Club Villamar – Waarom op vakantie in Spanje?

Club Villamar, je favoriete partner voor je vakantie in Spanje

Spanje is nog steeds één van de topfavoriete vakantiebestemmingen voor de meeste Europeanen. Wanneer je ook op vakantie gaat, in Spanje schijnt de zon bijna het ganse jaar door. Daarom biedt Club Villamar niet alleen vakantiewoningen en villa’s te huur in het hoogseizoen. Bij Club Villamar vind je meer dan 1500 leuke vakantiehuizen: meestal met zwembad, verspreid over de hele kuststreek van Spanje en beschikbaar tijdens het ganse jaar. Een vakantie in Spanje is echter veel meer dan zon, zee en strand. Spanje heeft zo veel te bieden dat je meer dan één vakantie nodig hebt om dit land te bezoeken. Club Villamar geeft je enkele redenen waarom zo veel mensen kiezen voor een vakantie in Spanje.

Club Villamar Tip 1: een vakantie aan het strand

Club Villamar biedt verblijven voor kleine en grote groepen vrienden en families aan de mooiste stranden van Spanje zoals de Costa Brava, de Costa Maresme, de Costa Dorada, de Costa Blanca, de Costa del Sol en de Balearen eilanden zoals Mallorca, Menorca en Ibiza. Een villa of appartement met zicht op zee is natuurlijk dé ideale ligging voor je vakantie in Spanje. Vele vakantiehuizen van Club Villamar zijn op wandelafstand van een strand of schilderachtige baaien.

Club Villamar Tip 2: een vakantie in de bergen

Iets meer landinwaarts beschikt Spanje over glooiende groene heuvels met olijfgaarden, wijngaarden en prachtige natuurparken. Club Villamar heeft ook een interessant aanbod van vakantiehuizen en villa’s voor de natuurliefhebbers die een vakantie kiezen met wandelingen of mountainbike tochten in het achterland.

Club Villamar Tip 3: in de sporen van de kunstenaars

Cultuurliefhebbers zullen hun hart ophalen in de schilderachtige streek van de Costa Brava, waar schilders zoals Picasso en Dali hun inspiratie vonden in de mooie baaien omgeven door steile kliffen en ruige rotsen. Het is ook in deze streek dat de architect Gaudi zijn sporen naliet. Barcelona is hier een sprekend voorbeeld van. Een vakantiehuis van Club Villamar aan de Costa Brava is de ideale uitvalsbasis voor een culturele vakantie in de sporen van de kunstenaars.

Club Villamar Tip 4: een kunsthistorische vakantie

Wist je dat de Grieken en de Romeinen de vele huidige toeristen al jaren voor waren? Zij kozen toen nog niet voor een villa van Club Villamar, maar bouwden hier zelf hun nederzettingen. Talrijke resten zijn vandaag nog steeds te bezoeken tijdens een vakantie in Spanje. Idyllische dorpen, kastelen en benedictijnenkloosters uit de Middeleeuwen, forten en citadellen, wachttorens uit de tijden van de piraten, … Genieten van een bijzonder cultuurhistorisch erfgoed, hoe kan je dit beter doen dan vanuit je vakantiehuis van Club Villamar.

Club Villamar Tip 5: fiestas en muzikale evenementen

Tijdens je vakantie in Spanje zal je snel merken dat de Spanjaarden gek zijn op feesten. Voor elke gelegenheid of heilige viert men in Spanje feest. Huur een villa bij Club Villamar en zet af een toe eens een stapje in de Spaanse wereld. Geniet van de talrijke muzikale evenementen, vurige flamenco shows, sardenas avonden waar je de typische Catalaanse dans leert ontdekken, processies voor de Maagd Maria en andere heiligen en nog veel meer. Maar ook voor de jongeren is het in Spanje dagelijks feest. Een vakantiehuis van Club Villamar is ook het gezellige ontmoetingspunt voor jongeren die speciaal naar Spanje reizen voor het uitbundige nachtleven in de vele discotheken.

Club Villamar Tip 6: een actieve en sportieve vakantie

De sportievelingen onder jullie komen op vakantie in Spanje om hun favoriete sport te beoefenen. Spanje heeft een overvloed aan sportieve mogelijkheden: alle soorten watersporten inclusief diepzeeduiken in de kristalheldere wateren met een rijkdom aan fauna en flora, tennissen, paardrijden, wandelen, mountainbiken, golf op de verschillende golfterreinen met 9 tot 18 holes en op prachtige locaties, beach volley, quadrijden, zweefvliegen, en nog veel meer. Sportmensen houden van hun vrijheid. Het is dan ook geen wonder dat zij kiezen om een vakantiehuis in Spanje te huren bij Club Villamar.

Club Villamar Tip 7: een vakantie voor gezinnen met kinderen

Spanje heeft ook een hart voor kinderen. Gezinnen beleven in Spanje een onvergetelijke vakantie. De vele kinderparken, waterparken, pretparken, kinderstranden met springkastelen en strandtrampolines die je in Spanje kunt vinden, spreken voor zich. Huur met je gezin een vakantiehuis met privé zwembad bij Club Villamar en je vakantie kan niet meer stuk.

Club Villamar Tip 8: een vakantie voor Bourgondiërs

Wanneer je in Spanje op vakantie bent in een villa van Club Villamar, hoef je niet steeds thuis te eten. De talrijke restaurants en leuke tapasbars nodigen je uit met heerlijke Spaanse gerechten om van te watertanden. De Catalaanse keuken is trouwens wereldberoemd voor haar hoge kwaliteit. Een vakantie in Spanje is gewoonweg genieten van de culinaire Spaanse specialiteiten zoals tapas met olijven, chorizo worst, ham, calamares, gamba’s, brood met knoflook en tomaat en verschillende soorten kazen. Vergeet tijdens je vakantie in Spanje ook niet om eens een echte Spaanse paella en gazpacho te proeven.

En zo kunnen we nog vele redenen opsommen om je vakantie in Spanje door te brengen.
De beste manier om het zelf te ervaren is gewoon je vakantie boeken bij Club Villamar. Viva España!