Club Villamar – Vakantiehuizen in Spanje

Club Villamar: meer dan 1500 vakantiehuizen te huur in Spanje

Club Villamar heeft een portefeuille van meer dan 1500 vakantiehuizen te huur in Spanje. Wat begin jaren ’90 startte als een vriendendienst is intussen uitgegroeid tot een belangrijke onderneming. De schitterende kust, het milde mediterrane klimaat het ganse jaar door, de prachtige natuur, de heerlijke keuken en de gastvrijheid, allemaal eigenschappen die zo typerend zijn voor Spanje en die jaarlijks duizenden toeristen naar deze vakantiebestemming trekken. Dit overkwam ook de stichters van Club Villamar. En van het één kwam ook het ander: een villa kopen in Lloret de Mar aan de Costa Brava om er regelmatig te komen ontspannen na een stresserende werkperiode en te verhuren aan andere vakantiegangers. Toen Spaanse vrienden beslisten om ook hun vakantiehuizen te verhuren was het balletje gaan rollen. En zo is Club Villamar ontstaan: van enkele villa’s tot meer dan duizend vakantiehuizen verspreid over de hele kust van Spanje.

Club Villamar weet hoe zijn gasten te verwennen

Bij Club Villamar vind je een uitgebreide selectie vakantiehuizen in Spanje voor 4 tot 20 personen. Opmerkelijk is dat de meeste vakantiehuizen gelegen zijn in een prachtige omgeving, met zicht op de Middellandse Zee, in een mooie stad of op de heuvels, en meestal voorzien van een privé zwembad. De vakantiehuizen van Club Villamar in Spanje beschikken over ruime slaapkamers, één of meerdere badkamers en wc’s, een volledig ingerichte keuken met alle modern comfort, een woonkamer die uitgeeft op de tuin, en een eigen parkeerplaats of garage. In de tuin kan je beschikken over ligzetels, tafels en stoelen, parasols en meestal ook over een barbecue. Club Villamar weet hoe zijn gasten te verwennen, een vakantie zonder zorgen is immers waar iedereen naar zoekt. Daarom werkt Club Villamar ter plaatse met partners van Homeservice, die jullie bij aankomst ontvangen en alle nodige toeristische informatie bieden. Heb je een probleem? Dan staan zij onmiddellijk voor je klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Club Villamar, snel en gemakkelijk vakantiehuizen in Spanje boeken

Bij Club Villamar kun je snel en heel gemakkelijk vakantiehuizen in Spanje online boeken. Elke villa is gedetailleerd omschreven en voorzien van verschillende foto’s zodat je een duidelijk beeld krijgt van waar je terecht komt. De website van Club Villamar is voorzien van een diepgaande zoekmodule waar je de vakantiehuizen in Spanje op allerlei criteria kunt zoeken: regio, stad, aantal personen. Wil je nog gedetailleerder zoeken dan vind je vakantiehuizen met internet, wasmachine, afwasmachine, airco, huisdieren toegelaten, enz. Bovendien is de beschikbaarheid steeds up-to-date. Heb je je keuze gevonden bij Club Villamar? Dan hoef je enkel nog te reserveren. De hele procedure is eenvoudig en duurt slecht 1 minuut. Veilig betalen kan per klassieke overschrijving of via creditkaart.
En als kers op de taart geniet je bij Club Villamar steeds van de laagste prijsgarantie en een 100% tevredenheidsgarantie. Wist je dat vorig jaar 96% van onze 30466 gasten in een tevredenheidsenquête lieten weten dat ze heel tevreden waren over hun vakantie bij Club Villamar?

Twijfel dus niet langer meer en boek nu ook één van de vakantiehuizen in Spanje bij Club Villamar.