Goedkope Vakantie in Lloret de Mar

Tips voor een onvergetelijk verblijf in Lloret!

Onze beste ideeën voor een kwalitatieve vakantiewoning tegen een redelijke prijs.

Verschillende soorten woningen

Lloret de Mar heeft een ruim aanbod aan woningen. Om de vele toeristen die jaarlijks naar het resort terugkeren, tegemoet te komen, heeft het een breed scala aan diensten. Campings, pensions, hotels en appartementen of huizen te huur. Je zult versteld staan van de mogelijkheden.

De prijzen van de accommodaties variëren afhankelijk van het seizoen. Nogmaals, een bezoek aan Lloret de Mar in het laagseizoen is een goede manier om te besparen.

Bekijk hier onze geweldige ideeën om de beste budgetaccommodatie te vinden.

De beste prijs-kwaliteitsverhouding

Vakantie is de beste tijd van het jaar om te ontspannen en een pauze te nemen van de dagelijkse sleur. Om het meeste uit je verblijf in Lloret de Mar te halen, kies voor een comfortabel hotel, weg van de drukte. Als je denkt dat een huis met uitzicht op zee, een privézwembad, parkeergelegenheid en WiFi niet mogelijk is, dan vergis je je!

Appartementen, huizen en villa’s: Club Villamar biedt een ruime keuze aan huurwoningen in Lloret, zodat je verzekerd bent van de beste prijzen. We hebben een aanbod voor ieder budget.

Onder onze aanbiedingen vind je woningen vanaf € 319 per week voor 4 personen, net iets meer dan € 79 per week per persoon.

Je bespaart ook op parkeertarieven en je verlaagt de voedselkosten door in de villa te eten. Afhankelijk van de gekozen woning, kun je eventueel barbecueën aan het zwembad. Wat denk je ervan?

Een villa huren in Lloret de Mar is ideaal als je met een groep of een gezin komt. Je hebt ruimte en verschillende plekken om te ontspannen, plezier te hebben of gewoon te genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee. Definieer jouw criteria (aantal kamers, badkamers, huisdieren toegestaan, voorzieningen, enz.) en zoek jouw droomwoning. Alles tegen een betaalbare prijs!

Raadpleeg de villa’s te huur in Lloret de Mar.

We hebben ook het hele jaar door promoties en last-minute aanbiedingen. Bezoek onze website om te profiteren van deze kortingen. En boek eenvoudig je huis in Spanje!

3 goede redenen om voor Club Villamar te kiezen:

1. De beste prijs: als je dezelfde villa ergens anders goedkoper vindt, evenaren we hun prijs.

2. Tevredenheid gegarandeerd met bijna 1700 volledig tevreden klanten. Voldeed de woning niet aan de verwachtingen? Dan krijg je 110% terugbetaald.

3. Eenvoudige en veilige betaling via ons online betalingsplatform. Je hoeft maar een paar keer te klikken om de ideale accommodatie in Lloret de Mar te boeken.