over. Het zwembad werd keurig onderhouden. De wasmachine werkte soms wel en soms niet. Kortom we hebben een supervakantie gehad en het huis viel erg in de smaak bij ons en de kinderen."
Ton Hest, Villa Bagueny, 14/07/2012 tot 21/07/2012 "Helemaal prima. Mr. Juan was bijzonder vriendelijk en kwam tussentijds het zwembad ook nog schoonmaken. Borg was geen enkel punt. Accomodatie netjes achterlaten en borg direct terug. Schoonmaak was prima. Misschien niet zoals thuis, maar prima."
Nicole Meinsma, Villa Carbernet, 14/07/2012 tot 21/07/2012 "Prima service; hartelijke ontvangst bij aankomst, bij problemen in huis direct reactie. Zelfs op zondag komt er binnen een paar uur iemand langs om het op te lossen. Enige verbeterpunt is een check in mogelijkheid in Pals; moesten nu naar Calonge om de sleutel te halen/ brengen.(op ca. 20 km afstand van Pals)."
Peter Leenhouts, Villa El Raco, 07/07/2012 – 21/07/2012
"De beschrijving op de site voldeed niet aan de werkelijkheid: die is veel beter: 2 balkons, ruime slaapkamers, prachtig uitzicht op zee, een meer dan complete inrichting. De service van het kantoor ter plaatse was buitengewoon goed."
Geert Steendam, Apartment Cavallmar, 07/07/2012 - 21/07/2012
"De service was goed werden snel geholpen als er iets aan de hand was zeer goede service niets te verbeteren."
Jeroen Donkers, Villa Alumine, 07/07/2012 – 21/07/2012 "Iets uitgebreidere informatie op de website zou fijn zijn. Prettige ontvangst met welkomstpakket."
Anouk Flantua, Villa Elodie, 07/07/2012 tot 21/07/2012 "De villa was heerlijk. Sober maar ontzettend schoon. Genoten van onze heerlijke plek met een privezwembad wat zelfs tijdens ons verblijf door een poolman werd bijgehouden ! Ook de service van Clubvillamar was meer dan goed, de hostess kwam tussentijds nog informeren of alles naar wens was, echt super."
Marielle Wilbers, Villa Serela, 07/07/2012 tot 21/07/2012 "Prachtig huis met alle comfort. De eigenaar kwam 2x per week zwembad onderhouden. Hele vriendelijke man. Ons matras vonden wij niet prettig (kuil in midden). Hij heeft meteen voor een nieuw matras gezorgd, super!! Complimenten!!"
Pieter Vink, Villa Aguamarina, 07/07/2012 tot 19/07/2012 "Zeer ruim en gevarieerd aanbod, last minute aanbod bied kansen voor een ruim aanbod van accomodaties tegen een scherpe prijs. Ligging – uitstekend, Comfort - voldoende, hard krakend en piepend bed, matras was echter uitstekend, Algemene indruk - ruim voldoende, Prijs/kwaliteit verhouding - ruim voldoende"
Ben van der Graft, Villa Palma, 30/06/2012 tot 07/07/2012 "Ontvangst erg vriendelijk . Enkele kleine misverstanden door m.i. onderling langs elkaar heen werken ; Maar zeer bereidwillig om alles op te lossen . We hadden wel wat opmerkingen maar het was voor ons toch goed genoeg . Dus verder geen negatief commentaar ."
Suzanna de Laat, Villa Ruth, 23/06/2012 tot 07/07/2012 "Tevreden over de manier van boeken en de snelle reactie. Ook fijn dat er 2 weken voor vertrek even gebeld wordt. Schitterende villa van alle gemakken voorzien!"
Cees Hendricksen, Villa Alhambra 2, 23/06/2012 tot 30/06/2012 "Goed kontakt en snelle reakties, ook fijn dat er even tel.kontakt op genomen werd na de boeking of alles duidelijk was. Is fijn en toch anders, persoonlijker, dan via de mail. Wij zijn zeer tevreden over club Villamar!"
Mieke het Gilde, Villa Severina, 16/06/2012 tot 30/06/2012
Villa Can Funei, reviews, vakantiehuis
Villa Can Funei: "Het huis heeft een prachtige spaanse stijl"
"Het huis heeft een prachtige Spaanse stijl en het zwembad e.d. Is meer dan geweldig! Wij hebben een topvakantie gehad, we gaan zeker weer eens."
Edwin van den Hartog, Villa Can funei, 16/06/2012 tot 30/06/2012 "Zeer tevreden over afhandeling schade boiler en slechte kwaliteit water zwembad. op een paar kleine minpuntjes in de keuken echt zeer goed"
Gracy Driessen, Villa Melissa, 16/06/2012 tot 30/06/2012 "Voortreffelijke ontvangst door zeer servicegerichte Nederlandse medewerkster Esther. Ook na melding van enkele kleine gebreken in de woning is er zeer snel actie ondernomen en voor zover mogelijk meteen opgelost."
Alex Verveen, Villa El Raco, 16/06/2012 tot 30/06/2012 "Geweldige villa en een geweldig team, zeer zeker de moeite waard."
A.N.G Ernmes, Villa Maxima, 16/06/2012 tot 23/06/2012 "Ontvangst was zeer hartelijk en ook de service en hulpvaardigheid was top."
Harry Kramer, Casa Elizabeth, 19/05/2012 – 26/05/2012 "Ben erg tevreden over de afhandeling van vragen en de service in aanloop naar de vakantie. Complimenten !"
Willem Geerken, Apartment Venia, 05/05/2012 – 12/05/2012 "Site is prima in orde, Jammer dat er geen foto's van de badkamers op de site staan. Deze waren hartstikke netjes en zijn zeker het vermelden waard. Heerlijk rustige omgeving, ook de paardenboerderij ernaast gaf geen (stank) problemen!"
Lida Bunschoten, Villa Lisa, 05/05/2012 – 12/05/2012 "Goed en snel bereikbaar. Goed geholpen met een snel en helder antwoord op onze aanvullende vragen."
Victor van den Hoogen, Villa Laguna, 28/04/2012- 05/05/2012


Villa Tinoco Lloret de Mar Costa Brava SpanjeVilla Fortuna Lloret de Mar Costa Brava SpanjeVilla Savoy Macanet de la Selva Costa Brava SpanjeVilla Gioconda Lloret de Mar Costa Brava SpanjeVilla Ravenna Lloret de Mar Costa Brava Spanje

Reviews 2011

"Goede service in het reserveringstraject en snelle beantwoording van mailtjes met vragen. De ontvangst op het kantoor voor het ontvangen van de sleutel was prima. Aardig geholpen ook het telefoontje de vrijdag voor vertrek, over onze tjd van aankomst stelden wij erg op prijs"
Anita van Brederode, Villa Ambient, 22/10/2011tot 29/10/2011

Super mooi huis met een geweldige ligging!”

Anitra van der Haar, Villa Darrius, 15-10-2011 tot 22-10-2011

We waren al vele malen in een villa in Cala Tarida geweest, maar Villa Albert was in één woord geweldig! Een prachtig huis, geweldige ligging, mooi zwembad en alles prima verzorgd! Het is zeker een aanrader en we komen beslist nog terug!”

Peter Pouwels, Villa Albert, 01-10-2011 tot 08-10-2011

"Het is de eerste maal dat wij een villa gehuurd hebben en alles is perfect verlopen! Wat op de website staat is perfect weergegeven: accomodatie, ligging... en een vlotte en correcte afhandeling! Proficiat! Zeker vatbaar voor herhaling! Jullie organisatie verdient echt 5 sterren!"
Jean-luc van der wiijngaerde, Villa Sebi, 17/09/2011 tot 01/10/2011 "Heb voor het tweede jaar via villamar gehuurd en zal in de toekomst zeker opnieuw voor villamar kiezen... goede service en uitermate behulpzaam."
Ad van Buren, Villa La Magnifica, 17/09/2011tot 01/10/2011

"Bij aankomst werd ons gevraagd of wij, i.v.m. werkzaamheden aan villa Solana, een andere villa zouden willen betrekken. Dit was villa Promesa, een hele mooie villa waar wij een mooie tijd in hebben gehad mede door de service van Erica en Erik Kox."
Paul van Amersfoort, Apartment Solana, 17/09/2011 tot 24/09/2011
villa sebi, vakantiehuis, reviews
Villa Sebi: "Alles is perfect verlopen!"
"Het is de eerste maal dat wij een villa gehuurd hebben en alles is perfect verlopen! Wat op de website staat is perfect weergegeven. Zeker vatbaar voor herhaling! Club Villamar verdient echt 5 sterren!'"
Jean-Luc Vandewyngaerde, Villa Sebi, 10/09/2011 tot 24/09/2011 "Villa Nerja is een heel mooi huis. Alles is zeer goed verzorgd!"
Evelyne Quatannens, Villa Nerja, 03/09/2011 tot 10/09/2011

Villa Newport is een droomhuis. Alles was zeer goed.”

Selek Ismail, Villa Newport, 27-08-2011 tot 03-09-2011

"De service was TOP. De bedden waren aan de kleine kant. Maar verder was de villa echt SUPER!"
Sandra Spreij, Villa Champs Elizee, 20/08/2011 tot 27/08/2011 "La Montgoda staat boven op een berg met erg mooi uitzicht. Maar het is een flink eind lopen naar boven als je naar het centrum bent geweest. Wel een geluk dat een taxi maar € 8,- euro kost."
Michiel Kleine Dieters, Villa La Montgoda, 06/08/2011 tot 13/08/2011 "Hele mooie villa met uitzicht over Lloret de Mar en de zee. Wij vonden het wat minder dat het zwembad aan de achterkant ligt, terwijl de terrassen en keuken aan de voorkant zijn. Maar verder alles top: netjes en luxe, met zelfs een bubbelbad!"
N. Pater, Villa Abel, 30/07/2011 tot 13/08/2011 "Het huis was prima en op een goede plek. We hebben erg genoten! Een meerwaarde zou voor ons zijn bijvoorbeeld de aanwezigheid van handdoeken en airco zijn."
Joost Olders Villa Roxburry 2, 30/07/2011 tot 06/08/2011 "Op de website van Club Villamar vind je alles in 1 oogopslag. Op mijn email is direct gereageerd en een paar dagen vóór vertrek belden ze mij om te zorgen dat alles zo makkelijk mogelijk verloopt. Wij raden Club Villamar ZEKER aan!"
Joost Christiaansen, Villa Playa Fosca, 23/07/2011 tot 13/08/2011 "Heerlijk huis: zeer compleet uitgerust en zeer ruim voor 6 personen, maar met 8 ook goed te doen. Het ligt iets hoger en er waait regelmatig een koelere wind."
Barbara Zijlstra, Villa Jazz 1, 23/07/2011 tot 06/08/2011
villa angelo, vakantiehuis, reviews
villa angelo: "Het is een prachtig huis op een mooi en goed onderhouden park."

"Het is een prachtig huis op een mooi en goed onderhouden park. Cabrils is niet echt levendig, maar daarentegen is Barcelona is goed bereikbaar."
Chris Sunderman, Villa Angelo, 23/07/2011 tot 06/08/2011

"Wij waren erg blij met deze villa. De buren zitten wel vlakbij, maar geen last van gehad. We willen volgend jaar weer dezelfde villa!"
Wilko Teunissen, Villa Aralia, 23/07/2011 tot 30/07/2011

"Tijdens ons verblijf kwam er nog iemand langs te vragen of alles naar wens was. Geweldig!!! Tevens dat tijdens ons verblijf (rondom) het zwembad alles netjes werd bijgehouden. Dikke 10!!!"
Colinda Sanders, Villa Karmele, 23/07/2011 tot 30/07/2011

Ik zou zo weer boeken en Villa Tany aanraden aan anderen, want ik heb erg genoten van de villa. Er is een heerlijk zwembad aan huis, zodat je niet altijd weg hoeft. Ik heb erg genoten!”

Maarten van de Leest, Villa Tany, 30-07-2011 tot 13-08-2011


"Communicatie in het algemeen uitstekend. Vooraf konden we bv. een kinderbedje en een internetdongel regelen. Ons kinderbedje was onvolledig, maar dit werd opgelost met 1 telefoontje (ondanks dat we wisten dat er geen kinderbedjes meer waren). TOP service!"
Rachid Ait Lamalam, Villa Queen Victoria, 23/07/2011 tot 30/07/2011

"De villa is ruim voldoende, alleen wel verouderd. Voor de rest is alles goed bevonden: communicatie, telefonisch, ontvangst, behulpzaamheid, oplossingsgericht. Ik ga Club Villamar zeker aanraden bij familie en kennissen."
J.H.C. v.d. Bunt, Villa Benicuco 18, 16/07/2011 tot 30/07/2011

"Het verblijf is ons goed bevallen. Bernia is een fijne vakantiehuis, geen villa, met een geweldig zwembad, als je vooral buiten leeft en met kinderen bent. Het is niet voor iemand die een villa met uitstraling wil."
Ruud de Bruijne, Villa Bernia, 16/07/2011 tot 30/07/2011

"De villa op de website is zoals het echt is. Het is een beetje ver van alles, maar zéér rustig!! De moeite waard voor een rustige vakantie door te brengen en toch niet ver van Lloret!"
Bruno Termote, Villa Nusadua, 16/07/2011 tot 30/07/2011

"Ik had bij mijn reservatie toch wat twijfel i.v.m. wat losse verhalen die ik over Villamar had gelezen op internet. Ik had binnen het uur een mail terug die mij overtuigde te boeken en ik heb me zeker niet beklaagd! Ik zal Club Villamar zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen. Gewoonweg top!! Bedankt!!"
Timothy Claes, Villa Carlina, 16/07/2011 tot 30/07/2011

"Foto's op de website komen erg overeen met de villa in werkelijkheid. Dit is niet bij alle organisaties zo."
Jeroen Huijben, Villa Arian, 16/07/2011 tot 23/07/2011

"Niks is teveel gezegd of mooier gemaakt dan het in werkelijkheid was. De achtertuin was min of meer zand i.p.v. gras, wat regelmatig buurtkatten aantrok. De voortuin daarentegen heb ik (als net zwangere vrouw) vollop van de heel goed onderhouden voortuin genoten."
Myra, Henk en Dean, Villa Can Ramon, 09/07/2011 tot 30/07/2011

"We hadden negatieve berichten op internet gezien over Club Villamar, maar deze zijn geheel niet van toepassing! We zijn zeer tevreden over de medewerkers en over de woning."
Arjan Bruggeman, Villa Tropics, 09/07/2011 tot 23/07/2011

"Woonoppervlakte en ruimte binnen was iets kleiner dan we vooraf dachten, maar het klopte eigenlijk wel met de beschrijving. Pluspunten zijn het zeer mooie zwembad en terras en een prachtig uitzicht vanaf het balkon."
Anton Molenaar, Villa Talamanca, 09/07/2011 tot 23/07/2011

"We hadden enkele probleempjes, maar die werden direct na 1 telefoontje opgelost. Uitstekende service! Om boodschappen te doen heb je echt een auto nodig. Verder was het een prachtig goed gelegen huis."
Margot Sloof, Villa Manzana, 09/07/2011 tot 16/07/2011

"Mooie villa met veel ruimte, een schoon zwembad en mooi uitzicht. Het is ongeveer 15minuten lopen naar het centrum van Playa de Aro. Barcelona is met de auto ongeveer 1,5 uur rijden."
Bas Suurmond, Villa Melissa, 09/07/2011 tot 16/07/2011

"Het is een heel goed en mooi huis in een mooie omgeving. Ruim genoeg voor 6 personen. Het zou prettig zijn als het keukeninventaris uitgebreid wordt en de matrassen vervangen worden."
Desirée Luijten, Villa La Reserva, 09/07/2011 tot 16/07/2011

villa starck, vakantiehuis, reviews
villa starck, een super huis voor gezin met kinderen
"Super huis voor gezin met kinderen. Voor 2 echtparen is er maar 1 masterbedroom."
Victor Brouwer, Villa Starck, 09/07/2011 tot 16/07/2011 "Ijsje en cadeautjes voor de kindjes en een heel fijn ontvangst na een vermoeiende reis was super. Een heel leuk huis buiten de drukte van Lloret en toch niet ver van het strand. Al mijn angst van voor de vakantie was onterecht, want het was allemaal dik in orde."
Katrien Fiddelaers, Villa Anna, 02/07/2011 tot 16/07/2011 "Een hele mooie villa. Het enige is dat het relatief ver van Lloret de Mar afligt, maar de taxikosten zijn deze villa zeker waard!"
Matthijs Toorenburg, Villa Jennifer, 02/07/2011 tot 09/07/2011 "Het huis was keurig netjes schoongemaakt. Enige opmerkingen dat er meer tuinstoelen zouden zijn en dat de stoelen aan de eettafel wat aan de lage kant waren. We hebben genoten en zouden zeker nog een keer boeken."
Piet in't Veld, Villa Suri, 25/06/2011 tot 09/07/2011 "Duidelijke website, eenvoudig mee te werken. Wij waren zeer tevreden over de snelheid waarmee de probleempjes werden verholpen. Ook fijn dat de medewerkers aan huisbezoeken deden. Petje af!!!"
Els Knuiman-Derks, Villa Dalila, 25/06/2011 tot 09/07/2011 "We zijn nog maar net terug van vakantie. De borg is nog niet teruggestort, maar ik verwacht dat dit net als vorig jaar in orde wordt gemaakt. Club Villamar ga zo door!"
John Hoppenbouwers, Villa Eskame, 18/06/2011 tot 02/07/2011 "Club Villamar geeft een prima service! Het appartement is erg basic ingericht, maar veel wordt goed gemaakt door het uitzicht en het zwembad voor de deur!"
Dorine Nelissen, Apartment Punta, 11/06/2011 tot 25/06/2011 "Zeer prettig dat we de sleutel eerder in ontvangst konden nemen, omdat wij vroeg in de ochtend landden op Gerona. Mi Casa beveel ik aan iedereen aan vanwege de mooie gunstige ligging (m.u.v. mensen die moeilijker ter been zijn i.v.m. heuvelachtige wegen). Voor ons geen probleem, want wij houden van een wandelingetje."
Raymon Wieser, Villa Mi Casa,11/06/2011 tot 25/06/2011
Villa Queen Victoria, vakantiehuis, reviews
Villa Queen Victoria: "Een huis om ieder jaar naar terug te komen"
"Een huis om ieder jaar naar terug te komen. Door het succes is het herhalingsgevaar heel groot. Ga zo door!"
Max Colthoff, Villa Queen Victoria, 11/06/2011 tot 18/06/2011 "Voor het eerst via internet een boeking gedaan, maar ondanks dat ik best wel sceptisch was ben ik nu 100% tevreden. Villa Nuis is een leuke witte villa. Op een wat zwaar gevoel van binnenkomst na met schilderijen/wandkleden en de meubels in de woon-/eetkamer, is de vakantie in Villa Nuis ons goed bevallen!"
Bea Grendel-Van der Lei, Villa Nuis, 04/06/2011 tot 25/06/2011 "We waren aangenaam verrast door de mooie villawijk en het fantastische huis (erg mooi, heel erg ruim en op loopafstand van het strand). Gezelligheid en levendigheid in juli en augustus in Sant Antoni de Calonge. Succes met Villamar en bedankt voor de service!"
Nathalie van der Erve, Villa Las Amforas, 28/05/2011 tot 11/06/2011 "Het ontvangst was minder gastvrij dan gedacht en gehoopt. Maar gedurende week en bij vertrek was het helemaal prima!! Goed contact met de huiseigenaar en een fantastische week in dit prachtige huis!!
"
Sjoerd Bruinsma, Villa Promesa, 14/05/2011 tot 21/05/2011 "Tijdens ons verblijf hebben we een aantal kleine puntjes aangegeven. Dezelfde dag stond er nog iemand voor de deur dit te verhelpen. Wij hebben met z'n allen heerlijk genoten van een super mooie villa!!"
Herman Holde reuver of briel, Villa Anais, 30/04/2011 tot 07/05/2011 "Tijdens ons verblijf kwam er iemand langs voor een check. Het aantal dingen dat naar voren kwam zijn opgelost/vervangen. Het is een geweldig huis op een geweldige locatie."
Lida Bunschoten, Villa Mirabelle, 30/04/2011 tot 07/05/2011

Meer reviews

Wil je nog meer reviews? Bekijk onze videos waarin gasten je alles vertellen en laten zien over hoe zij hun geweldige vakantie hebben gevierd met Club Villamar. Of bekijk alle leuke foto´s die wij tijdens hun vakantie hebben gemaakt en volg ons op Facebook!
Met meer dan 15.000 fans leeft het echt wel!

reviews, villa fortuna, opmerkingen
Onze gasten genieten van hun prive villa Fortuna

"Wij zullen zeker nog een keer boeken bij Club Villamar"

Tot nu, meer dan 37.000 gevangen hun 2013 vakantie met Club Villamar. En, in 2012 het aantal gasten, verbleven in een van Club Villamar's vakantiehuizen, verhoogd tot meer dan 40.000!
Tot nu toe hebben meer dan 37.000 gasten hun vakantie van 2013 met Club Villamar geboekt. En, in 2012 is het aantal gasten, die verbleven in één van Club Villamar's huizen, gegroeid tot meer dan 40.000. Nu jij nog!
Ervaar alle voordelen van het huren van je eigen privé villa of vakantiehuis van Club Villamar. Laat ons jou verwennen, zoals je dat verdient!

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van het laatste nieuws, vakantietips en meer. Het enige wat je hoeft te doen is:

klik op "ik vind leuk" op onze Club Villamar Facebook pagina en "volg" @ClubVillamarNL on Twitter



Vind je prachtige villa in Spanje!



U geniet van onze 110% Tevredenheidsgarantie
Laagste Prijs garantie. U hoeft niet verder te zoeken!
Club Villamar Signature