Rosalicia: een prachtig traditioneel landhuis in Tossa de mar

Tossa de Mar is een klein vissersdorpje aan de zuidkant van de Costa Brava. Het is een van de mooiste steden in Spanje. De lange strook stranden die in de randen van de bergen zijn verscholen, geeft een zeer unieke ervaring voor zonaanbidders. Bezoekers kunnen ook genieten van een aantal fantastische uitzichten. De stad is verdeeld in twee delen – de oude stad met historische ontdekkingen en de nieuwe stad met moderne gebouwen. De omliggende gebieden van de stad bieden de beste duiklocaties in de Middellandse Zee.

Het klimaat rond Tossa de Mar is aangenaam. De zomer is de beste tijd om te bezoeken en te genieten van loungen op de prachtige stranden. De lente biedt een mix van zonnige en regenachtige dagen. De herfst is de tijd waarin de regen zijn hoogtepunt bereikt. De winter is cool en heel weinig mensen bezoeken in de winter. De beste manier om van vakanties te genieten is om een ​​villa of een landhuis in Tossa de Mar te boeken.

Rosalicia is een prachtig landhuis gelegen op een volledig rustige en vredige locatie. Het is een moderne woning met panoramisch uitzicht. Het interieur van de vakantiehuis costa brava heeft overal marmeren vloeren en unieke architectuur. De hal is prachtig van waar u toegang heeft tot de rest van het huis. De woonkamer heeft aan één kant een glazen wand waardoor de warme zon door de ramen kan stromen. De villa biedt een perfecte, gezellige omgeving om quality time door te brengen met uw gezin. Er is een grote keuken met alle moderne voorzieningen en een eetkamer. De eetkamer heeft een tafel voor acht personen en is uitgerust met airconditioning en WiFi in de hele villa.

Er zijn vier slaapkamers met sierlijke bliksem en inrichting, prachtige meubels en lichte ruimtes. Er zijn drie tweepersoonskamers en een tweepersoonskamer met twee op elke verdieping. De hoofdslaapkamer heeft een kingsize bed en een eigen badkamer met een groot bad.

Buiten is er een grote zithoek voor de hele groep met een grote bank rond een centrale salontafel. Het hele gezin kan bij elkaar zitten om een ​​kopje koffie te drinken. Het grote verwarmde zwembad is een perfecte plek om rond te hangen, want er is een rij ligstoelen om te zitten en te ontspannen om te zonnebaden. De villa is omgeven door de beboste heuvel. De villa biedt volledige privacy waardoor het de beste plek is om te genieten van rustige en vredige vakanties. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s, zodat u uw voertuigen niet moeilijk kunt parkeren.

U bent slechts 20 minuten van het strand. U kunt een hele dag op het strand doorbrengen terwijl u zonnebaadt en ontspant op het zand. De nabijgelegen stad biedt de beste voorzieningen zoals winkels, restaurants, bars en winkelcentra. U kunt ook de keuken van de lokale bevolking ervaren in de restaurants. Paella is een lokale specialiteit die in de meeste restaurants wordt geserveerd. Andere lekkernijen zijn fideua en arros Negre. Je kunt je eetervaring verbeteren met een glas Sangria, een mengsel van wijn, limonade, suiker en mediterraan fruit.