Zijn uw kinderen uw eerste prioriteit?

 

U houdt van uw kinderen. U wilt de best mogelijke ouder zijn. U wilt dat uw kinderen gelukkig zijn, zodat zij opgroeien tot gelukkige volwassen.

Echter is het in deze tijd heel moeilijk om een goede ouder te zijn. U heeft zoveel aan uw hoofd, dat u makkelijk uit het oog verliest wat echt belangrijk is. U vergeet uw prioriteiten, zoals uw kinderen.

Alles wat uw kinderen immers willen is uw liefdevolle aandacht. Zij moeten echter niet alleen de concurrentie aan met uw werk, uw andere relaties, de ´me-time´ die u zo wenselijk acht maar ook met Netflix, Social Media, sporten, dagelijkse klusjes en de vele andere stressfactoren uit uw leven.

Waar zal dat echter uiteindelijk in resulteren? Juist, uw kinderen zullen de strijd opgeven, zij zullen zich steeds verder van u afzonderen en uiteindelijk de hele dag met hun hoofd in de computer of telefoon zitten. En voordat u het weet komt het moment dat ze op zichzelf gaan wonen. De conclusie is dat u ze langzaam aan bent kwijtgeraakt. Dit is echter niet de manier waarop het zou moeten gaan, toch?

Wij begrijpen het en geven dan ook echt om deze situatie. Wij zijn zelf ook ouders en horen, van de vele families die we ieder jaar ontmoeten, dezelfde frustrerende worsteling! Deze families wenden zich echter tot ons voor ´het perfecte huis ver van thuis´ voor hun gezin, om zo weer verbonden te zijn met hun kinderen. Wij helpen ieder jaar dan ook duizenden families om samen mooie en blijvende herinneringen te maken.

Stelt u zich dus eens voor hoe u zich zou voelen:
De dagelijkse routine en levenscyclus wordt doorbroken
Genietend van een zonvakantie met uw kinderen.
De blik op de gezichtjes van uw kinderen wanneer zij voor het eerst het privé zwembad zien en zij in een mum van tijd klaar zijn om erin te springen.
De plezier die u met hen beleeft op het strand en in de zee.
De levenslange en verbindende herinneringen die u samen maakt.
De verhalen die zij zullen delen met hun vrienden als ze weer thuis zijn.

Dit zijn toch de momenten waarvan u wilt dat uw kinderen ze onthouden?

Hoe u dat moet doen? Dit kan al in een paar simpele stappen:

1. Ga naar www.clubvillamar.nl
2. Selecteer eenvoudig een droomvilla met privé zwembad die uw kinderen helemaal enthousiast maken,
3. Boek de villa online en ontvang 5% korting (zie hieronder)
4. Maak uw kinderen helemaal gek van verwachting en wees de ouder die u graag wilt zijn.

Of blijft u liever thuis zodat uw kinderen in hun kamer verborgen achter het beeldscherm van de computer of telefoon kunnen blijven zitten, wegkwijnend van verveling?

Wees daarom de ´Held´ van uw kinderen en neem ze mee op een geweldige vakantie die zij nooit meer zullen vergeten. Wees de ouder die u graag wilt zijn en voel u er goed bij!

 

´Bedankt Club Villamar dat jullie zo goed voor onze familie hebben gezorgd in villa Anais. Wij hebben samen de meest geweldige tijd gehad!´ – Jenifer Perrou