Een betere gezondheid? Dan is dit wat u nodig heeft!

U wilt in een uitstekende gezondheid verkeren, toch?

Wist u dat een enorm aantal mensen (meer dan 40% in de Westerse Wereld, en meer dan 1 miljard mensen wereldwijd) een vitamine D te kort hebben?

Vraagt u zich af waarom dit schadelijk is? Dit kan zorgen voor een verhoogd risico op Cardiovasculaire aandoeningen, Kanker, Botpijnen en een verzwakking van de spieren, Depressies, haaruitval…..Moet ik nog even doorgaan? Dit is namelijk echt een serieus probleem!

Weet u wat de beste manier is om uw vitamine D weer aan te vullen? ZONLICHT! Ja, echt waar! Simpel te krijgen en helemaal gratis!

Nou ja…..´simpel te krijgen´…..Niet helemaal als u in Noord-Europa woont.

Wat is het zonnigste gedeelte van Europa? Ik ben blij dat u het vraagt! Dat is uiteraard Zuid-Europa!

Daar moet u dus naartoe. Er is gewoonweg geen andere manier. Het gaat immers om uw gezondheid…..en wat is belangrijker dan dat?

U heeft dus een onderkomen nodig om in te verblijven tijdens uw verblijf op deze Zonnige Gelukkige Gezonde plek. En dat is waar wij u mee kunnen helpen!

Ieder jaar helpen wij tienduizenden mensen net als u in hun strijd tegen een Vitamine D tekort in een van onze uitstekende Villa´s in Spanje, Frankrijk, Kroatie, Italie en Portugal. Drukke families en vrienden komen bij ons om te ontspannen, hun batterij weer op te laden en om samen prachtige nieuwe herinneringen te creëren…….en om hun Vitamine D weer aan te vullen, de Gelukkige Vitamine!

Hoe wij u kunnen helpen om gezonder te zijn? Volg hiervoor ons simpele ´Doeltreffende Vitamine D strijdplan´:

1. Ga naar www.clubvillamar.nl en selecteer de voor u perfecte villa om zo de maximale dosis aan Vitamine D in u op te nemen.
2. Boek online en ontvang nu 5% Korting! (vind hieronder uw kortingscode)
3. Voel u direct Gelukkiger en Gezonder!

Simpel, toch?

Of loopt u liever het risico van een Vitamine D te kort? Natuurlijk niet!

Onderneem nu actie om:

– De kans op ziektes te verlagen
– Gelukkiger te zijn
– Gezonder te zijn
– Andere mensen te helpen om hetzelfde doel te bereiken!

Wie wil dat nou niet?