Historische villa’s in Spanje die u moet ervaren

Soms plannen mensen vakanties alleen om te ontspannen en te genieten van cocktails bij het zwembad. Sommigen van ons houden van ontdekken en avontuur. U kunt enkele van de historische sites in Spanje bezoeken die een rijke geschiedenis hebben. De historische bezienswaardigheden in Spanje bieden de beste villa’s om een geweldige ervaring te hebben en van vakanties te genieten. Hier wordt een lijst met de beste historische sites gegeven die u moet bezoeken tijdens een reis naar Spanje.

Mezquita, Cordoba

Het is een van de beste historische locaties in Spanje. Het is een van de grootste Romeinse steden in Spanje. Het werd opgenomen in de lijst van erfgoedsites door UNESCO vanwege de charmante oude binnenstad en een indrukwekkende moskee. De moskee Mezquita is een van de beste dingen om te zien in Cordoba. Het is een prachtig gebouw en is een bewijs van Moorse architectuur. Je zult versteld staan van de rijkdom aan monumenten en historische verhalen over Romeinse, Arabische en christelijke veroveringen in Spanje. U kunt verblijven in het historische landhuis met luxe voorzieningen en ligt in het hart van Cordoba.


Alhambra

Het is vernoemd naar zijn rode muren. Het is een oud complex en dateert uit de negende eeuw. Als u van plan bent om Granada te bezoeken, moet u Alhambra bezoeken, een van de belangrijkste historische bezienswaardigheden in Spanje. Het is een prachtig historisch monument met een uniek ontwerp. U kunt genieten van elegante Moorse details en weelderige paleizen en de hele stad Granada. U kunt verblijven in een luxe hotel in het hart van Granada, op slechts 20 minuten van Alhambra.


Alcazar Seville

Als je het beste in Sevilla wilt ervaren, moet je Alcazar bezoeken. Het is een van de mooiste historische bezienswaardigheden in Spanje. Het wordt omgeven door rustige tuinen en paviljoens uit de negende eeuw. Je zult zeker verdwalen in de geschiedenis van de Moorse architectuur. U kunt verblijven in een weelderig en historisch hotel Alfonsa XIII dat ook een bezienswaardigheid van de stad is.


Sagrada Familia en Park Guell

Sagrada Familia en Park Guell zijn de twee prachtige gebouwen gemaakt door Antoni Gaudi. Beide worden door UNESCO genoemd als werelderfgoed. Als u Barcelona bezoekt, mag u La Sagrada Familia niet missen, een iconische kathedraal. Het prachtige Park Guell is ook een prachtig voorbeeld van de architectuur van Gaudi. Het is een openbaar park en bestaat uit vele tuinen en prachtige mozaïekarchitectuur. U kunt verblijven in hotel Arts Barcelona, op slechts 10 minuten rijden van de Sagrada Familia.


Tarragona

Het ligt in de regio Costa Dorada en op slechts een uur rijden van Barcelona als u met de trein of auto reist. Het was ooit de hoofdstad van het Romeinse rijk in Spanje. Nu is het een historische en culturele stad in Spanje. U kunt de stadsmuren verkennen, het indrukwekkende amfitheater ontdekken en de prachtige kathedraal bekijken. U kunt ook door de charmante steegjes wandelen en de onvergetelijke selectie restaurants en vriendelijke cultuur ontdekken. Er is een prachtig strand en je kunt de stad bezoeken tijdens een dagtrip vanuit Barcelona. Als je van plan bent om in de stad te blijven, kun je in een prachtig hotel Dolce Sitges verblijven.