Redenen waarom mensen Mallorca bereiken en genieten van vogels kijken

Mallorca is een prachtig Balearisch eiland en is rondom bedekt met natuurlijke schoonheid. De natuurlijke schoonheid en het landschap op Mallorca maken het een populaire toeristische bestemming in Spanje. Mensen van over de hele wereld bezoeken dit prachtige eiland elk jaar om te genieten van vakanties met hun familie en vrienden.

Mallorca staat ook bekend als een paradijs voor vogelliefhebbers vanwege de volgende redenen:

De trekvogels die vanuit de koude Europese landen naar de warme landen van Afrika vlogen, passeren Mallorca. Daarom kun je tijdens de trekperiode een groot aantal verschillende vogelsoorten in Mallorca vinden. Natuurpark S’Albufera is de beste plek om een ​​groot aantal vogels te spotten. De wetlands van het park maken een geschikte omgeving voor de vogels om te leven en gedijen. U kunt ook vogels kijken in Vall de Boquer.

Er zijn meer dan driehonderd vogelsoorten die migreren en dit gebied passeren. In het voorjaar bezoeken honderden Eleanors Falcons ook Mallorca met een brede selectie reigers in het noorden. Het fokken van Black Vultures vindt plaats op Mallorca.

Er zijn een groot aantal natuurlijke plaatsen op het prachtige eiland Mallorca waardoor het een natuurlijk paradijs is. De natuurlijke rijkdommen van Mallorca zijn een van de belangrijkste redenen dat elk jaar duizenden toeristen hun vakanties naar dit prachtige eiland plannen.

Als je dit eiland alleen bezoekt om vogels te spotten, kun je in Puerto Pollenca verblijven. Deze plaats heeft ook een reservaat van La Gola en is geopend voor vogeltoerisme op het eiland. De trekvogels maken van het eiland hun eindbestemming voordat ze hun laatste broedplaatsen bereiken. U kunt ook prachtige vogels in de buurt van Puerto Pollensa bekijken bij de toren in Albercutx, waar een groot aantal trekvogels kan worden gezien, zoals Raptors ad Honey Buzzards.

Een andere plek waar u kunt genieten van vogels kijken is de Bonquer Valley. Het is een prachtige vallei en strekt zich uit over drie kilometer ten noordoosten van de haven van Pollenca naar de zee bij Cala Bonquer. Het is beter om een ​​verrekijker te nemen om prachtige vogels te bekijken.

Serra de Tramuntana is ook een populaire plek om vogels te spotten. Het is een prachtig gebergte en de thuisbasis van de meest aantrekkelijke en mooiste vogels ter wereld. U kunt prachtige vogels bekijken in het Lluc-klooster. Het is een bedevaartsoord in Escorca, Noordwest-Mallorca. Het ligt op een hoogte van 525 meter en is een populaire plek in het gebergte. Veel mooie vogels leven hier. U kunt ook de ongelooflijke landschappen en prachtige vogels rondom te voet verkennen.

U kunt Mallorca in het voor- en najaar bezoeken om verschillende vogelsoorten te bekijken. Je kunt ook vogels zien zoals Eleanor Hawk, de Balearen Shearwater, de Zwarte gier en vele andere trekvogels.

U kunt in een hotel of appartement verblijven om te genieten van uw vakantie en vogels kijken op Mallorca. U kunt gemakkelijk een geschikt vakantieappartement in de buurt van de locaties voor vogelspotten vinden, zodat u daar gemakkelijk kunt bezoeken en kunt genieten van vogelspotten.