Uw prioriteiten: Nu met korting!

Ik heb recentelijk een boek gelezen genaamd Top 5 Regrets of the Dying (Spijt-top-5 van stervenden), van Bronnie Ware. Zij was een verpleegster en schreef een boek over de spijt die mensen hadden toen ze wisten dat ze niet lang meer te leven hadden. Dit is de top 5 van meer dan 8 jaar aan gesprekken:

  1. Ik wou dat ik de moed had gehad om mijn eigen leven te leiden, niet het leven dat anderen van me verwachten. Dit ging vooral over onvervulde dromen.
  2. Ik wou dat ik niet zoveel had gewerkt. Elke man met wie Bronnie sprak had deze spijt. Het was de nummer 1-spijt onder mannen.
  3. Ik wou dat ik de moed had gehad om mijn gevoelens te uiten.
  4. Ik wou dat ik meer in contact was gebleven met mijn vrienden.
  5. Ik wou dat ik mezelf gelukkiger had laten zijn. Geluk is een keuze.

Klinkt dit bekend?

Genieten van je vakantie met je naasten in het zonnige Spanje zal je helpen om enkele van deze spijten weg te nemen. Je zult je batterij opladen, (opnieuw) verbinden met elkaar en de kwaliteit van het leven ervaren.

Club Villamar biedt je prachtige locaties om meer tijd te besteden aan de dingen die er echt toe doen voor jou.

Onze zorgeloze lokale service zal je helpen om je te focussen op jouw prioriteiten en om het meeste uit je verblijf te halen.

Alles wat je hiervoor hoeft te doen is de volgende stap te nemen. Jouw familie en vrienden zullen je dankbaar zijn.

Zien we je in Spanje?

Laat ons je dan nu helpen met een schitterende korting van 300 Euro op elke villa huur boven de 3000 Euro (bijkomende kosten niet meegerekend).