Vendere Korting op Club Villamar Vakantievilla´s!

Vakantie: Daar werken we graag naar toe!

Speciaal voor jou als medewerker van Vendere hebben we een hele mooie aanbieding.

Niets is leuker dan toewerken naar een welverdiende vakantie! Alleen het feit al dat je iets gepland hebt staan en naar uit kan kijken geeft je vleugels. Wat een vooruitzicht!

Want laten we eerlijk zijn, niets werkt zo ontspannend als een zonovergoten vakantie in het prachtige middellandse zee gebied.

Doorbreek de routine, kom even helemaal op adem, vul onder de Mediterrane zon je Vitamine D aan en geniet van echte quality time met je geliefden!

Klinkt dat als muziek in de oren?

Ontsnap aan de hectiek, kies voor privacy en ruimte

Na een drukke periode op het werk is het natuurlijk moeilijk tot rust komen wanneer je in een klein hotelkamertje verblijft en je buren constant hoort praten. Of wanneer je lekker op het balkon zit van je hotelkamer en non-stop wordt gestoord door de luide muziek rondom het zwembad. Erg rustgevend is dit zeker niet. Zo zul je immers niet echt die volledige ontspanning vinden die jij en je geliefden nu juist echt even nodig hebben.

Het is bijzonder aangenaam om in een vakantievilla te verblijven. Je hebt hier alle ruimte en privacy, zonder dat je je daarbij zult storen aan andere vakantiegangers, ideaal dus om echt daadwerkelijk te ontspannen! In een vakantievilla heeft iedereen zijn/haar personal space en ben je niet beperkt tot slechts één kamertje. Je hebt zo dus voldoende ruimte om van te genieten, samen met je hele gezin of groep vrienden! En waar kun je jezelf nou meer overgeven aan de rust dan in je eigen privé zwembad met uitzicht op zee?
Ben jij ook toe aan een moment van ultiem ontspannen en kun je wel een gezonde dosis vitamine D gebruiken?

Dan denk ik dat het hoog tijd is voor een droomvakantie in een villa in Zuid Europa. Want zeg nou zelf….

Zon, Zee, Strand én Luxe, dat is toch wat iedereen nodig heeft?

Daarom voor alle medewerkers van Vendere:

5% korting op elke boeking van uw Club Villamar vakantieverblijf naar keuze.

Hoe? Simpel!
1. Vul je gegevens hieronder in
2. Ontvang je kortingscode per email
3. Boek je droom villa op www.clubvillamar.nl!