logo
Ontspan in je eigen droom villa met zwembad
iconNederlands
Zoek in ons aanbod villa's:
icon
iconAankomst
iconVertrek
iconGasten

Huiseigenaren

Wilt u eenvoudig geld verdienen? Verhuur uw villa bij Club Villamar!

In deze onzekere tijd kunt u gemakkelijk een goed rendement maken op uw vakantiehuis in Spanje door middel van verhuur. Steeds meer toeristen kiezen voor de financieel aantrekkelijke optie van het huren van een luxe vakantievilla. Club Villamar is daarom op zoek naar een samenwerking met huiseigenaren van villa’s met privé zwembad zoals U!

We hebben wat veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet:

- Wanneer krijg ik als eigenaar uitbetaald?

In tegenstelling tot veel verhuurbedrijven, betaalt Club Villamar de eigenaar maar liefst 4 weken voor de aankomst van de gast. Bij een last minute boeking, maken we het huurbedrag natuurlijk gelijk naar u over. U heeft dus uw verhuurinkomsten al op zak voordat de gast komt. Wel zo’n lekker idee.

- Werkt Club Villamar op basis van exclusiviteit?

Bij Club Villamar menen we dat verhuren op basis van exclusiviteit achterhaald is. U kunt samenwerken met andere verhuurorganisaties en ook zelf verhuren.

- Kan ik als eigenaar zelf bepalen welke periode verhuurd kan worden?

Ja, uiteraard. Het is immers uw villa. U krijgt de beschikking tot een online module waarin u ten alle tijde zelf weken kunt blokken voor de verhuur. Ook vindt u in deze module een actuele status van de verhuurde weken en financiële status van de verhuurinkomsten. Elke keer als er een boeking is voor uw villa, ontvangt u een email over de wijziging in beschikbaarheid.

- Kan Club Villamar ook voor de gasten zorgen tijdens hun verblijf in de villa?

Club Villamar heeft een exclusieve samenwerking met de Homeservice Villamar franchise organisatie. Hierbij verzorgt Club Villamar de boekingen en zorgt Homeservice voor de voorbereiding van uw villa, de aankomst van de gasten (en zaken zoals bedlinnen en handdoeken), het in ontvangst nemen van de borg, het contact met de gast gedurende het verblijf, het schoonmaken en controleren van de villa na het vertrek van de gast en de restitutie van de borg. Homeservice Villamar draagt uw villa aan het einde van het verhuurseizoen aan u over in dezelfde staat (of beter) zoals we deze van u in ontvangst hebben genomen. Ook heeft u bij onze Homeservice kantoren (oa in Lloret de Mar, Calonge en Santa Susanna) altijd een aanspreekpunt.

- Kan ik ook zelf voor mijn gasten (laten) zorgen?

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw huis voor verhuur bij Club Villamar onder te brengen en zelf voor uw gasten te (laten) zorgen.

- Hoe vindt Club Villamar gasten voor mijn villa?

Club Villamar is al sinds 2004 gespecialiseerd in verhuur van luxe vakantiehuizen met privé zwembad. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we uw huis het beste kunnen aanbieden aan de doelgroep. De website www.clubvillamar.com is uitermate goed vindbaar in de zoekmachines en de website maakt het makkelijk voor de bezoeker om snel tot een keuze te komen en eenvoudig online te boeken en zelfs online te betalen.

Doordat we via het internet uw villa gericht aan meer dan een miljoen bezoekers per jaar aanbieden, kunnen we voor u vele weken verhuren en duizenden tot tienduizenden Euro’s voor u verdienen. Ons team van reserveringsmedewerkers is 12 uur per dag beschikbaar om vragen van de gasten te beantwoorden via telefoon, chat en email.

- Hoe krijg ik mijn villa op de Club Villamar website?

U neemt eenvoudig contact met ons op door middel van het onderstaande contact email formulier. U kunt ons natuurlijk ook  bellen voor meer informatie of het maken van een afspraak met 1 van onze medewerkers. Hij of zij zal u dan, wederom geheel vrijblijvend, treffen bij uw villa. Mocht u besluiten met Club Villamar in zee te gaan, worden er prijsafspraken en foto’s gemaakt en komt uw villa kosteloos op onze website en gaan we actief voor u op zoek naar huurders. Ook de promotie kost u natuurlijk niks extra.

Onze huiseigenaren beamen:

Club Villamar neemt zorgen uit handen en levert u het maximale rendement op de verhuur van uw vakantiehuis! Neemt u nu voor meer informatie of een afspraak met een medewerker contact met ons op.